Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi dayakçı benim sanmıştım oh rahatladım
sevmem öyle seyleri ama mudur arama yapiyodu haberini almislar cantama sigara paketlerini koymuslar ben de rahat rahat bekliyorum adam cantayi bir acti 4 paket sigara disipline gittim cadolozlarin yüzunden teneffusu zor ettim

sevmem öyle seyleri ama mudur arama yapiyodu haberini almislar cantama sigara paketlerini koymuslar ben de rahat rahat bekliyorum adam cantayi bir acti 4 paket sigara disipline gittim cadolozlarin yüzunden teneffusu zor ettim
Yok canım ben de sevmem zaten yanlış anlaşılma olmasın

Oha ne hainlermiş onlar da eline sağlık az bile yapmışın

ben telefonu topuzuma saklıyodum aayy büyüdük bee

Mutfka halıısna yattım Sahuru bekliyorum terliksuu selam olsun sana oturma odasında koca uyuyor çocuk odasında kız yatak odasına da gitmedim uyurum diye. Eğlenceli oldu arada yatarım buraya
ben de sahuru kocama hazirlatmayi planlıyorum
mutfakta havalar nasıl musluk

Mutfka halıısna yattım Sahuru bekliyorum terliksuu selam olsun sana oturma odasında koca uyuyor çocuk odasında kız yatak odasına da gitmedim uyurum diye. Eğlenceli oldu arada yatarım buraya
En güzel koridor. Serin serin bide geniş. Rahat rahat yuvarlan.

Negom günaydın. Cuman mübarek olsun. Bugünün planları
Ocak ve fırın temizlenecek. Kapılar silinecek. Akşama AÖF den son sınavım var. Ondan sonra sonucu yazarım...
Tabii ki mutfağı sahurdan sonra pırıl pırıl bırakıp yattım şimdi. Uyuyan arkadaşlarıma da tatlı rüyalar dilerim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…