Düzenli Evimiz & Hayatımız

yay burcu mu bu koca

Limonsuzzcay ben kocama sinirlenince de gider atarım ne tutup şuna iyilik yapıyosam ne istiyosam alacak diye diye
Çok iyi yöntemmiş benim bekarlıktan ve yeni evli zamanlarımdan kalma eteklerim kıyafetlerim bile var ama giyiyorum yanlış anlama olmasın

Atmak değil değerlendirmek diyelim boşu boşuna dolabı beklemesin modası geçmesin.

Bi ara bakarsın
Bak mesela birsürü bebek kıyafeti var. Güzel olanları ayırmıştım zaten. Belki üçüncü olur diye ama lekeli yada eski olanları bile ya silme bezi yaparım yada evde giydiririm diyorum.

Bak mesela birsürü bebek kıyafeti var. Güzel olanları ayırmıştım zaten. Belki üçüncü olur diye ama lekeli yada eski olanları bile ya silme bezi yaparım yada evde giydiririm diyorum.

Allah nasip etsin o zaman alırsın inşallah yeni yeni. Saklamak istediklerini sakla hatıra çok şeyim var benimde.
Gerisi ver biri kullansın.

Çok iyi yöntemmiş benim bekarlıktan ve yeni evli zamanlarımdan kalma eteklerim kıyafetlerim bile var ama giyiyorum yanlış anlama olmasın

onlardan bende de var ama giymediklerime asla acima
hatta ben her dolap duzelttigimde her çamaşır yikadigimda bakae ayiririm:)

yüzde bir milyon istifciler
Çok seviyo zaten istifçi programı var ya onu filan izliyo diyoki nasıl yani bi odamızı depo gibi yapmayacak mıyız bişeyler koymayacak mıyız Dedim no no no herşeyi atıcaz

Verecek kimse de yok ki etrafımdaama dediğin gibi biyerden başlamak lazım.
Bana arada ihtiyacı olan çocuklar olunca bildiriyo çok güvendiğim bi doktor ben elimden geldiğince destek oluyorum. Dilersen haber verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…