Eline sağlık canımÜtüm yok canım. Dün yazma ve esarplarin bir kısmını yıkadım. Bugün diğer kalanları halledip hurclara yerleştireceğim.
Ben kilo için değil sağlıklı yaşam için katılacam1 haziran da da diyete start veriyorum inşallah. Ölçüleri almayı nutmasın başlayacak olanlar, spor olarak leslie, ip atlama artık hangisi uyarsa.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
happy_mom_
CKbeautyandsheer
Z zeynebzeyneb
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
1 haziran da da diyete start veriyorum inşallah. Ölçüleri almayı nutmasın başlayacak olanlar, spor olarak leslie, ip atlama artık hangisi uyarsa.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
happy_mom_
CKbeautyandsheer
Z zeynebzeyneb
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
Ben katılmak isterdim sağlıklı yaşam için ama tedavim var pazartesi gününden itibaren iş yapamicam hiç bi şekilde1 haziran da da diyete start veriyorum inşallah. Ölçüleri almayı nutmasın başlayacak olanlar, spor olarak leslie, ip atlama artık hangisi uyarsa.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
happy_mom_
CKbeautyandsheer
Z zeynebzeyneb
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
Evin tüm dağınıklığını topladım şimdi. Kirli sepetine baktım ama daha tam dolacak kadar birikmemiş yarın ya da öbür gün açarım dedimMerhaba canım. Dağınıklığı çekme içini koltuk altı baza altını toplayabilirsin. Yıkanacak çamaşırın varsa yıkayabilirsin.
İnşallah yapabilirim ben de canım, hamileyim çok zorlamadan sizinle birlikte yapmak istiyorum. Yoksa benim yapacağım yok gaza getirdi bu topik beni. Camlar da silinecek di mi? Çamaşır suyu, cif, yüzey temizleyici, arap sabunu vs mevcut. Cam için ekstra bir şey lazım mı?Benim de var hem de çok
Off benim de çok çok fazla hem de
Hoş geldinyarın yaz temizliğine başlamayı düşünüyoruz, şöyle dip köşe inşallah. Eksik temizlik malzemesi vs varsa onları temin edebilirsin bugün.
Yata yata yaşıyorum valla reisEline sağlık yata yata iş yapmışsın
Ben kilo için değil sağlıklı yaşam için katılacam
Tamam sonuçta amacımız sağlıklı yaşam
Hedefler süperben varimhedefim esnek ficut sıkılaşmak, bacak inceltmek
ne kadar çok şey yazmışım ya
Kız çıkarır mıyım hiç, sonuç güzel olsun inşallahBen katılmak isterdim sağlıklı yaşam için ama tedavim var pazartesi gününden itibaren iş yapamicam hiç bi şekildeNego bilgin olsun ama listeden çıkarma lütfen ❤ Eşime yaptırcam işleri
Yavaş yavaş yaparsın zaten, hamile hamile aman. Cam da dahil. Camı şampuan ve sirkeli su ile siliyorum genel deEvin tüm dağınıklığını topladım şimdi. Kirli sepetine baktım ama daha tam dolacak kadar birikmemiş yarın ya da öbür gün açarım dedim ☺ süpürüp silecektim bugün ama bir yanım da yarın sizle başlarsam daha güzel yaparım diyoödevi yapayım bari azıcık ütü vardı
İnşallah yapabilirim ben de canım, hamileyim çok zorlamadan sizinle birlikte yapmak istiyorum. Yoksa benim yapacağım yok gaza getirdi bu topik beni. Camlar da silinecek di mi? Çamaşır suyu, cif, yüzey temizleyici, arap sabunu vs mevcut. Cam için ekstra bir şey lazım mı?
Aman çamaşır suyuna dikkat hamilesinYata yata yaşıyorum valla reis
Ama var ya evi görsen ışık atiyo..
Bugün herife yok evde
Basacam çamaşır suyunu verecem suyu
Onnüümara olacak gün bitimi marifetlerimi yazarım
Tamamdır heyecanlıyım yarınaHedefler süper
Kız çıkarır mıyım hiç, sonuç güzel olsun inşallah
Yavaş yavaş yaparsın zaten, hamile hamile aman. Cam da dahil. Camı şampuan ve sirkeli su ile siliyorum genel de
Aman çamaşır suyuna dikkat hamilesin
Yarın bana da büyüüüüük temizlik var :)Yarın yaz temizliğine mutfakla başlamayı düşünüyorum ben. Bakalım nasip.
Hepimize kolay gelsinYarın bana da büyüüüüük temizlik var :)
Orjinal sayfadan başka yerden almayın diyorlarCanım o spin mopu buldum bugün 55 lira diyorlar fiyatı nasıl sence?
Tamam çok teşekkür ediyorum orjinali daha pahalı demek ki...Orjinal sayfadan başka yerden almayın diyorlar
Ben o yüzden kendi sitesinden aldım. Yoksa çok daha ucuza var dediğiniz gibi
Zokaklarda geziyodum hissettin hemen negom aha ha
Büyük temizlik yarın mi negom. Nerden basliycan sen. Nerden basliycami bilemiyorum. Az kopye verHepimize kolay gelsin
ben de dicektim utandim kariya bak onu da mi ben soyleyim der diye demedim yaa sagolBüyük temizlik yarın mi negom. Nerden basliycan sen. Nerden basliycami bilemiyorum. Az kopye ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?