Düzenli Evimiz & Hayatımız

Korkularımız aynı, bende öyle dedim bana bir şey olursa benim çocuklarım annesiz mi kalacak ay ağladım sinirim bozuldu yine...

Korkularımız aynı, bende öyle dedim bana bir şey olursa benim çocuklarım annesiz mi kalacak ay ağladım sinirim bozuldu yine...
Ağlama ya gelip geçecek Nego inşaallah, Allah şifa bekleyenlere şifa versin. Hastanede ne kadar kalındığı belli değil. Ondan korkuyorum ben. Büyüğü tek olsa neyse de küçüğüm perişan olur. Ölüm falan aklıma getirmiyorum, sen de getirme. İlk başlarda zaten bir ateşlendim 2 gün, yataktan çıkamıyordum çok korktum Allah'ım ya varsa ne olur kızlarım diye.

Ayy yapma öyle düşünme nego ya allahım uzun ömür versin çoluğunla çocuğunla.
Ağlama daha inşallah atlatıcaz.
Sinirler biraz yıpranıcak bu alışma sürecinde tabi napalım çünkü herkes aynı şekilde dikkat etmeyecek.

Bende çok katıydım artık biraz daha rahat bırakmaya çalışıyorum 1 kere ablama gittim oda evde diye çok tedirgin oldum ama dedim böyle böyle alışıcaz inşallah.
1 ay daha yasak olsa nolur 1 ay sonrada 2 ay sonrada yeniden çoğalabilir.

Allah kolaylık versin maddi manevi.

Halı kaydırmaz önerisi verirmisiniz bana ince olanlardan var bazı yerleri iyide tutuyo ama minik minik dökülüyo halının altına.
Kalınlardan aldım oda tutmuyor güzel.
Geçen biri atlet kesip koyunca kaymıyomuş dedi ama bana inandırıcı gelmedi eski varsa dene bi

Yatak odasının mutfağın balkonunu yıkadım
Mutfak balkonunu her gün yıkıyorum
3 makine çamaşır attım astım
Tüm evi süpürüp sildim yine
Vestiyeri düzenleyip temizledim
Çiçeklerimi de suladım:)
Ütüm var yine birazdan ütü yapacağım sonra da yemek

Sıra da ki temizlik yeri yatak odası kızlar. Akşama maddeleri yazarım.
Şimdi yazdığım maddeleri favorilere ekleyin lütfen yapınca yanına artı koyarsınız, hem siz motive olursunuz hem okuyan arkadaşlar.
Süre size kalmış bu arada ama tecrübeme dayanarak yazayım, dip köşe temizlikte ne kadar hızlı yapılırsa o kadar kolay olur
Oturma odası & salonu sona bırakalım çünkü kullandığımız yer daha çabuk kirleniyor, diğer yerleri yaparken tekrar kirlenmiş olmasın.

malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
happy_mom_
CKbeautyandsheer
Z zeynebzeyneb
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
M mehlika nur

Ben daha mutfağa girişemeden yatakodası nerden çıktı şimci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…