Bakim araştırıyım biraccıko telefona indirilen programlarda vardır belki kız ona masraf etme
Dirnaklariyla vallahi aynı anasiKüçücük bebe nasıl sökmüş kız yürüteçle mi
Birileri yemek sayfasından çıkabilmiş miBirileri bana küsmüş mü
Ben seni bilirim beybiNerden bildinbenim maraton fena
Benim ki de kazanlı ama hala ütü yapmak gıcıkÜtü de bitti ben de bittim. Böyle toplu ütülerde kazanlı ütü çok iyi oluyor.
Ne planı canikomNego bana bir plan yapan mi gi.
Ederim canımHerkese hayırlı kandiller hanımlar.Bu gece dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim kimin duası kabul olur bilinmez.Duam zaten belli hayırlı sağlıklı bir evlat :)
Bunlar çok kolay çıkıyor çocuğun suçu yok, benimkiler hep söküldü geri yapıştırdık
Nerdesin sen aklımdan geçtin iftarı hazırlarkenRamazanda kilo verenleri okudu bu gözler. Yazıklar olsun pühhh
Tüh kaçırmışım ya
Ramazanda kilo verenleri okudu bu gözler. Yazıklar olsun pühhh
Kendimi zorlayıp iftardan önce evi Toparlıyorum nego olmuyor iş yapmadan :/ çöp falan attı bugün hımbıl balkon yıkadım yoruldum gelemedimNerdesin sen aklımdan geçtin iftarı hazırlarken
Temizlik ama oda oda olsa. Bayramdan sonra mi yapacaniz siz. Heryer karıştı yine. Ne yapsam bilemedimBirileri yemek sayfasından çıkabilmiş mi
Ben seni bilirim beybi
Benim ki de kazanlı ama hala ütü yapmak gıcık
Ne planı canikom
Ederim canım
Bunlar çok kolay çıkıyor çocuğun suçu yok, benimkiler hep söküldü geri yapıştırdık
Benim kilo verme sırrım belli sahur da ya hurma yoğurt ya da su ve bol hareket, ramazan da daha çok koşturuyorum ben
Hepsi hayın bunların 29 yaşında insanım hiçbir ramazan kilo veremedim hep aldımdemek aramizda hainler var musluk
Çok iş yapmış yorulmustur senin Koca yazıkKendimi zorlayıp iftardan önce evi Toparlıyorum nego olmuyor iş yapmadan :/ çöp falan attı bugün hımbıl balkon yıkadım yoruldum gelemedim
Hepsi hayın bunların 29 yaşında insanım hiçbir ramazan kilo veremedim hep aldım
Hımbıl oldu adam artıkKendimi zorlayıp iftardan önce evi Toparlıyorum nego olmuyor iş yapmadan :/ çöp falan attı bugün hımbıl balkon yıkadım yoruldum gelemedim
Evet bayram sonrası büyük temizliğe başlıycam ben, hep beraber yaparız. Şimdi girişemem ayrıntılı bendeTemizlik ama oda oda olsa. Bayramdan sonra mi yapacaniz siz. Heryer karıştı yine. Ne yapsam bilemedim
Çok iş yapmış yorulmustur senin Koca yazık
Sorma 3 gündür çöp atacak kendini bugün psikolojik olarak hazır hissetti ve attıÇok iş yapmış yorulmustur senin Koca yazık
Troidlerim ilaçsız çalışmıyor ramazanda içmeyi unutuyorum ilacı :/ o çok etkiliyor yoksa hep aynı yiyorumne yiyon ki acaba sekerli hamurlu şeyleri mi çok yiyon
İnstagtamdaki yemek sayfamı kapattım baya bir boşluğa düştüm de burası yetişti yoksa bayadır çok aktif değildim orda daBirileri yemek sayfasından çıkabilmiş mi
Ben seni bilirim beybi
Benim ki de kazanlı ama hala ütü yapmak gıcık
Ne planı canikom
Ederim canım
Bende ramazandan önce yaptığıma pişman oldum. Bir daha yapmam herhalde benimde yapmam lazımHımbıl oldu adam artık
Evet bayram sonrası büyük temizliğe başlıycam ben, hep beraber yaparız. Şimdi girişemem ayrıntılı bende
Sevin giz napti adamlar sanki size. Yumos ayılar gibi köşede uyuyup,ara sıra oyun oynuyorlar. Arada çöp falan da döküyorlar.e daha ne istiyonuz.kocayi sevmeye teşvikten içeri atacaklar seni yakında
yani mesajlarini okuyunca kocamı sevgiye bogasim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?