Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bugün fasulyelerle boğuşcaaam yarın yaparım ödevi
Kolay gelsin
Hemen başlıyorum
Kolay gelsin
Nego Hocam bu arkadaş evrene negatif enerji gönderiyo sevilmeyen ev işi olurmu hiç
Ama onu bende sevmiyorum
Bugün yatakları havalandirayim diyorum. Nevresim cekmecelerini de düzelteyim.
O ödevleri de veririm bu hafta.
Beni bırakanlar olsa bende yatıcam da işte, bırakmıyorlar
Benim de yemek yapma kaldı

Ama onu bende sevmiyorum

Şimdi cemaat napsın hocam

Ütü yaparken gece armağan çağlayanın konuklarını dinledim nego hepsini değil tabi.
Ece üner ve özlem zengini beğendim. Özlem zengin dediki iş yaparken evi toparlarken kafasını topluyomuş kafamda herşey yerine oturuyo dedi.

ayseMsb canım oda oda oda yapmak daha iyi olur sanki. Hangi odayla başlamak istersin, ona göre liste hazırlıyım
evet nego yoksa cikamam isin icinden. 2 tane dolaplari karismis yatak odasi var oralara gireyim

Tamamdır oyuncakları topladım,oturma odası mutfak ve holu sildim.supurdum.koltuklarin yastıklarının kilifini cikartttim bir tane battaniyeye beraber makineye attım:))) çamaşırlık takı camasirlari topladım.yemek yapıp nevresim olayına gireyim.bugunluk yetsin.yarin yatak odası ebeveyn banyosu ve oğlanın odasıni temizlerim inşallah

Acaba benim kaynanam yok diye mi evim hep daginik meğer kaynana faydalı birseymis

Şuan varya dilim damağım kurudu yemek falan değil sadece şu istiyorum suu
Bende dün çok susamıştım. Az kaldı sabret biraz daha. En iyisi ben işlerin birazını eşime kitliyim bak aklıma getirdin şimdi.

Maraton kaldıracak bünyem yok. Olsa gelirdim maratona.2 işi bitireyim yeter bugünlük.

Herkese selam
Temizlikle beraber yeniden geldim
Çok yoğunum ama burayı da bırakmak istemiyorum. Bir yandan da çocuklar evde olunca tel.i fazla kullanmak istemiyorum.
Ama genel temizliğe başlamışken yaptıklarımla ve yapacaklarımla geleyim dedim
*Bu sabah makineye çamaşır atmakla başladım işe..
*Bulaşık makinesini boşaltıp kirlileri yerleştirdim
*Baharatlıkları yıkayıp yeniden doldurdum
*Tezgah altı ve eviyenin altı 2 büyük dolap içi ve kapaklarını temizledim, içlerini düzenledim
*Buzdolabının üstündeki içinde kullanmadığım eşyaların olduğu dolabı boşaltıp temizleyip yerleştirdim, kullanmadıklarımı ayırdım
*Çekmeceleri boşaltıp temizledim, kaşıklıkları yıkayıp yeniden yerleştirdim
*Tencereleri yıkadım,
*ocağı ve fırını temizledim
*Çamaşır serdim, teldekileri katlayıp yerleştirdim

Bu saate kadar yaptıklarım bunlardı.
Yemek yok yoruldum ama çok susadım yaa
Sizler neler yaptınız, yapacaksınız? Var mı önerisi olan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…