Siz yapmadınız mı hiç ergenliksessizce okumak c0k keyifli oldu yaa ne fenasiniz
yapmaz olur muyum hiç sınıfta iki kızı dövmüştümSiz yapmadınız mı hiç ergenlik
Bi dayakçı benim sanmıştım oh rahatladımyapmaz olur muyum hiç sınıfta iki kızı dövmüştüm
sevmem öyle seyleri ama mudur arama yapiyodu haberini almislar cantama sigara paketlerini koymuslar ben de rahat rahat bekliyorum adam cantayi bir acti 4 paket sigaraBi dayakçı benim sanmıştım oh rahatladım
Yok canım ben de sevmem zaten yanlış anlaşılma olmasınsevmem öyle seyleri ama mudur arama yapiyodu haberini almislar cantama sigara paketlerini koymuslar ben de rahat rahat bekliyorum adam cantayi bir acti 4 paket sigaradisipline gittim cadolozlarin yüzunden teneffusu zor ettim
ben de sahuru kocama hazirlatmayi planlıyorumMutfka halıısna yattım Sahuru bekliyorumterliksuu selam olsun sana oturma odasında koca uyuyor çocuk odasında kız yatak odasına da gitmedim uyurum diye. Eğlenceli oldu arada yatarım buraya
Çok sıcak sakın girmeben de sahuru kocama hazirlatmayi planlıyorum
mutfakta havalar nasıl musluk
Çok sıcak sakın girmeilla giricem diyorsan halının üzeri iyi orada uzan
En güzel koridor. Serin serin bide geniş. Rahat rahat yuvarlan.Mutfka halıısna yattım Sahuru bekliyorumterliksuu selam olsun sana oturma odasında koca uyuyor çocuk odasında kız yatak odasına da gitmedim uyurum diye. Eğlenceli oldu arada yatarım buraya
Bende koridorda yuvarlanmayi cok severim birde diskapiyi actin mi efil efil eserEn güzel koridor. Serin serin bide geniş. Rahat rahat yuvarlan.
Negom günaydın. Cuman mübarek olsun. Bugünün planlarıVay ben duymadım, vay ben okumadım demeyin. 13 de büyük maraton
malipina
@Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@zeynebzeyneb
@CKbeautyandsheer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?