Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfak maddeleri :

Perdesi yıkanarak ✔ (oturma odası ve yatak odasının kini de yıkayıp astım, değiş tokuş ettim tülleri)
O arada camı silinecek✔
Kapısı silinecek, balkon kapısı da✔(balkon kapısını sildim)
Avize silinecek( ikisini de sildim)
Kombi silinecek (kombi borusu da)✔
Petek silinecek✔(üstünü de söküp sildim)
Duvar da fayans varsa silinecek
Masa sandalye silinecek✔
Buzdolabı iç dış temizlenecek✔
Kiler dolabı vs varsa silinip, düzenlenecek✔
Dolap içleri ve dışı silinecek
Kırık, dökük fazlalıklar atılacak ✔(bir kısmını attım)
Fırın, bulaşık makinesi vs iç dış temizlenecek, çekilip altları sağı solu silinecek( fırının, dondurucunun, buzdolabının altı silindi yanları silindi)
Yerler silinecek✔(elimle sildim)
Halısı gerekirse silinecek veya yıkamaya verilecek

Mutfak da ki kanepenin altını düzenledim, kanepenin yönünü de değiştirdim.

Maratona gel hele
Ya yapacak pek bir şey yok ki Bir üst katı süpürmem gerekiyor bir de çamaşır asmam Mıtfağa hiç dokunmiyem, pislensin buharlı temizleyiciyi alınca (inşaallah) vicdanına kadar girip, test edecem

Kadın çalışıyor canım

Kadın yorgun kadın bezgin ü kadın eşyalardan sıkıldı benzin döküp yakası var değiştirdiği tül tam gelmedi sinir oldu
Ver gazı, yak gitsin
Tüller için üzüldüm bebeğim

Sadece oturma odası ve vestiyer kaldı el atacak onlar da yarına kalsın canım sıkılmaz
Wc banyo lavabolar yıkandı
Her seferinde bu evi yapan mütahite sayıyorum arkadaş her yer ayna eve gir vestiyer aynalı salona girerken ne alakaysa duvarda kocamaaan duvar boyu ayna banyoda iki duvarda ayna tuvalette dolabında yani ayna yatak odasına gel gömme dolap full ayna bir de yanına duvara ayna ayy sil sil yeminle gına geldi adamdaki özgüven neymiş her yere ayna koymuş :)
Şimdi de yemek yapacağım

Canım bekle şu günler geçsin, gönlünce geze geze bak beğen öyle al bence
Ha deyince alamam zaten canım, kuruldan geçecek önce
Bir fon perdem vardı herhalde vermişim, o dursa kenara onu asardım olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…