Bizim ünide çok yakışıklı bi çocuk vardı. İsmi lazım değil bi evlendirme programına katılmıştı. Herşey kurgu diyodu aslında kurguyla besleniyo sayılırızanaaaaammmm bunlar kaostan besleniyo ya.
kız kendinize gelin
Bizim ünide çok yakışıklı bi çocuk vardı. İsmi lazım değil bi evlendirme programına katılmıştı. Herşey kurgu diyodu aslında kurguyla besleniyo sayılırız
Yoksa Serkan mi gi. Ay oysa çok heyecanlı . Başörtülü bı kız vardı bide. Ay kurguysada çok egleniyordum vallahi. Her gün o kızla oğlan küsüp küsüp barisiyorduBizim ünide çok yakışıklı bi çocuk vardı. İsmi lazım değil bi evlendirme programına katılmıştı. Herşey kurgu diyodu aslında kurguyla besleniyo sayılırız
Ben de kocama survivora git belkim zengin oluruz diyorum ama ben orda birini döverim aç kalınca diyo ikna edemiyomben mügeciyim
kurgu olduğu belli olan şeyleri izleyemiyorum çok sinirleniyorum
kız benim bi arkadaşım da ünlü olurum diye big brothera başvurmuştuama almadilar onu yarışmaya
2015teydi benim dediğim çocikYoksa Serkan mi gi. Ay oysa çok heyecanlı . Başörtülü bı kız vardı bide. Ay kurguysada çok egleniyordum vallahi. Her gün o kızla oğlan küsüp küsüp barisiyordu
Ay kesin o. Ay çok heyecanlı. Bı bakmışsın evlenecekler hop olaylar olaylar.2015teydi benim dediğim çocik
Ben de kocama survivora git belkim zengin oluruz diyorum ama ben orda birini döverim aç kalınca diyo ikna edemiyom
Çocuğun adını unuttum ama esmer uzun bişeydi öyle mi o da?Ay kesin o. Ay çok heyecanlı. Bı bakmışsın evlenecekler hop olaylar olaylar.
Evet ama biz lisede öğretmenimiz adına başvuru yapmıştık çağırmışlardı çok kızmıştı bize çağırıyolar bazenordaki gönüllüler ünlülerden daha ünlü ya
Evet ama biz lisede öğretmenimiz adına başvuru yapmıştık çağırmışlardı çok kızmıştı bize çağırıyolar bazen
Çokta uslu bi kızımdır ama bazen sürüye katılabiliyomsizin nesil fena sanirsamkavgadan hoslanmak muzurluklar yapmak falan
Neler yaptın neleeerrBenim lisedeyken yaptıklarımı bilseniz beni guruptan atarsınız gi.
Çokta uslu bi kızımdır ama bazen sürüye katılabiliyom
Benim lisedeyken yaptıklarımı bilseniz beni guruptan atarsınız gi.
Kızlar WC duvarına yapisiyordu gi. Sonra kaçıp duvar dibinden izliyordum. Kim ulan kim yaptı bu adiligi diye bagiriyorlardi. Bende kikir kikir guluyodum. Fenaymisimzaten sessiz olandan korkacan
anlatmak ister misin kız merak ettim
Bı kız vardı habire makyaj yapardı. Bir gün tahtaya kalktı. Oturduğum yerden el hareketleriyle rimelin akmış dedim. Ya dedi. Sil sil diyom. Kız habire siliyor. Maymun oldu tahtada. Hemen WC izni istedi. Geldi. Ne pislik bir insansın sen dedi bağa
Kızlar WC duvarına yapisiyordu gi. Sonra kaçıp duvar dibinden izliyordum. Kim ulan kim yaptı bu adiligi diye bagiriyorlardi. Bende kikir kikir guluyodum. Fenaymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?