Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben dün akşam akıllılık yapıp ankastre fırının kapağını söküp camını ikye ayırdım. deterjanlı tezgahta bekliyor tekrar birleşirebilirsek yerine takılacak

Bugün fırın ve davlumbazın dışardaki parçalarını yıkayıp yerine takıcam kendilerini dün gece temizledim

Birde evi silip halıları sererim aslında hala yapılacak çok iş var

Bende fırının kapağını sökerim hep, araya bir şeyler akıyor bazen çünkü.
Kolay gelsin

Esnek mesai mi yapıyorsunuz, Allah kolaylık versin.

Yaz temizliği

Yani genel de birleşiyor ama her fırın farklı tabi :)
Evet esnek çalışma saatleri işin durumu ve yoğunluğuna göre değişiyor.....

İşe fazla vakit ayırmam gerekiyor bu sefer ev aksıyor evdekiler isyan çıkarıyor genelde böyle .......

Ben varım. Hatta perşembeye kalmayabilir. Çocukları eşime devredip yapayım diyorum.

Beeennn Negom iyi bayramlar

Bende bugün koltukları silmeyle başlayayım diyordum

Son bir temizlik yapayım işe başlamadım

Ben varım. Hatta perşembeye kalmayabilir. Çocukları eşime devredip yapayım diyorum.
Ben perşembe başlarım, çarşamba çocuklara serbest gün, o günü temizlikle geçirmek iatemş
Beeennn Negom iyi bayramlar
İyi bayramlar canım
Yeni tencere seti almayi planliyorum arkadaşlar yardımcı olabilir mısınız çelikler var granit alicam karacada indirim gordum biogranit 4mm kalınlık falan diyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Karaca iyi marka, gerçi marka değil ama yeni aldım bende çırağan markası ve iyi çıktı. Kalınlık falan pek anlamıyorum canım.
Son bir temizlik yapayım işe başlamadım
İyi olur
Ben daha bahar temizliği yapmamışkene
Bahar bitti artık unut onu yaza gel sen

Bende bugün koltukları silmeyle başlayayım diyordum
Salon koltuklarım temiz ama oturma odasını yıkamak istemiyorum hiç kumaşı öyle kötü ki yıllardır silsem de yıkasam da temiz durmuyor. Ya örtü alıcam ya da yeni koltuk istiyorum, o da çok zor şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…