Aha ha. İşin zor kısmı zaten o canım ya. Nerden basliycaz. Nego nerden basliycani söylerse bizde basliyam ordanben de dicektim utandim kariya bak onu da mi ben soyleyim der diye demedim yaa sagol
caktirma aynisini yapcazAha ha. İşin zor kısmı zaten o canım ya. Nerden basliycaz. Nego nerden basliycani söylerse bizde basliyam ordan
Çok yapmasa bari.caktirma aynisini yapcaz
hic mumkun mu bu acaba kadin gün ayarlamis günÇok yapmasa bari.
Dört günde nasıl yapacuk gi. Yol yakınken dönsem mi benhic mumkun mu bu acaba kadin gün ayarlamis gün
boya olmaz da kendim mi kessem acabayıpranmış ,yanmış saçı olanlar, saçını gürleştirmek canlandırmak isteyenler için bugün ve yarın akşama kadar saç kesim ve boya günü, haberiniz olsun hatunlar
maratona cikabilirsin 1 saatte ne yaparsanBugün hava hiç güzel değil direk modum düştü hiç iş yapasım gelmiyo help
Astrolojiyle mi ilgileniyorsun sen maliyıpranmış ,yanmış saçı olanlar, saçını gürleştirmek canlandırmak isteyenler için bugün ve yarın akşama kadar saç kesim ve boya günü, haberiniz olsun hatunlar
Yarına hazırlık olarak ikişer ikişer yastık makineye atıyorum Ayşemmaratona cikabilirsin 1 saatte ne yaparsan
ben eve gidemiyorum anamin evde yapacamYarına hazırlık olarak ikişer ikişer yastık makineye atıyorum Ayşem
Agsaminan atarsın iki makineben eve gidemiyorum anamin evde yapacam
GörüyorumZokaklarda geziyodum hissettin hemen negom aha ha
MutfakBüyük temizlik yarın mi negom. Nerden basliycan sen. Nerden basliycami bilemiyorum. Az kopye ver
Yaa ikisini de yapamam müsait değilimyıpranmış ,yanmış saçı olanlar, saçını gürleştirmek canlandırmak isteyenler için bugün ve yarın akşama kadar saç kesim ve boya günü, haberiniz olsun hatunlar
Aç bir müzik başla hadiBugün hava hiç güzel değil direk modum düştü hiç iş yapasım gelmiyo help
Süpersin negom. Allah bin kere razı olsun inşallah canım benimYarın ki yaz temizliğine mutfaktan başlıycam inşallah. Görmeyenler için etiket yapayım, madde de hazırlarım fırsat bulursam
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
happy_mom_
CKbeautyandsheer
Z zeynebzeyneb
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
Senden de canım, ne yaptım sankiSüpersin negom. Allah bin kere razı olsun inşallah canım benim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?