Düzenli Evimiz & Hayatımız

anaaaaammmm bunlar kaostan besleniyo ya.
kız kendinize gelin
Bizim ünide çok yakışıklı bi çocuk vardı. İsmi lazım değil bi evlendirme programına katılmıştı. Herşey kurgu diyodu aslında kurguyla besleniyo sayılırız

Bizim ünide çok yakışıklı bi çocuk vardı. İsmi lazım değil bi evlendirme programına katılmıştı. Herşey kurgu diyodu aslında kurguyla besleniyo sayılırız

ben mügeciyim

kurgu olduğu belli olan şeyleri izleyemiyorum çok sinirleniyorum

kız benim bi arkadaşım da ünlü olurum diye big brothera başvurmuştu ama almadilar onu yarışmaya

Yoksa Serkan mi gi. Ay oysa çok heyecanlı . Başörtülü bı kız vardı bide. Ay kurguysada çok egleniyordum vallahi. Her gün o kızla oğlan küsüp küsüp barisiyordu

ben mügeciyim

kurgu olduğu belli olan şeyleri izleyemiyorum çok sinirleniyorum

kız benim bi arkadaşım da ünlü olurum diye big brothera başvurmuştu ama almadilar onu yarışmaya
Ben de kocama survivora git belkim zengin oluruz diyorum ama ben orda birini döverim aç kalınca diyo ikna edemiyom

Bı kız vardı habire makyaj yapardı. Bir gün tahtaya kalktı. Oturduğum yerden el hareketleriyle rimelin akmış dedim. Ya dedi. Sil sil diyom. Kız habire siliyor. Maymun oldu tahtada. Hemen WC izni istedi. Geldi. Ne pislik bir insansın sen dedi bağa

o da makyajla gelmeseymis iyi yapmışsın

Kızlar WC duvarına yapisiyordu gi. Sonra kaçıp duvar dibinden izliyordum. Kim ulan kim yaptı bu adiligi diye bagiriyorlardi. Bende kikir kikir guluyodum. Fenaymisim

oha iyi tuvaletin içine dusurmemisin milleti

Ayy terliksuu gece gece güldüm Benim de bi tuvalet maceram var. Bi gün okula yürüyom kulağımda kulaklık var müzik dinliyorum.Yağmur yağıyo şemsiyem de var baktım bi kız ıslanıyo gel gel yaptım ona da tuttum şemsiyeyi birlikte yürüdük okula sonra bu kız arkamdan vay efendim şöyle pislik vay efendim bana böyle günaydın demedi şöyle yollu atıp tutmuş tuvalette yapıştıydım kızın saçına ben sana iyilik yaptım sen niye bana yollu diyon diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…