Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba kizlar dun perdemi yikadim utuledim masayi kaldirirken utuyu dik bir bicimde koltuga koymustum dusmus ve orda utu izi olusmus o bolgeyi ayni tonda kumas boyayla boyasam olur mu keske temizlemeseydim utulemeseydim diye dusunup duruyorum
Geçmiş olsun
Allah tan ev yanmamış.
Aynı tonu nasıl tutturacaksin ki.

Merhaba kizlar dun perdemi yikadim utuledim masayi kaldirirken utuyu dik bir bicimde koltuga koymustum dusmus ve orda utu izi olusmus o bolgeyi ayni tonda kumas boyayla boyasam olur mu keske temizlemeseydim utulemeseydim diye dusunup duruyorum
Riske atmayıp koltuk örtüsü mü alsan acaba

Ütü izi boya ile geçeceğini sanmıyorum sonuçta orası yandı diye iz olmuş ama inşallah biri çözüm biliyordur...ben ezilen yerler için buz küpü koyup eritiyorum sonra elektrik süpürgesi ile çekiyorum eskisi gibi oluyor..Ama bu dediğim yanık ise yararmı bilmem

Yatak odası modelleri diye okudum
Yatak odasını mı değişmek niyetin yoksa
Sağol canım buldum. Sayende yol haritam da hazır. Rabbim yapmayı nasip etsin
Amin inşaallah
Napıyorsun çikolatam
Evde Yap çözücü yok, bitkisel olanı olmadı, cif olmadı, limon karbonat yaptım olmadı, reklamda iki fıs sıkıp, kuru bezle siliyorlar külliyen yalan
Yağ çözle öyle oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…