- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
İyi bari eşin ayırıyosa benim ki istifçi.Limonsuzzcay gibi de değil bildiğin baya istifçi onu inşaatta giyerim (hangi inşaat acaba öyle bi işte de çalışmıyo) bunu boyada giyerim (ev yeni boyandı hangi boya bilinmiyo) bunu köyde giyerim (köye yılda 1 kez gidiliyo) gibi bir sürü istifimiz var yığınla benim ayırdıklarıma da salça oluyo temizlik yaparken giyermişim neden atıyomuşum cinnet geçirtiyo bana
Canımsın❤ istifçi değilim ya o kadar da olamam dediğin gibi yine deniycem bonusum. Bi rahatlık gelir belki ☺
Canım benim ikisine de çok iyi geliyordu. Tek sürmede bile etkisini gösteriyor. Ama sen bilirsin tabi.Reklamlarını gördüm ama hiç kullanmadım. Bir kaç kişi daha söyledi. Bir de onu deneyeyim.
Heveslendirme insanı ya hiç halim yok kalkmayaBelki ne ya kesin kesin
Çok iyi yöntemmişLimonsuzzcay ben kocama sinirlenince de gider atarım ne tutup şuna iyilik yapıyosam ne istiyosam alacak diye diye
Heveslendirme insanı ya hiç halim yok kalkmaya
Bak mesela birsürü bebek kıyafeti var. Güzel olanları ayırmıştım zaten. Belki üçüncü olur diyeAtmak değil değerlendirmek diyelim boşu boşuna dolabı beklemesin modası geçmesin.
Bi ara bakarsın
Sağol sanadaAllah kolaylık versin
Valla kıyafetlerin içinde kayboldum sinirden ağlayacooom
Malesefyay burcu mu bu koca
Bak mesela birsürü bebek kıyafeti var. Güzel olanları ayırmıştım zaten. Belki üçüncü olur diyeama lekeli yada eski olanları bile ya silme bezi yaparım yada evde giydiririm diyorum.
Valla kıyafetlerin içinde kayboldum sinirden ağlayacooomartık kıyafet almamaya karar verdim en azından şu dolabı yerleştirene kadar sen ne yaptın bitirdin mi
Çok iyi yöntemmişbenim bekarlıktan ve yeni evli zamanlarımdan kalma eteklerim kıyafetlerim bile var ama giyiyorum yanlış anlama olmasın
Negooooo nego bak hele bak başlamamış bonus cık cık cık kalk bakem bak benim bitmesine az kaldıBaşlamadım ki
Verecek kimse de yok ki etrafımdaAllah nasip etsin o zaman alırsın inşallah yeni yeni. Saklamak istediklerini sakla hatıra çok şeyim var benimde.
Gerisi ver biri kullansın.
Çok seviyo zaten istifçi programı var ya onu filan izliyo diyoki nasıl yani bi odamızı depo gibi yapmayacak mıyız bişeyler koymayacak mıyızyüzde bir milyon istifciler
Çok seviyo zaten istifçi programı var ya onu filan izliyo diyoki nasıl yani bi odamızı depo gibi yapmayacak mıyız bişeyler koymayacak mıyızDedim no no no herşeyi atıcaz
Bana arada ihtiyacı olan çocuklar olunca bildiriyo çok güvendiğim bi doktor ben elimden geldiğince destek oluyorum. Dilersen haber verebilirimVerecek kimse de yok ki etrafımdaama dediğin gibi biyerden başlamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?