- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Sahurda içsene ilacınıSorma 3 gündür çöp atacak kendini bugün psikolojik olarak hazır hissetti ve attı
Troidlerim ilaçsız çalışmıyor ramazanda içmeyi unutuyorum ilacı :/ o çok etkiliyor yoksa hep aynı yiyorum
Dur kurayım şimdi yoksa unuturumsen şu an unutmadan kurar misin şu alarmlarıni
çılgın ihmal edilir mi hem pcos hem troid varmış
Aklıma gelince öyle yapıyorum da işteSahurda içsene ilacını
Kim bozdu kafanı dövek
Ben ergenkenn gördüm o kiloları
Kurmuyorum ya onuda unutuyorumbir de pcos var kilo benim diğer adım artık
Ya kur alarmını tabi halsiz olursun, kilo ne ki Allah can sağlığı huzur versin önceUnutuyorum ya hiç aklıma bile gelmiyor :/ o yüzden çok halsiz oluyorum
Yok yok yalnız değilsin bende şişenlerdedşm
İşime geleni yaparım o zmnYooh öyle temizlik şart
Kurdum şimdi. Benimde diyete gitmem lazım doğum kilolarınçm hala duruyor kız gelin oluncaya kadar veririm herhaldeYa kur alarmını tabi halsiz olursun, kilo ne ki Allah can sağlığı huzur versin önce
Her zaman gözünün göreceği bi yere koy ilacı o zaman unutmazsın. Yada buz dolabına not yaz As ilacıNı iç diyeDur kurayım şimdi yoksa unuturum
Aklıma gelince öyle yapıyorum da işte
Ramazandan sonra başlıycam ben sende başla, erteleme dene bir belki kilo verdikçe azim gelir. 10 kilo vermem lazım benim de.Kurdum şimdi. Benimde diyete gitmem lazım doğum kilolarınçm hala duruyor kız gelin oluncaya kadar veririm herhalde
Fazla 15 kilonuzu alırım BayanlarRamazandan sonra başlıycam ben sende başla, erteleme dene bir belki kilo verdikçe azim gelir. 10 kilo vermem lazım benim de.
Ya kilo verdikçe azim geliyor doğruda. Bu pcos ve troidlerden ötürü zor kilo veriyorum o da canımı sıkıyor.Ramazandan sonra başlıycam ben sende başla, erteleme dene bir belki kilo verdikçe azim gelir. 10 kilo vermem lazım benim de.
Seve seve veririmFazla 15 kilonuzu alırım Bayanlar
Seve seve veririm
Vermeyen nooolsunBen veririm Bennnnn
Canım ben 2017 mayıs da 80 kilo ile başladım ve tam 17 ay sürdü 22 kilo vermem. Çok yavaş verdim ilk başlar da hem ilaç kullanıyordum hem d vitaminim çok düşüktü zor verdiriyor o da kiloyu.Ya kilo verdikçe azim geliyor doğruda. Bu pcos ve troidlerden ötürü zor kilo veriyorum o da canımı sıkıyor.
İftarda bende az yiyip sahurda yiyenlerdenim
Bende granül kahve içicem hem de gold mis kokuluBol köpüklü bir Türk kahvesi içem oh oh
Bende içiyorum valla süper dimiBol köpüklü bir Türk kahvesi içem oh oh
Granülü 12 de içerim çok acıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?