Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sorma 3 gündür çöp atacak kendini bugün psikolojik olarak hazır hissetti ve attı

Troidlerim ilaçsız çalışmıyor ramazanda içmeyi unutuyorum ilacı :/ o çok etkiliyor yoksa hep aynı yiyorum
Sahurda içsene ilacını

Kim bozdu kafanı dövek

Ben ergenkenn gördüm o kiloları

Kurmuyorum ya onuda unutuyorum bir de pcos var kilo benim diğer adım artık
Unutuyorum ya hiç aklıma bile gelmiyor :/ o yüzden çok halsiz oluyorum

Yok yok yalnız değilsin bende şişenlerdedşm
Ya kur alarmını tabi halsiz olursun, kilo ne ki Allah can sağlığı huzur versin önce

Kurdum şimdi. Benimde diyete gitmem lazım doğum kilolarınçm hala duruyor kız gelin oluncaya kadar veririm herhalde
Ramazandan sonra başlıycam ben sende başla, erteleme dene bir belki kilo verdikçe azim gelir. 10 kilo vermem lazım benim de.

Ramazandan sonra başlıycam ben sende başla, erteleme dene bir belki kilo verdikçe azim gelir. 10 kilo vermem lazım benim de.
Ya kilo verdikçe azim geliyor doğruda. Bu pcos ve troidlerden ötürü zor kilo veriyorum o da canımı sıkıyor.

Ya kilo verdikçe azim geliyor doğruda. Bu pcos ve troidlerden ötürü zor kilo veriyorum o da canımı sıkıyor.
Canım ben 2017 mayıs da 80 kilo ile başladım ve tam 17 ay sürdü 22 kilo vermem. Çok yavaş verdim ilk başlar da hem ilaç kullanıyordum hem d vitaminim çok düşüktü zor verdiriyor o da kiloyu.
Şimdi nasıl veririm tekrar deneyip görücem. Kolay değil evet ama sonucu cidden çok mutluluk verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…