- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Vururum öyleSayende baya mutfaga girmem gerektiğini anladim bikac gundur firini da erteliyorumresmen aci gerçekleri vuruyosun yüzüme
Ördeğin mi var, koku yapmıyor mu balkon da?Nego reisim, yürüyen domestosum, temizlik pîrîm.
Bugün evi güzelce topladım toplarken her yatakta yahut kanepe de 5 dk oturdum.
Abartmıyorum yatak dile geldi konuştu
"Uzansana be gözüm" dedi.
Ama ben senin akıllı uslu cekirgen olarak onu dinlemedim...
Şuan ki tek sorunum balkon.
Hergun yıkamak zorunda kalıyorum.
Inşallah ördeğim büyüsün onu de kesip yedikten sonra o derdim de kalmayacak.
Tamam canımNego dünden beri yeni eve geldim bi gün geriden takip ediyim ben sizi
Malesef yok annem cocuklara bakarken ben tek basima yapiyorum ama yanimda 3 bezle calisiyorum. Biri kaba kirleri silmek icin digeri parlatmak icin digeride kurulamak icin. 2 canakta su yaptim. Birini camasir sulu yagcozlu digeri durulama icin yapiyrm.Yardımcı kimse yok mu? Bez yıkayıp sana verse?
Çift bezle çalışabilirsin belki işini hızlandırır.
Saatede çok takılma ya dök sil yerleştir zaman alıyodur dolu doluysa bide mutfak
Komşu geldi sade mutfak kapısını silebildim. Bebem uyursa devam etcem inşallah
Ben de toz alıp evi sildim, yatak odası ve balkonun camlarını sildim, banyoyu yıkadım , duş aldım kahve yapıyorum,
Bu arada toz alırken oğlum uyandı onunla ilgilenerek taksit taksit yapabildim işleri
Malesef yok annem cocuklara bakarken ben tek basima yapiyorum ama yanimda 3 bezle calisiyorum. Biri kaba kirleri silmek icin digeri parlatmak icin digeride kurulamak icin. 2 canakta su yaptim. Birini camasir sulu yagcozlu digeri durulama icin yapiyrm.
Annemin o kadar gereksiz esyasi var ki tee 30 yil evvelden. Sunu atacam diyorum anamdan yadigar ne zorluklarla aldi onu atma diyor mesela
Caktirmadan cogu seyi attim Allah affetsin
Al benden de o kadarAy benim daha mutfak dolapları duruyo üstten alacağım bir ay oldu anca ince ince temizledim sevmiyorum kendilerini
Fırınımı da birazdan temizleyeceğim
Salona geçtim 6metrekare halıyı kaldırdım neden kaldırdımsa hala anlamış değilim süpürüp sildim salonu
Diğer odalar duruyor hala sanırım hepsi bugün bitmez ramazanda formdan düşmüşüm
Bem böyle değildim yaşarken oldum
Gidek başladın mı sen. Saat ver şamdanımben de sana bakiyodum ya. beraber gidek mi. sen olmadan ben verim alamiyom tellik
İyi yapmışsın, zaten o eşyalar oyalıyor insanıMalesef yok annem cocuklara bakarken ben tek basima yapiyorum ama yanimda 3 bezle calisiyorum. Biri kaba kirleri silmek icin digeri parlatmak icin digeride kurulamak icin. 2 canakta su yaptim. Birini camasir sulu yagcozlu digeri durulama icin yapiyrm.
Annemin o kadar gereksiz esyasi var ki tee 30 yil evvelden. Sunu atacam diyorum anamdan yadigar ne zorluklarla aldi onu atma diyor mesela
Caktirmadan cogu seyi attim Allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?