Vay terlik vay öyle olsunVallahi ben birazdan mutfağa basliyom. Sizi geçem oh oh
O kadar çok şey yaptın ki bana. Hep duamdasinSenden de canım, ne yaptım sanki
Mutfağı dün hallettim canım. Hafta sonuna diğer yerler inşallah.Yarın ki yaz temizliğine mutfaktan başlıycam inşallah. Görmeyenler için etiket yapayım, madde de hazırlarım fırsat bulursam
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
happy_mom_
CKbeautyandsheer
Z zeynebzeyneb
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
Sende benim duamdasınO kadar çok şey yaptın ki bana. Hep duamdasin
Vış al bir hızlı gonzalez dahaMutfağı dün hallettim canım. Hafta sonuna diğer yerler inşallah.
Ben evde kendim kesiyorum iki senedir kuzum.öyle uzun uzun da değil. 1 cm falan kesiyorumboya olmaz da kendim mi kessem acaba
Kız yok. Eşim evdeydi. O çocuklara bakarken ben de canımı, balkonunu, kombisini hallettim. Zaten çoğu şeyi de toparlamıştım malum sebepten. Dolapların içi de boş.Sende benim duamdasın
Vış al bir hızlı gonzalez daha
Vallahi ben birazdan mutfağa basliyom. Sizi geçem oh oh
Yani ilgiliyim biraz ama eskilerin yaptığı gibi ay takvimine göre yapıyorum çoğu şeyi.kişisel bakımlar da dahilAstrolojiyle mi ilgileniyorsun sen mali
Ben de dedim niye astı bu yüzünüGörüyorum
Mutfak
Yaa ikisini de yapamam müsait değilim
Aç bir müzik başla hadi
Bakımını yediğimYani ilgiliyim biraz ama eskilerin yaptığı gibi ay takvimine göre yapıyorum çoğu şeyi.kişisel bakımlar da dahil
Anam bu da başlamışben başladım öğlengizli çalışkanlardan kim kaldi
Eline sağlık canımAy bende mi başlasam ama eşim gece çalışıyo karışır şimdi bana ne var mutfakta neresi kirli diye.bugün yaptıklarım
Akşamdan büyük balkonu yîkadım bugüne kalmasın diye
Sabah Bul.mak boşalttım
Çocukların yastık çarşaf ını makineye attım
Kah.hazırlayıp topladım
Ćamaşır katladim çamaşır astım
Evi süpürdüm
Viledaladım
Tozları aldım
Aynaları sildim
Arka balkonu yîkadım
Duş aldım namaz kıldım
Mercimek çorbası yaptım ictik.böyle yazınca ne kadar az oldu ama ben sabahtan beri uģraşiyom ya
Anam bu da başlamış
Eline sağlık canım
yok görmedim mesajını valla.geçti ellerim.pudralı eldivenden oldu.pudrasız kullanınca düzeldi 3 günde şükür.Bakımını yediğimellerin nasıl oldu, gliserin sürsen demiştim, görmüşmüydün?
Ay iyi bari sevindimyok görmedim mesajını valla.geçti ellerim.pudralı eldivenden oldu.pudrasız kullanınca düzeldi 3 günde şükür.
Ben perşembe cuma işte olacağım. Mutfak 1 günde bitecek mi. Katılabilirsem katılırım. Dolapları yeni silmiştim. Camını silip perdesini yıkarım. Buzdolabının altını etrafını yeni silmiştim. Aspiratörü de yeni temizlemiştim. Fırın temizliği var benim. Birde cam priz vb toz işleri.. İşte çok yorulursam katılamam ama..Yarın ki yaz temizliğine mutfaktan başlıycam inşallah. Görmeyenler için etiket yapayım, madde de hazırlarım fırsat bulursam
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
happy_mom_
CKbeautyandsheer
Z zeynebzeyneb
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
Yok canım bir gün şart değil, maksat beraber büyük temizliğe başlamakBen perşembe cuma işte olacağım. Mutfak 1 günde bitecek mi. Katılabilirsem katılırım. Dolapları yeni silmiştim. Camını silip perdesini yıkarım. Buzdolabının altını etrafını yeni silmiştim. Aspiratörü de yeni temizlemiştim. Fırın temizliği var benim. Birde cam priz vb toz işleri.. İşte çok yorulursam katılamam ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?