Kocana ver maddelerin listesini yapsınBen daha mutfağa girişemeden yatakodası nerden çıktı şimci
Halı kaydırmaz önerisi verirmisiniz bana ince olanlardan var bazı yerleri iyide tutuyo ama minik minik dökülüyo halının altına.
Kalınlardan aldım oda tutmuyor güzel.
yatak odası için dolabı Yatak başlığını Ve camını silebilirim Diğer türlü dün tozunu almıştım Süpürmüştüm yatağın altını komidinleri falan. Nevresimleri de değiştiririmSıra da ki temizlik yeri yatak odası kızlar. Akşama maddeleri yazarım.
Şimdi yazdığım maddeleri favorilere ekleyin lütfen yapınca yanına artı koyarsınız, hem siz motive olursunuz hem okuyan arkadaşlar.
Süre size kalmış bu arada ama tecrübeme dayanarak yazayım, dip köşe temizlikte ne kadar hızlı yapılırsa o kadar kolay olur
Oturma odası & salonu sona bırakalım çünkü kullandığımız yer daha çabuk kirleniyor, diğer yerleri yaparken tekrar kirlenmiş olmasın.
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
@74FRIDA
@Gelincik78
@KeriminHilali
@mehlika nur
Sen bir şey yapma otur oturduğun yerdeyatak odası için dolabı Yatak başlığını Ve camını silebilirim Diğer türlü dün tozunu almıştım Süpürmüştüm yatağın altını komidinleri falan. Nevresimleri de değiştiririm
Ya tüh kötü olmuşBu arada Astığım çamaşırlara bakayım Ne alemdeler kurumuşmu dedim deterjan koymadan yıkamışım galibaTekrar söküp makineye attım uzuuuuunn süreli Ön yıkamalı açtım
Dur pazartesi gününden itibaren yapmicam dün oturma odayı temizledim eşim diyo niye yapıyosun peşinden atlı mu koşturuyo hızlı hızlı yapmasana dinlen arada. Dedim yapayım çıksın aradan sana kolaylık olur temizlemezsinSen bir şey yapma otur oturduğun yerde
Büyük temizlikti nego bir tek halılar kalmıştı. Onları da gönderemiyorum halaCanım büyük temizlikse zaten aynen çok batmamıştır
Doğru hemen kocamı yönlendireyim doğru dedinKocana ver maddelerin listesini yapsın
He ya bir makine doluYa tüh kötü olmuşbende çamaşır asacaktım unuttum ya
Eşin haklı bence bırak kaçmıyor yaDur pazartesi gününden itibaren yapmicam dün oturma odayı temizledim eşim diyo niye yapıyosun peşinden atlı mu koşturuyo hızlı hızlı yapmasana dinlen arada. Dedim yapayım çıksın aradan sana kolaylık olur temizlemezsin
Benim de halılar gidecek de nasıl gidecekBüyük temizlikti nego bir tek halılar kalmıştı. Onları da gönderemiyorum hala
Yapsın tabi öyle kolay değil evde durmakDoğru hemen kocamı yönlendireyim doğru dedin
Ben mutfakla ilgili bi fayansları sildim ,duvarın bi tanesini sildim,camlar zaten bayramın 1. günü silindi,mini fırını sildim başka da bişe yapamadım.bitti bu kadan
Dün evi süpürüp silmiş kız ,tozların da üstünden geçmiş daha ne diyim adama kak mutfağı hallet mi diyim ne arsız karı dicekEşin haklı bence bırak kaçmıyor ya
Benim de halılar gidecek de nasıl gidecek
Yapsın tabi öyle kolay değil evde durmak
Rahat etmiyom ya her gün süpürge açan biriyim bazen 2 kez açıyomEşin haklı bence bırak kaçmıyor ya
Benim de halılar gidecek de nasıl gidecek
Yapsın tabi öyle kolay değil evde durmak
Yahni yaptım pirinç pilavı yaptım mercimek çorbası yaptım.yanina da salata yapıyorum simdiAkşama ne pişircez
Hiç bilmiyorum maalesefHanımlar ben adam akıllı bı havlu arıyorum ya. Yikandikca yumuşak kalsın el yüz havlusu.
Hangi marka almalı neye dikkat etmeliyim anlamadım ki
Of bana da geldi kokuKomşudan buram buram balık kızartması kokusı geliyo valla memiklerim şişecek çok güzel kokuyo
De de bir şey demezDün evi süpürüp silmiş kız ,tozların da üstünden geçmiş daha ne diyim adama kak mutfağı hallet mi diyim ne arsız karı dicek
Ana birde o vardı dimiAkşama ne pişircez
Yatak odasını değişeceğiz. Icini halletmiştim zaten, dışı da mühim değiSıra da ki temizlik yeri yatak odası kızlar. Akşama maddeleri yazarım.
Şimdi yazdığım maddeleri favorilere ekleyin lütfen yapınca yanına artı koyarsınız, hem siz motive olursunuz hem okuyan arkadaşlar.
Süre size kalmış bu arada ama tecrübeme dayanarak yazayım, dip köşe temizlikte ne kadar hızlı yapılırsa o kadar kolay olur
Oturma odası & salonu sona bırakalım çünkü kullandığımız yer daha çabuk kirleniyor, diğer yerleri yaparken tekrar kirlenmiş olmasın.
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
@74FRIDA
@Gelincik78
@KeriminHilali
@mehlika nur
Aha benimde canım çekti yaaKomşudan buram buram balık kızartması kokusı geliyo valla memiklerim şişecek çok güzel kokuyo
Cnm eşime ozdilek ten 100% pamuklu düz bi havlu almıştım o öyle senin dedigin gibi çıktı.Bildiğin basic bir sey.Bambu ve modal olanlar hem sertleşiyor hemde çabuk kurumadigindan koku yapiyor.Yumuşatıcı kullanmayın diyolar ama insan kullaniyor sabun tozu ile yikanan havlular yumuşak oluyor.Daha başka onerileri bende merak ediyorum doğrusu.Hanımlar ben adam akıllı bı havlu arıyorum ya. Yikandikca yumuşak kalsın el yüz havlusu.
Hangi marka almalı neye dikkat etmeliyim anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?