Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım benim eşim de kilo verir giyerim diye saklıyordu, dedim yıllardır vereceksin yeter
Ayırdığı da azcık oldu bir poşet tamirlik ayırdı, bir poşet atılacak, bir poşet verilecek.

Canım benim eşim de kilo verir giyerim diye saklıyordu, dedim yıllardır vereceksin yeter
Ayırdığı da azcık oldu bir poşet tamirlik ayırdı, bir poşet atılacak, bir poşet verilecek.
O kilo bahsini ben yapıyodum ama baktım iki yıl oldu verdim akrabalara sürünüp duracaklarına giyilsin sinir oluyorum dolapta süs gibi bekletilen kıyafet ve tabak çanağa

O kilo bahsini ben yapıyodum ama baktım iki yıl oldu verdim akrabalara sürünüp duracaklarına giyilsin sinir oluyorum dolapta süs gibi bekletilen kıyafet ve tabak çanağa
Bende yaptım canım kilo muhabbetini, sonra dedim aman kilo verince eskiye mi kalıcam yeni yeni alırım, öyle de yaptım

Bende yaptım canım kilo muhabbetini, sonra dedim aman kilo verince eskiye mi kalıcam yeni yeni alırım, öyle de yaptım
Ooh en iyisi annemde de tabak çanak saklama hastalığı var misafire diye kaldırıyo ama onlara layık misafir asla gelmiyo. Diye diye yeni kullanmaya başladı ta gazeteden kuponla alınan tabaklar bile var

Bizde de eşim atıyor herşeyi ben kıyamıyorum sakladığım tabak çanak ta var ayy bende kullanıyim bari sizi okuyunca hak verdim
Hayat felsefem yer yüzündeki en kıymetli misafir benim, benim layık olmadığım bişeye kimse layık olamaz Kullan kız tabaklarını demekki çok beğenip kıyamıyosun e başkasına kıycan da kendine niye kıyamıyon

Doğru valla haklısın canım du gidip çıkarıyim akşam iftara

Ooh en iyisi annemde de tabak çanak saklama hastalığı var misafire diye kaldırıyo ama onlara layık misafir asla gelmiyo. Diye diye yeni kullanmaya başladı ta gazeteden kuponla alınan tabaklar bile var
Aynıyız, ben kullanırım her şeyi, kırk yıl da bir gelen misafire niye saklıyım

İyi günler kolay gelsin hepinize:)) ben bir türlü ödevleri yapamıyorum. şu bayramı bir atlatalım evi bir oturayım belki size katılırım

Mutfağım eski ve büyük duvarları beyaz fayansların yarısına yakını deterjanladım şimdi durulayıp kuruluycam tıpkı cam gibi ...

Dolap içleri beni çok oyalıycak bugün bitse keşke hakınızı helal edin ben mutfağa gittim

Bir kıyafeti veya herhangi bir eşyayı 6 ay kullanmamışsanız atın bir daha kullanılmayacak anlamı taşıyor o. Sadece sizin için değerli olan parçaları saklarsanız işiniz kolaylaşır

Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…