Ben varım olur mu? Aslansın beee kaplansın sen neler neler yaparsın hepimizi sollar geçersin süpersin senkk birinci noteri uykum geldi az gaz ver hele bana.
Aslanım demiBen varım olur mu? Aslansın beee kaplansın sen neler neler yaparsın hepimizi sollar geçersin süpersin sen
Yorulmadan nasıl dinlencez gi.evet ya biraz dinlenip gidek
Ben bugün hicbir şey yapamadım canım cok sıkkın oğlum dün 18 ay aşısı öldü gecede gündüzde ne uyudu biraz ateş ve bolca huysuzluk mahvoldum...umarım yarına toparlanır da bir gün arayla yetişirimMutfak maddeleri :
Perdesi yıkanarak ✔
O arada camı silinecek✔
Kapısı silinecek, balkon kapısı da✔
Avize silinecek
Kombi silinecek (kombi borusu da)✔
Petek silinecek✔
Duvar da fayans varsa silinecek
Masa sandalye silinecek✔
Buzdolabı iç dış temizlenecek✔
Kiler dolabı vs varsa silinip, düzenlenecek✔
Dolap içleri ve dışı silinecek
Kırık, dökük fazlalıklar atılacak
Fırın, bulaşık makinesi vs iç dış temizlenecek, çekilip altları sağı solu silinecek
Yerler silinecek✔
Halısı gerekirse silinecek veya yıkamaya verilecek
ben konuşmadım ,hep bunlar yaptıNe çok konuşmuşsunuz
Tozlanmış mı ona bakacaktım bakamadım oturdum hep :/İçleri temizse gerçekten olur tabi.
Bende hep dıştan sildim içlere giricem. Bayramda şekerlik aldım üst raftan içini sildim tozluydu demek baya içlerede toz girmiş
Hepsi hayın hem temizlik yapıp hem sohbet etmişler yazıklar olsun hepsineben konuşmadım ,hep bunlar yaptı
Ben hiç iş yapmadım, sarma sarim dedim ,başka hiçbişey yapmaya fırsat kalmadıHepsi hayın hem temizlik yapıp hem sohbet etmişler yazıklar olsun hepsine
Hayırlı olsun kızÇalışıyorsunuz yemin ederim
Ben ne yaptım peki?
Yemek. Gidip çamaşır asam bari bir işe yarayam
Çok teşekkür ederim canımFeslegen Kokulu Nane maya maskesi yapabilirsin bugün ve yarın ama önce birazcık el bileğinin içine biraz sür beklet bi 15 20 dk.kızarıklık olursa saçına uygulama ama
Sağol canımHayırlı olsun kız
Geçmiş olsun canımBen bugün hicbir şey yapamadım canım cok sıkkın oğlum dün 18 ay aşısı öldü gecede gündüzde ne uyudu biraz ateş ve bolca huysuzluk mahvoldum...umarım yarına toparlanır da bir gün arayla yetişirim
3 4 tepeleme yemek kaşığı mayaya azar azar su ekleyip parmaklarımla ez kuzum.şampuan kıvamına gelince tamamdır.saç diplerine sür streçle ya da naylon poşetle sar.yarım saat falan beklet.sonra yıka.bu kadar.Çok teşekkür ederim canım
Tam olarak nasıl yapıyorduk? Bir de bu kesim işi diğer taraflar için de geçerli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?