Düzenli Evimiz & Hayatımız

ya yasak kalksa millet parktan gezmeden başını alamaz diye kaldirmadilar bence.

bi iki haftaya o da kalkar belki
ramazanda gizli gizli mukabele yapıp mahalle karantinaya aldiran yurdum insanı evde oturur mu yasak kalksa

O mukabelenin zerre sevabını aldılar mı acaba? Ne arsız insanlar var gizli bi yerde kumar oynayanlar oldu ya basıldılar bununda bi farkı yok benim gözümde.
Taziyeydi vs laf olur söz olur derdinden oturamadılar evde

Aynen dün bende eşime onu söyledim millet direk sahile gider

vaka azaldikca millet birbirine gitmeye başladı. durduramiyosun ki

İstanbul'daki haritada hala yüksek riskli bölge görünüyomua mesela bizim oturduğumuz yer. eşim de sürekli plan yapıyo şuraya gideriz buraya gideriz diye Allah'tan araba var da tenha yere gitme sansimiz var

O mukabelenin zerre sevabını aldılar mı acaba? Ne arsız insanlar var gizli bi yerde kumar oynayanlar oldu ya basıldılar bununda bi farkı yok benim gözümde.
Taziyeydi vs laf olur söz olur derdinden oturamadılar evde

bence sevaba girelim derken kul hakkına girdiler

hala ayirdinda degiller tam olarak. bana bişey olmaz diye gezmenin anlami yok oluyo işte görüyoruz. ölenler ölmek istedi de mi öldü

bence sevaba girelim derken kul hakkına girdiler

hala ayirdinda degiller tam olarak. bana bişey olmaz diye gezmenin anlami yok oluyo işte görüyoruz. ölenler ölmek istedi de mi öldü

Nasıl alıştık dimi hergün ölü sayısı görmeye.
70 değil 50 olsa sevindik.. değişik oldu herşey sabah sabah modu süründürdük samdan :)

Nasıl alıştık dimi hergün ölü sayısı görmeye.
70 değil 50 olsa sevindik.. değişik oldu herşey sabah sabah modu süründürdük samdan :)

pandemik hayata hoşgeldiniz gibi oldu bizimki

bi şarkı atayim bari:)

Günaydın
Hayırlı cumalar
Günaydın
Zaten kimsenin dikkat ettiği yok,

Zaten o da evde bende evde diye oturmaya gidiyorlar,
aman yürüyen gezen çok. Bir biz evdeyiz

Son düzenleme:
Onu geçtim de şehirler arası yasak kalkmasaydı. Giriş çıkış olmadıkça daha erken biterdi sanki. Ama devletimiz ne düşündü bilemiyorum
Vaka sayısının azalması cesaret verdi ama bence yanlış yapıyorlar. 900'lü rakamlara inmiştik ne güzel. Tekrar binlere çıktı, gerçi test sayısını da dün arttırmışlar o da rakamları etkilemiş olabilir. Doğru gelmiyor önlemlerin kaldırılması, en azından bir ay daha dayanabilseydik iyiydi

İnşaallah sağ salim geçer gider bu bela başımızdan. Çocuğun var, en azından çocuğu olan ailelerde eşlerden biri evde olacak şekilde iş başı yapılsaydı. Mesela eşin işe dönseydi, sen evde olsaydın.

Günaydın

Zaten o da evde bende evde diye oturmaya gidiyorlar, aman yürüyen gezen çok. Bir biz evdeyiz
Aynen dün instagramda story gördüm millet bir site parkına hücum etmiş, arkadaşta çıkarmış çocuğunu iç içeler. Aylardır da evdeler nasıl vesaret etti bilmiyorum, ben parka falan gitmeye cesaret edemem

Canım serbest günde çıkardık, yürüme mesafesinde, maskeli bisiklet sürdüler açık alan da. Asla park vs yok ya da göl kenarına götürdü eşim ama şimdi de kene var burada, açık alan da çok riskli artık bize iki türlü de

Parklar çok riskli, kaç kişi temas ediyor oralara. Çocukları etkilemiyor virüs ama bulaştırabiliyorlar. Ben o yüzden parka cesaret edemem. Kücüğüm olmasa ben de büyükle paten falan sürerdim ama küçüğümle cesaret edemem her yeri elliyor. Araba içinde bizim buralarda turluyoruz şarkı açıp

Ödevimi aldım nego iyi oldu benim için
Sonrasında Vestiyeri hepten indirip temizleyeceğim ayakkabı kutularına el atacağım
Oturma odam kalmıştı orayı temizleyip tüm evi süpürürüm yine
Kolay gelsin canım
Bilmiyorum canım galiba ben çok abartıyorum, ne çok rahatlık ne de bu kadar paranoya çok sağlıklı değil

Bilmiyorum canım galiba ben çok abartıyorum, ne çok rahatlık ne de bu kadar paranoya çok sağlıklı değil
Ya ben korkuyorum, bize de bulaşır hastanelik olurum diye ama çocuklar için korkum. Allah korusun bir şey olsa kim bakar yavrularıma Ee onları da evde karantinaya alırlar. Normal hastalık değil ki annem, ablam gelsin baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…