Düzenli Evimiz & Hayatımız

Birileri bana küsmüş mü
Birileri yemek sayfasından çıkabilmiş mi
Nerden bildin benim maraton fena
Ben seni bilirim beybi
Ütü de bitti ben de bittim. Böyle toplu ütülerde kazanlı ütü çok iyi oluyor.
Benim ki de kazanlı ama hala ütü yapmak gıcık
Nego bana bir plan yapan mi gi.
Ne planı canikom
Herkese hayırlı kandiller hanımlar.Bu gece dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim kimin duası kabul olur bilinmez.Duam zaten belli hayırlı sağlıklı bir evlat :)
Ederim canım
Bunlar çok kolay çıkıyor çocuğun suçu yok, benimkiler hep söküldü geri yapıştırdık

Temizlik ama oda oda olsa. Bayramdan sonra mi yapacaniz siz. Heryer karıştı yine. Ne yapsam bilemedim

Kendimi zorlayıp iftardan önce evi Toparlıyorum nego olmuyor iş yapmadan :/ çöp falan attı bugün hımbıl balkon yıkadım yoruldum gelemedim
Hımbıl oldu adam artık
Temizlik ama oda oda olsa. Bayramdan sonra mi yapacaniz siz. Heryer karıştı yine. Ne yapsam bilemedim
Evet bayram sonrası büyük temizliğe başlıycam ben, hep beraber yaparız. Şimdi girişemem ayrıntılı bende

İnstagtamdaki yemek sayfamı kapattım baya bir boşluğa düştüm de burası yetişti yoksa bayadır çok aktif değildim orda da

Hımbıl oldu adam artık

Evet bayram sonrası büyük temizliğe başlıycam ben, hep beraber yaparız. Şimdi girişemem ayrıntılı bende
Bende ramazandan önce yaptığıma pişman oldum. Bir daha yapmam herhalde benimde yapmam lazım

kocayi sevmeye teşvikten içeri atacaklar seni yakında

yani mesajlarini okuyunca kocamı sevgiye bogasim geliyo
Sevin giz napti adamlar sanki size. Yumos ayılar gibi köşede uyuyup,ara sıra oyun oynuyorlar. Arada çöp falan da döküyorlar.e daha ne istiyonuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…