- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Geçmiş olsunMerhaba kizlar dun perdemi yikadim utuledim masayi kaldirirken utuyu dik bir bicimde koltuga koymustum dusmus ve orda utu izi olusmus o bolgeyi ayni tonda kumas boyayla boyasam olur mukeske temizlemeseydim utulemeseydim diye dusunup duruyorum
Riske atmayıp koltuk örtüsü mü alsan acabaMerhaba kizlar dun perdemi yikadim utuledim masayi kaldirirken utuyu dik bir bicimde koltuga koymustum dusmus ve orda utu izi olusmus o bolgeyi ayni tonda kumas boyayla boyasam olur mukeske temizlemeseydim utulemeseydim diye dusunup duruyorum
Sağol canım buldum. Sayende yol haritam da hazır. Rabbim yapmayı nasip etsinCanım profiline girince bulursun yazıyor favori diye
Kolay gelsin
Şükür canım gitti
Kolay gelsin canım
Ütü izi boya ile geçeceğini sanmıyorum sonuçta orası yandı diye iz olmuş ama inşallah biri çözüm biliyordur...ben ezilen yerler için buz küpü koyup eritiyorum sonra elektrik süpürgesi ile çekiyorum eskisi gibi oluyor..Ama bu dediğim yanık ise yararmı bilmemMerhaba kizlar dun perdemi yikadim utuledim masayi kaldirirken utuyu dik bir bicimde koltuga koymustum dusmus ve orda utu izi olusmus o bolgeyi ayni tonda kumas boyayla boyasam olur mukeske temizlemeseydim utulemeseydim diye dusunup duruyorum
Yağ çözücü sıkıp biraz ısıtsan çıkmaz mı kiSelam, fırın temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Cif denedim çok zor çok uğraştırıcı ve büyük bir kısmını çıkarmadı. Kase içerisinde Limon tuzu koysam?
Cevabını bilen beni de etiketlesin. Benim de en büyük derdimYağ çözücü sıkıp biraz ısıtsan çıkmaz mı ki
Kilim yıkamak yormuştur canım bence tabii ki de....Bugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Havalandırdım
Süpürdüm
Toz aldım
Sildim
Kilim yıkadım astım
Ama sanki dövmüşler beni öyle yorgunluk
Makineye attım ama sadece düğmeye bastımKilim yıkamak yormuştur canım bence tabii ki de....
Evde Yap çözücü yok, bitkisel olanı olmadı, cif olmadı, limon karbonat yaptım olmadı, reklamda iki fıs sıkıp, kuru bezle siliyorlar külliyen yalanYağ çözücü sıkıp biraz ısıtsan çıkmaz mı ki
Yatak odasını mı değişmek niyetin yoksaYatak odası modelleri diye okudum
Amin inşaallahSağol canım buldum. Sayende yol haritam da hazır. Rabbim yapmayı nasip etsin
Napıyorsun çikolatamHelööö
Yağ çözle öyle oluyor işteEvde Yap çözücü yok, bitkisel olanı olmadı, cif olmadı, limon karbonat yaptım olmadı, reklamda iki fıs sıkıp, kuru bezle siliyorlar külliyen yalan
Yok adamın yüreğine indiririmYatak odasını mı değişmek niyetin yoksa
Yemek pişirmeye çalışıyomYatak odasını mı değişmek niyetin yoksa
Amin inşaallah
Napıyorsun çikolatam
Yağ çözle öyle oluyor işte
Puding yiyorumYemek pişirmeye çalışıyomsen napıyon balım
Afiyet olsunPuding yiyorum
Kafamız pırıl pırıl yeminleAfiyet olsun
Ben de ayın 1ine kadar ne yesem kar modundayım
Beynimiz şişman da o yüzdenKafamız pırıl pırıl yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?