Tamam canımBenimde mutfak masam yok ama onun harici katlamır öasam var onu kullanıyorum salonda onda yiyoruz onu silerim eve dönünce
Dur bi düşüneyim bakayım biz yolda mı tanışmıştıkAdam ben seni yolda bulmadım diyo
Kesin uyuyorlar ahhh Çocuklu hayat sabahin korunde kalkıyoruz o yüzden bana öğlen olmus gibi vatanca mutfaktan çıkabildim çokmu yavasim bugunÇoğu uyuyordur
Kolay gelsin
Ahahha güldürdün kızDur bi düşüneyim bakayım biz yolda mı tanışmıştık
neden yüksekte mi oturuyorsunuz?Bende Silemiyorum eşim kızıyo ancak senede 3-4 kez silebiliyoruz beraber
Ben de yetisemedigim yerleri esime sildirdim. Ayaga kalkmaya cesaret edemedim valla nolur nolmaz saglam degil pek pencrerler zaten canimdan önemli mi bosver köseleri kalsin dedim yapcak bisey yok. 4. Kattayim ama sanki 6. Kat gibi altta dukkanlar varBende Silemiyorum eşim kızıyo ancak senede 3-4 kez silebiliyoruz beraber
Yüksek biraz altta dükkan.var 2. Kat ama 3-4 gibi yüksek. Ne olur ne olmaz diye sildirmiyor biraz tehlikeli cam işi bence. Tabureye sandalyeye çıkartmıyo eşimneden yüksekte mi oturuyorsunuz?
biz yüksek girişte oturuyoruz, ama benim balkonum uzun. 4-4,5 mt rahat var. pencerelerini dışarı çıkmadan silinebilecek şekilde tasarladım da yaptırdım. sadece ben silerken biri bez yıkayıp verse daha kolay iş bitecek kanaatindeyim.
o yüzden zor geliyor, bez yıka-sil / bez yıka-sil :)
iç taraf çok kirlenmiyor onu fısfısla da silebiliyorum. önemli olan dış taraf
Aynı benmde öyle sağlam değil. Allah korusun başın falan döner düşersin tövbeBen de yetisemedigim yerleri esime sildirdim. Ayaga kalkmaya cesaret edemedim valla nolur nolmaz saglam degil pek pencrerler zaten canimdan önemli mi bosver köseleri kalsin dedim yapcak bisey yok. 4. Kattayim ama sanki 6. Kat gibi altta dukkanlar var
Sesin çıkmıyor kız iyi misinGünaydın
Kıskançlıktan sildirmiyor olmasınYüksek biraz altta dükkan.var 2. Kat ama 3-4 gibi yüksek. Ne olur ne olmaz diye sildirmiyor biraz tehlikeli cam işi bence. Tabureye sandalyeye çıkartmıyo eşimo yüzden kaçak sildim geçen. Bide bizim cadde üstü sürekli araç geçiyor ana yol işlek çoK. Arka tarafta da E5 karayolu var nasıl toz olmasın burda
Sesin çıkmıyor kız iyi misin
Bende keyifsizim gi. Mutsuz uyanıyorum bir haftadır. Korona mi baharda evde olmak mı bilmiyorumİyiyim bi keyifsizlik hali sen iyimisin liseli?
Gel iş yapak maratona çıkak belki keyifleniriz. 13:00 nasılİyiyim bi keyifsizlik hali sen iyimisin liseli?
Gel iş yapak maratona çıkak belki keyifleniriz. 13:00 nasıl
Yoo öyle huyu yoktur allahtanKıskançlıktan sildirmiyor olmasın
Yoo öyle huyu yoktur allahtan
Ben de sizi akşama, iftar öncesi buzdolabı temizleme maratonuna davet ediyorum.
Benimkinin acil temizlenmesi lazım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?