Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya kızlar ellerimin üstü eldivenlerden dolayı kaç haftadır kaşınıyodu hatta yara olmaya başlamıştı.iki gündür acaip kaşınıyo ellerimi parçalıyorum artık .eczacıya gösterdim stileks diye krem verdi ama yok işe yaramıyo sanki.şimdi de kantoron yağı sürdüm .napcamı şaşırdım

Tüm evi süpürüp sildim
Wc ve banyoyu duşakabinin içini tüm lavaboları çamaşır suyuyla yıkadım
Üç makine çamaşır astım artık yer kalmadı balkonda yarın yıkama kurutmaya devam edeceğim kışlıkları kaldırırken
Mutfağın halisini kaldırdım ince bir hali serdim
Şimdi de çiçekleri sulayıp saksı değişimi yapıp balkonu yıkayacağım artık halı atıp oturma zamanı geldi balkonda
Dilim damağım kurudu valla iftara da çok var
Bugünlük benden bu kadar Allah'tan yemeğim var

Bonus onlar zengin yaa ondan bir şey sanıyorlars ev işini yıkasın bakalım halı

Stilex devam et ama mali o bi çok şeye iyi geliyo ne kadar kullandın ki?
Eldiveni takmasan bi süre sık sık yıkasan jellesen? Eldivende geçirgen oluyomuş ya terleyince falan

Zeytinyağ denesen iyi gelir diyorlar.

Bonus onlar zengin yaa ondan bir şey sanıyorlars ev işini yıkasın bakalım halı

Gömme lan kadını çok düzgün konuşması var zenginlik kısmı ayrı tabi orda vurgulanan şey yani ille ilham için bi ağaç altında deniz kenarında oturmaya gerek olmadığı idi sanıyorum

Gömme lan kadını çok düzgün konuşması var zenginlik kısmı ayrı tabi orda vurgulanan şey yani ille ilham için bi ağaç altında deniz kenarında oturmaya gerek olmadığı idi sanıyorum
Gömmedim yahu ama Bonus Allah için söyle ev toplarken ilham mı geliyor cinnet mi zenginin ilhamı da başka ayol

Kantoronu kaynanam yapmıştı otunu zeytinyağına basıp.ayrıyeten sürsem mi zeytinyağını
Zeytinyağını sürdükten sonra geriliyorsa elin işe yarıyormuş öyle diyorlar ama hiç denemedim. Sırayla dene hepsini

Gömmedim yahu ama Bonus Allah için söyle ev toplarken ilham mı geliyor cinnet mi zenginin ilhamı da başka ayol
Öfff ille cinnet geçirtcek tamm biraz darlık basıyor bi ecinniler geliyor falan ama toplayınca iyi oluyorum

Yoksa oğlum çıkardığı vaziyette kıyafeti dolaba tıkmışsa canım evladımın kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmak isteyecek değilim.
Bide diyor ya nerde benim hiç tşörtüm kalmamış diye oyyy ağzını gırdığım evlat dolabın dibinde en arkada iç içe halbuki

Hahaahhahaha ayyy gözümden yaş geldi durr

Ayy unlu kete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…