Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bana kalsa ben de ikisini de seçeceğim ama kocam birini alma hakkı verdi çok pahalı oldukları için

Uzun olan pahalı değildir çok büyük almazsın koçtaşta dolu idi.
Yeni gözdelerim bunlar paw dua çiçeği gillerden anneler gününde şu geniş çizgili olanın büyümüşünü gördüm çiçekçide diplerimiz düştü ablamla

Arkadakide güzelmiş

Evet çok güzelmiş o çizgili uzun olan o attığım 70, monsteranın en küçükleri 150den başlıyo bi tanıdıkta olsa çalacam ama o da yok Bide o çizgiliye bakayımm

Evet çok güzelmiş o çizgili uzun olan o attığım 70, monsteranın en küçükleri 150den başlıyo bi tanıdıkta olsa çalacam ama o da yok Bide o çizgiliye bakayımm

Deve tabanı de şuna monstera ne ya parlak mustafa falan duymadınmı sen hiç bize has çiçek isimleri

Dün evi süpürüp sildim.bugünde yerler temizdi salonu ve mutfağı söyle bi viledaladım. Çamaşır topladım birazdan katlarım. Sıcaklar bastı.ćok iş yapınca susuzluk tan ölüyorum. Bi yemek yaparım yeter.aslında eşimin bi kaç gömleğini ütülemem gerek.belki iftardan sonra yaparim

Canımsın istifçi değilim ya o kadar da olamam dediğin gibi yine deniycem bonusum. Bi rahatlık gelir belki

Ben de onu düşündüm ama farklı bir şey yedirmedim. Yoğurdu 4 aylıktan beri yer. Bazen ağzının kenarları kızarır. Her zaman olmuyor. Acaba yoğurt mu yapıyor

Acaba benim kaynanam yok diye mi evim hep daginik meğer kaynana faydalı birseymis
Yazlık kışlık ayırmak o iş bende tamamdırçocuk odasını süpürdüm sildim ,camları temizledim,oda kapisi çocuğun yatağı..vs hersey ok.dagitilmaya hazır bekliyor

Kolay gelsin fesleğen senin çocukmu hastaydı yanlışmı hatırlıyorum?

Sevapta yarışanlar maşallah

Ben toplamıştım
Çok şükür şimdi daha iyi teyzesi. ❤❤❤
Malum yerini gösterip ağlıyordu.
Idrar yolarında enfeksiyondan şüphelendi doktor, temiz çıktı. Ama neden öyle yapıyor anlamış değilim.

Ben de neden geçmiyor diyorum
Bepantol sürüyordum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…