Düzenli Evimiz & Hayatımız

Halı kaydırmaz önerisi verirmisiniz bana ince olanlardan var bazı yerleri iyide tutuyo ama minik minik dökülüyo halının altına.
Kalınlardan aldım oda tutmuyor güzel.
yatak odası için dolabı Yatak başlığını Ve camını silebilirim Diğer türlü dün tozunu almıştım Süpürmüştüm yatağın altını komidinleri falan. Nevresimleri de değiştiririm

Sen bir şey yapma otur oturduğun yerde

Bu arada Astığım çamaşırlara bakayım Ne alemdeler kurumuşmu dedim deterjan koymadan yıkamışım galiba Tekrar söküp makineye attım uzuuuuunn süreli Ön yıkamalı açtım
Ya tüh kötü olmuş bende çamaşır asacaktım unuttum ya

Sen bir şey yapma otur oturduğun yerde
Dur pazartesi gününden itibaren yapmicam dün oturma odayı temizledim eşim diyo niye yapıyosun peşinden atlı mu koşturuyo hızlı hızlı yapmasana dinlen arada. Dedim yapayım çıksın aradan sana kolaylık olur temizlemezsin

Kocana ver maddelerin listesini yapsın
Doğru hemen kocamı yönlendireyim doğru dedin
Ben mutfakla ilgili bi fayansları sildim ,duvarın bi tanesini sildim,camlar zaten bayramın 1. günü silindi,mini fırını sildim başka da bişe yapamadım.bitti bu kadan

Eşin haklı bence bırak kaçmıyor ya
Büyük temizlikti nego bir tek halılar kalmıştı. Onları da gönderemiyorum hala
Benim de halılar gidecek de nasıl gidecek
Yapsın tabi öyle kolay değil evde durmak

Eşin haklı bence bırak kaçmıyor ya

Benim de halılar gidecek de nasıl gidecek

Yapsın tabi öyle kolay değil evde durmak
Dün evi süpürüp silmiş kız ,tozların da üstünden geçmiş daha ne diyim adama kak mutfağı hallet mi diyim ne arsız karı dicek

Hanımlar ben adam akıllı bı havlu arıyorum ya. Yikandikca yumuşak kalsın el yüz havlusu.
Hangi marka almalı neye dikkat etmeliyim anlamadım ki
Hiç bilmiyorum maalesef
Komşudan buram buram balık kızartması kokusı geliyo valla memiklerim şişecek çok güzel kokuyo
Of bana da geldi koku
Dün evi süpürüp silmiş kız ,tozların da üstünden geçmiş daha ne diyim adama kak mutfağı hallet mi diyim ne arsız karı dicek
De de bir şey demez
Akşama ne pişircez
Ana birde o vardı dimi

Yatak odasını değişeceğiz. Icini halletmiştim zaten, dışı da mühim deği

Hanımlar ben adam akıllı bı havlu arıyorum ya. Yikandikca yumuşak kalsın el yüz havlusu.
Hangi marka almalı neye dikkat etmeliyim anlamadım ki
Cnm eşime ozdilek ten 100% pamuklu düz bi havlu almıştım o öyle senin dedigin gibi çıktı.Bildiğin basic bir sey.Bambu ve modal olanlar hem sertleşiyor hemde çabuk kurumadigindan koku yapiyor.Yumuşatıcı kullanmayın diyolar ama insan kullaniyor sabun tozu ile yikanan havlular yumuşak oluyor.Daha başka onerileri bende merak ediyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…