Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben katılmak isterdim sağlıklı yaşam için ama tedavim var pazartesi gününden itibaren iş yapamicam hiç bi şekilde Nego bilgin olsun ama listeden çıkarma lütfen Eşime yaptırcam işleri

Merhaba canım. Dağınıklığı çekme içini koltuk altı baza altını toplayabilirsin. Yıkanacak çamaşırın varsa yıkayabilirsin.
Evin tüm dağınıklığını topladım şimdi. Kirli sepetine baktım ama daha tam dolacak kadar birikmemiş yarın ya da öbür gün açarım dedim süpürüp silecektim bugün ama bir yanım da yarın sizle başlarsam daha güzel yaparım diyo ödevi yapayım bari azıcık ütü vardı

İnşallah yapabilirim ben de canım, hamileyim çok zorlamadan sizinle birlikte yapmak istiyorum. Yoksa benim yapacağım yok gaza getirdi bu topik beni. Camlar da silinecek di mi? Çamaşır suyu, cif, yüzey temizleyici, arap sabunu vs mevcut. Cam için ekstra bir şey lazım mı?

Ben kilo için değil sağlıklı yaşam için katılacam
Tamam sonuçta amacımız sağlıklı yaşam
ben varim hedefim esnek ficut sıkılaşmak, bacak inceltmek

ne kadar çok şey yazmışım ya
Hedefler süper
Kız çıkarır mıyım hiç, sonuç güzel olsun inşallah
Yavaş yavaş yaparsın zaten, hamile hamile aman. Cam da dahil. Camı şampuan ve sirkeli su ile siliyorum genel de
Yata yata yaşıyorum valla reis
Ama var ya evi görsen ışık atiyo..
Bugün herife yok evde
Basacam çamaşır suyunu verecem suyu
Onnüümara olacak gün bitimi marifetlerimi yazarım
Aman çamaşır suyuna dikkat hamilesin

Tamamdır heyecanlıyım yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…