ben de canım sıkılınca örtü koyuyorum nego yeni almis gibi oluyor sıkılınca onlari da cikariyorumSalon koltuklarım temiz ama oturma odasını yıkamak istemiyorum hiç kumaşı öyle kötü ki yıllardır silsem de yıkasam da temiz durmuyor. Ya örtü alıcam ya da yeni koltuk istiyorum, o da çok zor şimdilik.
Ben sizi motive edeyim yeni mezun oldum az kilo alam da öyle gelem
motive et beniBen sizi motive edeyim yeni mezun oldum az kilo alam da öyle gelem
Mağazalar kapalı göremiyorum alışamadım netten alışveriş işine ama fiyatı iyi 9 parca 400 tlBen perşembe başlarım, çarşamba çocuklara serbest gün, o günü temizlikle geçirmek iatemş
İyi bayramlar canım
Karaca iyi marka, gerçi marka değil ama yeni aldım bende çırağan markası ve iyi çıktı. Kalınlık falan pek anlamıyorum canım.
İyi olur
Bahar bitti artık unut onuyaza gel sen
Benim salon oturma odası bir ve koltukların kumaşı leke tutmuyor sadece 1 kere yıkatmistim hiç silmedimde ilk defa sicem beyazsabun aldim umarim sıkıntı olmazSalon koltuklarım temiz ama oturma odasını yıkamak istemiyorum hiç kumaşı öyle kötü ki yıllardır silsem de yıkasam da temiz durmuyor. Ya örtü alıcam ya da yeni koltuk istiyorum, o da çok zor şimdilik.
Ben sizi motive edeyim yeni mezun oldum az kilo alam da öyle gelem
Yok aha ha. Bütün gece elin kıllı memesiyle uğraştık tövbe tövbe
ay hatirlatma sabah gelmis ben fake degilim diyoYok aha ha. Bütün gece elin kıllı memesiyle uğraştık tövbe tövbe
YarabbiiiiiiiYok aha ha. Bütün gece elin kıllı memesiyle uğraştık tövbe tövbe
Yok aha ha. Bütün gece elin kıllı memesiyle uğraştık tövbe tövbe
Ben yaptım canım onunla iyi kilo veriyorumay ben de bugun dicektim denk gelmedi. aralikli oruç a baktim uygun geldi yapan var miydi diye sorucaktim. eve gecim de annemlerde diyet olmuyor
Canım ben bu koltukları zaten hiç severek almadım o yüzden ne sersem sevmiyorumben de canım sıkılınca örtü koyuyorum nego yeni almis gibi oluyor sıkılınca onlari da cikariyorum
Çok çok uygun canım al bence ki zaten yanmaz tencere tava hepsinin bir ömrü var en kaliteliyi de alsan.Mağazalar kapalı göremiyorum alışamadım netten alışveriş işine ama fiyatı iyi 9 parca 400 tl
Salon kumaşım öyle üstelik krem rengi ama çok güzel, oturma odama su dökülse leke yapıyor, o kadar berbatBenim salon oturma odası bir ve koltukların kumaşı leke tutmuyor sadece 1 kere yıkatmistim hiç silmedimde ilk defa sicem beyazsabun aldim umarim sıkıntı olmaz
Ama var ya fayansss bağırıyor tertemizim tertemizim diye..Günaydın, bayram da ödev vermiycem ve çok aktif olmuycam, zaten şarjım da sorun var. Sonrasına da bakarım artık.
GüldürdünAma var ya fayansss bağırıyor tertemizim tertemizim diye..
Ha mutfak dolapları kızartma yaptım yağ içinde ama .. Inşallah onları da halledeceğim
Yeminle reis bi ara bebe gelecek diye forumdan gittim o ara var ya mutfağı gram dağınık bulamazsın onnumaraydiGüldürdün
Ah o kızartma ve yağ, çok gıcık oluyor ama yaparsın sen, o ışık var sende
Az kalmış sahi doğuma, ilki kız mıydı, bu erkek diye okumuştum.Yeminle reis bi ara bebe gelecek diye forumdan gittim o ara var ya mutfağı gram dağınık bulamazsın onnumaraydi
Şaka maka bi yana topigin insanı motive ediyor
Ver gazi banaaaa
Ver gazi banaaaaaaa
Reis rabbim pasaklı olduğumu bildiği ve düzelmem gerektiği icin evlatlari hep erkek verdiAz kalmış sahi doğuma, ilki kız mıydı, bu erkek diye okumuştum.
Motive olanları okudukça mutlu oluyorum
Benim de iki oğlum varReis rabbim pasaklı olduğumu bildiği ve düzelmem gerektiği icin evlatlari hep erkek verdi
Belki bir gün bende senin gibi temiz olurum be nego reis..Benim de iki oğlum var
HeeSeni çıkaralım o zaman sen destek grubunda olursun.
Nego yazar bayram bitiminemalipina Sende başlıycan dimi birlikte olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?