Ama 1 liraydıKız sen 7 aylık falanmısın ne bu acele
Daha en güzel fasulyalar dallarında sen bahar fasulyesimi koydun dolaba?
Canım benim eşim de kilo verir giyerim diye saklıyordu, dedim yıllardır vereceksin yeterİyi bari eşin ayırıyosa benim ki istifçi. @Limonsuzzcay gibi de değil bildiğin baya istifçi onu inşaatta giyerim (hangi inşaat acaba öyle bi işte de çalışmıyo) bunu boyada giyerim (ev yeni boyandı hangi boya bilinmiyo) bunu köyde giyerim (köye yılda 1 kez gidiliyo) gibi bir sürü istifimiz var yığınla benim ayırdıklarıma da salça oluyo temizlik yaparken giyermişim neden atıyomuşum cinnet geçirtiyo bana
O kilo bahsini ben yapıyodum ama baktım iki yıl oldu verdim akrabalara sürünüp duracaklarına giyilsin sinir oluyorum dolapta süs gibi bekletilen kıyafet ve tabak çanağaCanım benim eşim de kilo verir giyerim diye saklıyordu, dedim yıllardır vereceksin yeter
Ayırdığı da azcık oldubir poşet tamirlik ayırdı, bir poşet atılacak, bir poşet verilecek.
Bende yaptım canım kilo muhabbetini, sonra dedim aman kilo verince eskiye mi kalıcam yeni yeni alırım, öyle de yaptımO kilo bahsini ben yapıyodum ama baktım iki yıl oldu verdim akrabalara sürünüp duracaklarına giyilsin sinir oluyorum dolapta süs gibi bekletilen kıyafet ve tabak çanağa
Ooh en iyisi annemde de tabak çanak saklama hastalığı var misafire diye kaldırıyo ama onlara layık misafir asla gelmiyo. Diye diye yeni kullanmaya başladı ta gazeteden kuponla alınan tabaklar bile varBende yaptım canım kilo muhabbetini, sonra dedim aman kilo verince eskiye mi kalıcam yeni yeni alırım, öyle de yaptım
Hayat felsefem yer yüzündeki en kıymetli misafir benim, benim layık olmadığım bişeye kimse layık olamazBizde de eşim atıyor herşeyi ben kıyamıyorumsakladığım tabak çanak ta var ayy bende kullanıyim bari sizi okuyunca hak verdim
Doğru valla haklısın canım du gidip çıkarıyim akşam iftaraHayat felsefem yer yüzündeki en kıymetli misafir benim, benim layık olmadığım bişeye kimse layık olamazKullan kız tabaklarını demekki çok beğenip kıyamıyosun e başkasına kıycan da kendine niye kıyamıyon
Ooh en iyisi annemde de tabak çanak saklama hastalığı var misafire diye kaldırıyo ama onlara layık misafir asla gelmiyo. Diye diye yeni kullanmaya başladı ta gazeteden kuponla alınan tabaklar bile var
Aynıyız, ben kullanırım her şeyi, kırk yıl da bir gelen misafire niye saklıyımHayat felsefem yer yüzündeki en kıymetli misafir benim, benim layık olmadığım bişeye kimse layık olamazKullan kız tabaklarını demekki çok beğenip kıyamıyosun e başkasına kıycan da kendine niye kıyamıyon
Aynen öyle vallaAynıyız, ben kullanırım her şeyi, kırk yıl da bir gelen misafire niye saklıyım
Bir kıyafeti veya herhangi bir eşyayı 6 ay kullanmamışsanız atın bir daha kullanılmayacak anlamı taşıyor o. Sadece sizin için değerli olan parçaları saklarsanız işiniz kolaylaşırYazlıklarla uğraştım, çocuklar iyi sayılır büyük ders yüzünden delirtti sabahtan beri.
Sen nasılsın, çocuklar nasıl
Havalar birden ısınınca herkesin evinde aynı telaş var ondan
Hiç de bir gün lazım olmuyor. İhtiyacı olan biri kullanacak öyle düşün
Allah kolaylık versinİyi günler kolay gelsin hepinize:)) ben bir türlü ödevleri yapamıyorum. şu bayramı bir atlatalım evi bir oturayım belki size katılırım
Mutfağım eski ve büyük duvarları beyaz fayansların yarısına yakını deterjanladım şimdi durulayıp kuruluycam tıpkı cam gibi ...
Dolap içleri beni çok oyalıycak bugün bitse keşke hakınızı helal edin ben mutfağa gittim
Sendeki bundan mıydı?Bonus seçecek olsan bunu mu seçerdin monstera mı?
Bana kalsa ben de ikisini de seçeceğim ama kocam birini alma hakkı verdi çok pahalı oldukları içinİkisi farklı o yüzden ikisinide alırdım
Biri uzun yaprak biri deve tabanı kocaman yaprak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?