Ne zaman yapacan gi hep burdasın. Gidiyorum geliyom bı tek sen kalmışın. Millet gidiyor geliyor sen sabitsinYani bende yapıyorum bişeyler ama boş dönüyomuyumdur nedir ortada bişey yok yaa
Bende börek yaptım el açması, yani el açması dediğim merdane ile. Tarif güzel olursa atarım yine buraya
Şunu yapıyorum şu dk
Yok valla. Böyle birden yazilinca daha da üşengeç oluyom. Dene dene yazın gi.Anaam anam anaam koltuk sildim ellerim acıyası kadar
Yetti mii
Yetmez dedim
Ve mutfak dolaplarına giriştim
Üst dolapların yarısını sildim
Birde kullanmadıklarımı ayırıyorum
İlaçlarda oradaydı son kullanma tarihi geçenleri ayırdım
Ayırma işi de yapınca iş bitmedi
Şimdi soruyorum sana
GAZA GELDİNMİ
daha da gaza gelmediysen gardroba girişcem.
İyi ki malzemem yok
Şunu yapıyorum şu dk
Bende börek yaptım el açması, yani el açması dediğim merdane ile. Tarif güzel olursa atarım yine buraya
Ne zaman yapacan gi hep burdasın. Gidiyorum geliyom bı tek sen kalmışın. Millet gidiyor geliyor sen sabitsin
Boyuna bana laf sok sen bugün
Kız bu çok basit ben bile yaptım yaniELDE BÖREK anlıyorum tabi.... 1 kere denedim öyle 12 kat merdaneyle sonrada zirvede bıraktım
Ne duruyorsun yap o zamanHerşeyi can istemeye başladı iyi mi. Börek diyonuz börek istedi ezme dediniz onu istedi tatlı istedi
Ah canım sahurdan biseyler kalmış aklinda.canim bonusumAkşam oyunda görüşücez sarı terlik nasıl tutkulu oynarım öğreneceksin
Kim yiycek gi. Bebek bı de benNe duruyorsun yap o zaman
52 kilosun hepsini sen yesen de olurKim yiycek gi. Bebek bı de ben
Yani bende yapıyorum bişeyler ama boş dönüyomuyumdur nedir ortada bişey yok yaa
Hasta oluyom gi çok yiyince. Midem almıyor52 kilosun hepsini sen yesen de olur
Yok valla. Böyle birden yazilinca daha da üşengeç oluyom. Dene dene yazın gi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?