Diğer odaları da süpürdüm sildim
Tüm kapıları sildim
Peteklerin içlerinin dışlarının tozlarını aldım
Bide nevresim değiştircem o kadancııkk
Diğer odaları ve mutfağı da topladım süpürdüm pide hamuru mayaladım ekmek acayip bayatlamış başım çatlıyor ağrıdan. Kızı sallıyorum uyusun bende uyuycam. :/ namaz kılmadan yatıcam ki erken kalkayım.
Evlendiğimden beri ilk kez nevresim aldım onun hevesinden mütevellitDilinden nevresim düşmüyor bu ne nevresimdi
Güle güle kullan cici gelinEvlendiğimden beri ilk kez nevresim aldım onun hevesinden mütevellit
Elinize sağlık hanımlar
Bende yemekleri yaptım, çok şükür.
Çok şükür, son aşaması kaldı o da kolay İnşaallah pişsin de. Güzel olursa atarım tarif size deEllerine sağlık mis gibi hazır yemeğin
Çok şükür, son aşaması kaldı o da kolay İnşaallah pişsin de. Güzel olursa atarım tarif size de
İş yapmak içimden gelmiyor bonusum canlı dersi seviyorum ama malesef az öğrenci geliyor bahaneleri de hazır sabah erken saatteymiş kalkmak istemiyormuş gelenler de sorumluluk sahibi olanlar aslında çok güzel bir imkan canlı dersAz öğrencimi katılıyo niye içinden gelmiyo
İş yapmak içimden gelmiyor bonusum canlı dersi seviyorum ama malesef az öğrenci geliyor bahaneleri de hazır sabah erken saatteymiş kalkmak istemiyormuş gelenler de sorumluluk sahibi olanlar aslında çok güzel bir imkan canlı ders
JetgilleerHerşeyi biz yapalım zaten kimse bişey yapmasın
Valla youtube açıp izleyeceğim şimdiHerşeyi biz yapalım zaten kimse bişey yapmasın
Yap bi makarna cacık tamam işteevi süpur sil yaptim kapilar temizdi petekleri sildim yine camasirla ugrastim arkadas fenalik geldiyemek de bilemedim hala yapmis degilim
cacık aklımda da makarnayı herkes farkli seviyor 3 cesit yapiyorum ama olsun yaptim gittiYap bi makarna cacık tamam işte
evi süpur sil yaptim kapilar temizdi petekleri sildim yine camasirla ugrastim arkadas fenalik geldiyemek de bilemedim hala yapmis degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?