Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne güzel bi maratonn şekli
Bu işler kalabalıkla oluyo Bonus'cuğum, akşama kadar çözünürsün diye düşünüyorum.

Oruç tutmuyorsan ve ağrın varsa ilaç iç, ve fırsatın da varsa 1 saat kadar uyu.

Sonra bi yerden başlayınca yapıyor insan.

Açlığın ve susuzluğun tavan olduğu saatlerde buzdolabı temizlemek mi?
Hee, ben herkesi kendim gibi sanıyorum. Ben oruçluyken acıkıp susamadığımdan bana kolay.
dün akşam 4 metrelik cam balkonun camlarını silmem buna bir örnek :)

Uygun olanlar gelebilir diyelim o vakit

Günaydın canım
Kesin uyuyorlar ahhh Çocuklu hayat sabahin korunde kalkıyoruz o yüzden bana öğlen olmus gibi vatanca mutfaktan çıkabildim çokmu yavasim bugun
Yavaş ol olsun acelen ne
Nego silmeye caliscam da ben yeni gelinim bene ayrinti ver neyle sileyim nasil sileyim mutfak sandalyelerini. Bide su masanin jelatin gibi biseyi oluyoya onu da bi kaldırıp silip taksam iyi olcak da. Üsengeclik basa bela
Hım şimdi neyle sil desem, benim sandalye oturma yerleri deri cifle siliyorum, hangi deterjanlat var söyle ona göre fikir vereyim
Cifin kırmızı sprey şişeli ürünü var onu her yere kullanıyorum ben, çok güzel leke çıkarıyor

Yok yok beni çıkarma. Ramazan dolayısıyla uyku duzenim sapitik oldu benim. Sabah 6.30 7.00 arası uyuyorum. Öğleye kadar da kalkamıyorum haliyle
Sonra çocukların dersleri ıvır zıvır hazırlık derken gün nasil bitiyor anlamıyorum bile. Ama kk ya girdigim zaman hemen bakıyorum önceki bildirimlere neler verilmiş ödev olarak diye

Yapacaklarımı yazmayım da glikoz ve oksijen gitmeyen beynimle unutuyorum sonra
Namazdan sonra ev toplanacak
Süpürülecek
Eşyalar yerlerine koyulacak
Kızın kışlıklarını kaldırdım amma yazlıkları katlayıp bakamadım tam neyi eksik diye sepetin içinde duruyordu öylece
Onları katlayıp eksiklere bakmam lazım
Akşama yemek yapmam lazım ama ne yapsam bolca tavuk var evde değişik tarifelere açığım.

Tamamdır
Napiyoz temizlikmi yapiyoz dünden başladım bende mutfağa daha bitmedi devam ediceem buzdolabı vs duruyo henüz
Kolay gelsin
Kolay gelsin
Tavukla çıtır tavuk yapabilirsin, şu meşhur markaların

Neler yaptım bugün

Yatakları düzelttim
Evi topladım
Çocukların yazlıkları çıkardım makineye attım
Oturma odası, mutfak, antreyi süpürdüm
Çamaşır topladım, çamaşır astım
Evelik sardım
Banyo klozet, lavabo ve duş perdesini çamaşır suladım
Çocuklara film açtım tabi yoksa iyice bunaldılar işi yaptırmıyorlar

Yine çamaşır asıcam
Mozaik pasta yapayım diyorum ama belli olmaz
Çamaşır katlayıp yerleştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…