- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Enseden tutup sağa sola atmıyorsun değil miİşte bende öyle duygulanıyorum ki zaten sulugöz insanım oyy büyüdünde pis tşörtünü dolaplaramı tıkıyon çen diye başlıyorum ağlamaya
Deniyim bakim hangisi iyi gelicekZeytinyağını sürdükten sonra geriliyorsa elin işe yarıyormuş öyle diyorlar ama hiç denemedim. Sırayla dene hepsini
Yağ sürünce daha çok kaşınıyo sankiDirek onu sür kuzum o zeytinyağında fermente oluyo kantoron yağına dönüşüyor işte
Bonus tatlım bak yukarıdaki tariften yapıyorum.
Yağ sürünce daha çok kaşınıyo sanki
Lezzetli bi çocukluk geçirmişsinAnnem mayalı yengem açma yapar bir sivaslı olarak çocukluğum anamlardan kete halamlardan katmer yemekle geçti
Canım yaYa kızlar ellerimin üstü eldivenlerden dolayı kaç haftadır kaşınıyodu hatta yara olmaya başlamıştı.iki gündür acaip kaşınıyo ellerimi parçalıyorum artık .eczacıya gösterdim stileks diye krem verdi ama yok işe yaramıyo sanki.şimdi de kantoron yağı sürdüm .napcamı şaşırdım
O kim bilmiyorum ama benimle aynı düşünüyor, İnşaallah normal biridirŞimdi cemaat napsın hocam
Ütü yaparken gece armağan çağlayanın konuklarını dinledim nego hepsini değil tabi.
Ece üner ve özlem zengini beğendim. Özlem zengin dediki iş yaparken evi toparlarken kafasını topluyomuş kafamda herşey yerine oturuyo dedi.
O kim bilmiyorum ama benimle aynı düşünüyor, İnşaallah normal biridir
Vazelin yok da nivea sürdüm biraz yatışır gibi oldu.artık hangisi iyi geldi bilmiyom resmen combo yaptımCanım yaben ellerime vazelin sürüyorum ama bi denesen mi belki iyi gelir
Tamam canımevet nego yoksa cikamam isin icinden. 2 tane dolaplari karismis yatak odasi var oralara gireyim
Eline sağlık canımTamamdıroyuncakları topladım,oturma odası mutfak ve holu sildim.supurdum.koltuklarin yastıklarının kilifini cikartttim bir tane battaniyeye beraber makineye attım:))) çamaşırlık takı camasirlari topladım.yemek yapıp nevresim olayına gireyim.bugunluk yetsin.yarin yatak odası ebeveyn banyosu ve oğlanın odasıni temizlerim inşallah
GörürümYav gözünden de birşey kaçmıyor çocuklar geç kalktı yataklar dağınık
Eline sağlık canımHerkese selam
Temizlikle beraber yeniden geldim
Çok yoğunum ama burayı da bırakmak istemiyorum. Bir yandan da çocuklar evde olunca tel.i fazla kullanmak istemiyorum.
Ama genel temizliğe başlamışken yaptıklarımla ve yapacaklarımla geleyim dedim
*Bu sabah makineye çamaşır atmakla başladım işe..
*Bulaşık makinesini boşaltıp kirlileri yerleştirdim
*Baharatlıkları yıkayıp yeniden doldurdum
*Tezgah altı ve eviyenin altı 2 büyük dolap içi ve kapaklarını temizledim, içlerini düzenledim
*Buzdolabının üstündeki içinde kullanmadığım eşyaların olduğu dolabı boşaltıp temizleyip yerleştirdim, kullanmadıklarımı ayırdım
*Çekmeceleri boşaltıp temizledim, kaşıklıkları yıkayıp yeniden yerleştirdim
*Tencereleri yıkadım,
*ocağı ve fırını temizledim
*Çamaşır serdim, teldekileri katlayıp yerleştirdim
Bu saate kadar yaptıklarım bunlardı.
Yemek yokyoruldum ama çok susadım yaa
Sizler neler yaptınız, yapacaksınız? Var mı önerisi olan???
Ya canım ne iyi gelir bilmiyorum ki benim de çok yıkamaktan oldu hepYa kızlar ellerimin üstü eldivenlerden dolayı kaç haftadır kaşınıyodu hatta yara olmaya başlamıştı.iki gündür acaip kaşınıyo ellerimi parçalıyorum artık .eczacıya gösterdim stileks diye krem verdi ama yok işe yaramıyo sanki.şimdi de kantoron yağı sürdüm .napcamı şaşırdım
Eline sağlık canımTüm evi süpürüp sildim
Wc ve banyoyu duşakabinin içini tüm lavaboları çamaşır suyuyla yıkadım
Üç makine çamaşır astım artık yer kalmadı balkonda yarın yıkama kurutmaya devam edeceğim kışlıkları kaldırırken
Mutfağın halisini kaldırdım ince bir hali serdim
Şimdi de çiçekleri sulayıp saksı değişimi yapıp balkonu yıkayacağım artık halı atıp oturma zamanı geldi balkonda
Dilim damağım kurudu valla iftara da çok var
Bugünlük benden bu kadar Allah'tan yemeğim var
Duyan her gün halı yıkıyorsun sanırBonus onlar zengin yaa ondan bir şey sanıyorlars ev işini yıkasın bakalım halı
Bana geliyor, seviyorum düzeniGömmedim yahuama Bonus Allah için söyle ev toplarken ilham mı geliyor cinnet mi zenginin ilhamı da başka ayol
Öfff ille cinnet geçirtcektamm biraz darlık basıyor bi ecinniler geliyor falan ama toplayınca iyi oluyorum
Yoksa oğlum çıkardığı vaziyette kıyafeti dolaba tıkmışsa canım evladımın kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmak isteyecek değilim.
Bide diyor ya nerde benim hiç tşörtüm kalmamış diye oyyy ağzını gırdığım evlat dolabın dibinde en arkada iç içe halbuki
Eline sağlık canımYatakları düzelttim yastık örtülerini değiştirdim
Çamaşırları topladım
Katlanmışlar vardı yerleştirdim
Mutfağı topladım makinayı kısa programda çalıştırdım
Kete hamuru yoğurdum
Unlu içini kavurdum
Bulaşık makinasını boşalttım geldim ☺
Oyy oyyyAyy unlu kete
Aaa sevdim kadını, takibe alayım ben bunu
Bahsettiğim yer 33 dk da
Eline sağlık canım
Oyy oyyy
Aaa sevdim kadını, takibe alayım ben bunu
Resmen beni anlatmış kibu benim ben
İyi gelsin de artık hangisine kısmetseVazelin yok da nivea sürdüm biraz yatışır gibi oldu.artık hangisi iyi geldi bilmiyom resmen combo yaptım
Hımbıl mı oldu bugün kocanİftara yemeğim var sanıyordum hımbıl hepsini yemiş
Yine iftar hazırlıklarını yaparken çok yoruldum. Akşama menüm
Dünden tavuk suyu çorba
Buzluk sigara böreği
Pide
Cacık
Öp de geçsinTamam canım
Eline sağlık canım
Görürüm
Eline sağlık canım
Cacık, patates oturtma fırında, peynirli makarna birde
Ya canım ne iyi gelir bilmiyorum ki benim de çok yıkamaktan oldu hep
Eline sağlık canım
Duyan her gün halı yıkıyorsun sanırev toplamaktan bahsediyor, zengin de fakir de yapıyor bunu
Bana geliyor, seviyorum düzeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?