- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Yeme bu numaraları ya gizli kıskançlardan oYoo öyle huyu yoktur allahtan
Açlığın ve susuzluğun tavan olduğu saatlerde buzdolabı temizlemek mi?Ben de sizi akşama, iftar öncesi buzdolabı temizleme maratonuna davet ediyorum.
Benimkinin acil temizlenmesi lazım da
Bu işler kalabalıkla oluyo Bonus'cuğum, akşama kadar çözünürsün diye düşünüyorum.Ne güzel bi maratonn şekli
Hee, ben herkesi kendim gibi sanıyorum.Açlığın ve susuzluğun tavan olduğu saatlerde buzdolabı temizlemek mi?
Herkes iş yapıyor dimi, ben yapıyorum çünkü. Gelip yoklama alıcam
Tazesin tazesin. Gelirsen diklaBilemedim kolumu kessen kan akmaz o derece bi donukluk. Buzluk ketesi gibiyim çözülsem tazeyim aslında ama işte donum şu an
Günaydın canımGünaydın
Yavaş ol olsun acelen neKesin uyuyorlar ahhh Çocuklu hayat sabahin korunde kalkıyoruz o yüzden bana öğlen olmus gibi vatanca mutfaktan çıkabildim çokmu yavasim bugun
Hım şimdi neyle sil desem, benim sandalye oturma yerleri deri cifle siliyorum, hangi deterjanlat var söyle ona göre fikir vereyimNego silmeye caliscam da ben yeni gelinim bene ayrinti ver neyle sileyim nasil sileyim mutfak sandalyelerini. Bide su masanin jelatin gibi biseyi oluyoya onu da bi kaldırıp silip taksam iyi olcak da. Üsengeclik basa bela
Yok yok beni çıkarma. Ramazan dolayısıyla uyku duzenim sapitik oldu benim. Sabah 6.30 7.00 arası uyuyorum. Öğleye kadar da kalkamıyorum haliyle@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@happy_mom_
chentiq
Kızlar gelmiyorsunuz, her şey yolunda mı? Yolundaysa neden gelmiyorsunuz, gelmeyecekseniz listeden adınızı çıkarıyorum, müsait olduğunuz zamanlar gelirsiniz isterseniz
Hadi gidekMaratona gelin gi hadi.
İyiyim caniiim hosbuldum arada bakıp çıkıyom sizeBlue_Peri hoşgeldin kız nasılsın
Ay ben daha eve gidemedim ölüyomHerkes iş yapıyor dimi, ben yapıyorum çünkü. Gelip yoklama alıcam
TamamdırYok yok beni çıkarma. Ramazan dolayısıyla uyku duzenim sapitik oldu benim. Sabah 6.30 7.00 arası uyuyorum. Öğleye kadar da kalkamıyorum haliyle
Sonra çocukların dersleri ıvır zıvır hazırlık derken gün nasil bitiyor anlamıyorum bile. Ama kk ya girdigim zaman hemen bakıyorum önceki bildirimlere neler verilmiş ödev olarak diye
Kolay gelsinNapiyoz temizlikmi yapiyozdünden başladım bende mutfağa daha bitmedi devam ediceem buzdolabı vs duruyo henüz
Kolay gelsinYapacaklarımı yazmayım da glikoz ve oksijen gitmeyen beynimle unutuyorum sonra
Namazdan sonra ev toplanacak
Süpürülecek
Eşyalar yerlerine koyulacak
Kızın kışlıklarını kaldırdım amma yazlıkları katlayıp bakamadım tam neyi eksik diye sepetin içinde duruyordu öylece
Onları katlayıp eksiklere bakmam lazım
Akşama yemek yapmam lazım ama ne yapsam bolca tavuk var evde değişik tarifelere açığım.
Sağol kuzum sanadaTamamdır
Kolay gelsin
Kolay gelsin
Tavukla çıtır tavuk yapabilirsin, şu meşhur markaların
İyiyim canım sağolİyiyim caniiim hosbuldum arada bakıp çıkıyom sizesen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?