Bana kalsa ben de ikisini de seçeceğim ama kocam birini alma hakkı verdi çok pahalı oldukları için
Evet çok güzelmiş o çizgiliUzun olan pahalı değildir çok büyük almazsın koçtaşta dolu idi.
Yeni gözdelerim bunlar paw dua çiçeği gillerden anneler gününde şu geniş çizgili olanın büyümüşünü gördüm çiçekçide diplerimiz düştü ablamla
Arkadakide güzelmiş
Eki Görüntüle 2636345
Evet çok güzelmiş o çizgiliuzun olan o attığım 70, monsteranın en küçükleri 150den başlıyo bi tanıdıkta olsa çalacam ama o da yok Bide o çizgiliye bakayımm
Yaaa çok güzelmişEki Görüntüle 2636346
Benim bundan vardı evlendiğimde 3 yapraktı halam ayırmıştı kendi çiçeğinden 14 sene baktım kocamandı sonunda taşınınca falan kötü oldu öldü tabi
Doğru diyosun lilyum zambak işine döndükDeve tabanı de şuna monstera ne yaparlak mustafa falan duymadınmı sen hiç bize has çiçek isimleri
Dün evi süpürüp sildim.bugünde yerler temizdi salonu ve mutfağı söyle bi viledaladım. Çamaşır topladım birazdan katlarım. Sıcaklar bastı.ćok iş yapınca susuzluk tan ölüyorum. Bi yemek yaparım yeter.aslında eşimin bi kaç gömleğini ütülemem gerek.belki iftardan sonra yaparim17 mayıs ödevi
Ütü yapmak
İhtiyacı olanlar için yazlık kışlık ayırmak
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
Bonus benim oğlana glütensiz un kullanıyoruz Mısır unu yok galibakaradenizli deyılım ama normal un ve mısır karışık çok iyi oluyo ona kuymak diyoruzda sadece mısır unu olunca mıhlama
Bonus benim oğlana glütensiz un kullanıyoruz Mısır unu yok galibakaradenizli deyılım ama normal un ve mısır karışık çok iyi oluyo ona kuymak diyoruzda sadece mısır unu olunca mıhlama
Bonus benim oğlana glütensiz un kullanıyoruz Mısır unu yok galiba. Olur mu ki öyle....
CanımsınLimonsuzzcay istifçi demeyin ya hemen gözden çıkaramıyodur herşey kolayda alınamıyo tabi.
Ama gerçekten fazlasıda zarar.
Ciddi düşünüceksin bunu bu kıyafeti bu hırkayı vs en son ne zaman giydim diye. Gerçekten lazım olabilicek şeyleri demiyoruz tabi.
2 sene olmuşsa mesela hiç düşünme zaten 2 sene onsuz yaşamışsın.
Bi kere yap gerisi gelir.
Benim ablam da senin gibi. Canı sıkılınca sana gelip kıyafet atıcam diyorİstifcilik oluyor bir nevi, ablamın biri de öyle ama benim ruhum sıkışıyor, her yerden bir eşya, tıklım tıklım kıyafetler.
Bunu kendin alabilirsin ancak :)
Ablan haklıBenim ablam da senin gibi. Canı sıkılınca sana gelip kıyafet atıcam diyor
Ben de onu düşündüm ama farklı bir şey yedirmedim. Yoğurdu 4 aylıktan beri yer. Bazen ağzının kenarları kızarır. Her zaman olmuyor. Acaba yoğurt mu yapıyorCanım bir yiyeceğe karşı olmasın o pişik. Benim oglumda 17 aylık normaldecokpisik sorunumuz olmuyor ama bazı yiyecekleri cok yediğinde ya da yeni yediğinde bazen oluyor bir dene belki alerjik pisiktir havalarda ısındı kıyamam yaaa
Acaba benim kaynanam yok diye mi evim hep daginikmeğer kaynana faydalı birseymis
Yazlık kışlık ayırmak17 mayıs ödevi
Ütü yapmak
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
Çok şükür şimdi daha iyi teyzesi. ❤❤❤Kolay gelsin fesleğen senin çocukmu hastaydı yanlışmı hatırlıyorum?
Sevapta yarışanlar maşallah
Ben toplamıştım
Offf deme yaAblan haklı
İstifciler zaten istifciyim demez, kabullenmez bu durumu
Ben de neden geçmiyor diyorumBende bunu sormak istemiştim :) 19 ay erken tabiki. Uzun süren mantar olur fesleğen ve çok zor geçiyor. Önce 3 gün kortizonla sonra sarı hametan trosyd krem kullandım.
6 hafta kulkancaksın demişti bittiği halde sürüyodum
Reklamlarını gördüm ama hiç kullanmadım. Bir kaç kişi daha söyledi. Bir de onu deneyeyim.Günaydın kızlar ☺
Canım sudocrem kullandın mı? Bizde çok iyi geliyor.
Eline sağlıkYazlık kışlık ayırmako iş bende tamamdır çocuk odasını süpürdüm sildim ,camları temizledim,oda kapisi çocuğun yatağı..vs hersey ok.dagitilmaya hazır bekliyor
Nego biz yazlık kışlık seviyesinin bir üstünde evde fazlalık ne varsa seçiyoruz. Çok mutluyum17 mayıs ödevi
Ütü yapmak
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?