Biz de haşlama modundayız felaket sıcak var
Bonus onlar zengin yaa ondan bir şey sanıyorlars ev işini yıkasın bakalım halıŞimdi cemaat napsın hocam
Ütü yaparken gece armağan çağlayanın konuklarını dinledim nego hepsini değil tabi.
Ece üner ve özlem zengini beğendim. Özlem zengin dediki iş yaparken evi toparlarken kafasını topluyomuş kafamda herşey yerine oturuyo dedi.
Ya kızlar ellerimin üstü eldivenlerden dolayı kaç haftadır kaşınıyodu hatta yara olmaya başlamıştı.iki gündür acaip kaşınıyo ellerimi parçalıyorum artık .eczacıya gösterdim stileks diye krem verdi ama yok işe yaramıyo sanki.şimdi de kantoron yağı sürdüm .napcamı şaşırdım
Zeytinyağ denesen iyi gelir diyorlar.Ya kızlar ellerimin üstü eldivenlerden dolayı kaç haftadır kaşınıyodu hatta yara olmaya başlamıştı.iki gündür acaip kaşınıyo ellerimi parçalıyorum artık .eczacıya gösterdim stileks diye krem verdi ama yok işe yaramıyo sanki.şimdi de kantoron yağı sürdüm .napcamı şaşırdım
Bonus onlar zengin yaa ondan bir şey sanıyorlars ev işini yıkasın bakalım halı
Bu sabah kalktım ayaklarıma kuş yemi batıyor anlam veremedim. eşimden itiraf geldi kafesi devirmiş kız ama süpürmüş benim hımbılna böyle kaldım. Dedim Allah ne muradın varsa versin hacı abi
Gömmedim yahuGömme lan kadını çok düzgün konuşması varzenginlik kısmı ayrı tabi orda vurgulanan şey yani ille ilham için bi ağaç altında deniz kenarında oturmaya gerek olmadığı idi sanıyorum
Yok geçen sene bozuldu bu sene alcaz da ne zaman bakalımFırıldak falan varmıydı ula
Kantoronu kaynanam yapmıştı otunu zeytinyağına basıp.ayrıyeten sürsem mi zeytinyağınıZeytinyağ denesen iyi gelir diyorlar.
Zeytinyağını sürdükten sonra geriliyorsa elin işe yarıyormuş öyle diyorlar ama hiç denemedim. Sırayla dene hepsiniKantoronu kaynanam yapmıştı otunu zeytinyağına basıp.ayrıyeten sürsem mi zeytinyağını
Öfff ille cinnet geçirtcekGömmedim yahuama Bonus Allah için söyle ev toplarken ilham mı geliyor cinnet mi zenginin ilhamı da başka ayol
Kantoronu kaynanam yapmıştı otunu zeytinyağına basıp.ayrıyeten sürsem mi zeytinyağını
Hahaahhahaha ayyy gözümden yaş geldi durrÖfff ille cinnet geçirtcektamm biraz darlık basıyor bi ecinniler geliyor falan ama toplayınca iyi oluyorum
Yoksa oğlum çıkardığı vaziyette kıyafeti dolaba tıkmışsa canım evladımın kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmak isteyecek değilim.
Bide diyor ya nerde benim hiç tşörtüm kalmamış diye oyyy ağzını gırdığım evlat dolabında dibinde en arkada iç içe halbuki
Hahaahhahaha ayyy gözümden yaş geldi durr
Yatakları düzelttim yastık örtülerini değiştirdim
Çamaşırları topladım
Katlanmışlar vardı yerleştirdim
Mutfağı topladım makinayı kısa programda çalıştırdım
Kete hamuru yoğurdum
Unlu içini kavurdum
Bulaşık makinasını boşalttım geldim ☺
Çok güzel oluyor bonusum demiAyy unlu kete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?