Ben de tüp bebek annesiyim.Allah hayırla ve sağlıkla tez zamanda minnosunuzu nasip etsinTüp bebek tedavim yarım kalmıştı. Ona devam edicez
Ben de uyudum senden ses çıkmayınca pazara gidecektim ona da gitmedim gel bari temizlik yapakpawlover kız uyumuşum ben aha ha. Maratona gelecek var mi
Aminnnn İnşallah allah bağışlasınBen de tüp bebek annesiyim.Allah hayırla ve sağlıkla tez zamanda minnosunuzu nasip etsin
Tavuklu cokertme kebabi yap. Tarifine bak internetten cok lezzetli oluyorYapacaklarımı yazmayım da glikoz ve oksijen gitmeyen beynimle unutuyorum sonra
Namazdan sonra ev toplanacak
Süpürülecek
Eşyalar yerlerine koyulacak
Kızın kışlıklarını kaldırdım amma yazlıkları katlayıp bakamadım tam neyi eksik diye sepetin içinde duruyordu öylece
Onları katlayıp eksiklere bakmam lazım
Akşama yemek yapmam lazım ama ne yapsam bolca tavuk var evde değişik tarifelere açığım.
Bende geleyimpawlover kız uyumuşum ben aha ha. Maratona gelecek var mi
Ben mobilya da ki sıcak bardak izine kolonya döküp yakıyorum, öyle bir şey mi yaptın?Salon masama kolonya döktüm dökülen yerde böyle bugulanma gibi açılma oldu nasıl geçer geçer mi
Hu huu
Geçen gün etlisini yaptım bende, severim çökertmeTavuklu cokertme kebabi yap. Tarifine bak internetten cok lezzetli oluyor
Bende geleyim15.45 te baslayalim mi?
Çok uğraştırır mı kiTavuklu cokertme kebabi yap. Tarifine bak internetten cok lezzetli oluyor
Bende geleyim15.45 te baslayalim mi?
Bnde cok severim. Etli tavuklu her turlu
Geçen gün etlisini yaptım bende, severim çökertme
Biraz emekli ama sonuc super 🖒Çok uğraştırır mı ki
Pratik bişiler olsa hoş olurBiraz emekli ama sonuc super 🖒
O zaman patatesle tavugu at firina gitsinPratik bişiler olsa hoş olurramazanda kendimi güç tasarrufu modu da kullanıyorum bu lafı da Bonus tan öğrendim
pawlover terliksuu kk birinci noteri
Çok güldürdünüz beni
Ben o programlarınn hiç birini bir kere bile izlemedim desemsadece Müge izlerim ben
Terlik, paw ne fenaymışsınız siz vış
Geçen ban yemiştim sebebim de uygunsuz içerikmiş. Pek sevdim yazayım deidmUygunsuz icerik ne kiz tovbe
Bence de yanına da cacık mis işteO zaman patatesle tavugu at firina gitsinen pratigi o
Geçen ban yemiştim sebebim de uygunsuz içerikmiş. Pek sevdim yazayım deidm
Bence de yanına da cacık mis işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?