Ne partisi giBenimkisi parti başkanıymış cırcır ötüyoböceği gibi tüm gün telefonda
Amiiin öperimss
Oyunda parti varmış ne bilem ben parti bende parti bende diyip duruyoNe partisi gi
Ak parti CHP gibi biseyler miOyunda parti varmış ne bilem ben parti bende parti bende diyip duruyo
Depresyondayııığğm unutulduum aldatıldıımm dırırırım terlikNerdesiniz gi. Sıkıldım bugün
Yok kız değildir oyunda ne işi var bilmiom ki bana parti diyince bu geliyoAk parti CHP gibi biseyler mi
Adam parti başkanı olmuş. Seni mi düşünecek. Derin devlet mevzuları varkenDepresyondayııığğm unutulduum aldatıldıımm dırırırım terlik
Sen de doğru diyosunAdam parti başkanı olmuş. Seni mi düşünecek. Derin devlet mevzuları varken
Küçücük bebe nasıl sökmüş kız yürüteçle miKapı eşiğini sökmüş
Benimkisi parti başkanıymış cırcır ötüyoböceği gibi tüm gün telefonda
Amiiin öperimss
Güzel fikir yanaşıyo da ama böceği değil direkay paw yaaa
annemlere gidiyoruz ay ceneleri de cekilmiyo kalın kaba sesleri bağıra bağıra konusuyolar
doğum günü evlilik yıldönümü için falan bi heykel yaptır en iyisimok böceği ben vardı ya ari mayada ondan
Oyunda parti varmış ne bilem ben parti bende parti bende diyip duruyo
Bilmem ben anlamam öyle şeylerden hiçoynadıkları elin adi parti, kocan da koordinasyonu sağlayan yönlendiren kişi olabilir mi ki
Resimde ayaklarim ve bedenim çıkmış tüh tüh
Kapı eşiğini sökmüş
Güzel fikir yanaşıyo da ama böceği değil direküstüne suratını çizdirmeliyim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?