Ramazanda kilo verenleri okudu bu gözler. Yazıklar olsun pühhh
Sahur da canım asla bir şey istemez, çocukluğumdan beri yiyemem, bir iki lokma zorlaben de tavuk gibi ne bulsam yiyom
Yemiyceksin cınım işin sırrı buHepsi hayın bunların 29 yaşında insanım hiçbir ramazan kilo veremedim hep aldım
Sorma 3 gündür çöp atacak kendini bugün psikolojik olarak hazır hissetti ve attı
Troidlerim ilaçsız çalışmıyor ramazanda içmeyi unutuyorum ilacı :/ o çok etkiliyor yoksa hep aynı yiyorum
He canım heİnstagtamdaki yemek sayfamı kapattım baya bir boşluğa düştüm de burası yetişti yoksa bayadır çok aktif değildim orda da
Sevin giz napti adamlar sanki size. Yumos ayılar gibi köşede uyuyup,ara sıra oyun oynuyorlar. Arada çöp falan da döküyorlar.e daha ne istiyonuz.
Sana sevgimi ispatlamak için ne yapim söyle.. camları mi silim yerleri mi silimHe canım he
kız markette de var yumoslara sariyolar ayıcık. en azından masrafi sesi kavgası olmazdi. bileydim koca alacağıma yumos ayısı alırdım
Kim bozdu kafanı dövekKafam çok bozuk şunu okumak iyi geldi ❤
Ben ergenkenn gördüm o kilolarıSahur da canım asla bir şey istemez, çocukluğumdan beri yiyemem, bir iki lokma zorla
Yemiyceksin cınım işin sırrı bu
29 yaşında yeni doğum yapmıştım 67 kiloydum, hamilelik öncesi 58
Kurmuyorum ya onuda unutuyorumbenimki de dört senedir binanin çip alma gunlerini ogrenemedi
ama çöp atmak hobisi adamın
Allah yardımcın olsun canım troidden dolayıysa yapacak bişey de yok. hatırlatma kurmuyo musun ilaç için musluk
Yaa ramazanda bir şişen ben miyim? Ramazanın 2.günü artı iki kilo.. regl oldım da geri diyete başladım inmeyee başladım şükür..Kilo verdim diye topa tutulucam nerdeyse entresaaan
Sahur da canım asla bir şey istemez, çocukluğumdan beri yiyemem, bir iki lokma zorla
Yemiyceksin cınım işin sırrı bu
29 yaşında yeni doğum yapmıştım 67 kiloydum, hamilelik öncesi 58
Sayfa da daha aktif olSana sevgimi ispatlamak için ne yapim söyle.. camları mi silim yerleri mi silim
İftarda bende az yiyip sahurda yiyenlerdenimben de iftarı degil sahuru dört gözle beklerim
ölümüne yerim valla
Yok vardır şişen ben ya sabit kalırım ya iki kilo veririmYaa ramazanda bir şişen ben miyim? Ramazanın 2.günü artı iki kilo.. regl oldım da geri diyete başladım inmeyee başladım şükür..
Allah seni bu mıydu tamamdır ama temizlik yapmamSayfa da daha aktif ol
Tam tersi iftar da gömerimben de iftarı degil sahuru dört gözle beklerim
ölümüne yerim valla
Kim bozdu kafanı dövek
Ben ergenkenn gördüm o kiloları
Kurmuyorum ya onuda unutuyorumbir de pcos var kilo benim diğer adım artık
Yooh öyle temizlik şartAllah seni bu mıydu tamamdır ama temizlik yapmam
Unutuyorum ya hiç aklıma bile gelmiyor :/ o yüzden çok halsiz oluyorumM Musluk Suyu kız ilaç unutulur mu tiroit önemli
Yok yok yalnız değilsin bende şişenlerdedşmYaa ramazanda bir şişen ben miyim? Ramazanın 2.günü artı iki kilo.. regl oldım da geri diyete başladım inmeyee başladım şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?