Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım camlar silindi
Halılar yerler silindi
Buzdolabı iç dış temizlendi
Kalorifer yok
Bazı dolaplar da düzenlendi.
Bugün yatak odasını da yapacaktım ama yoğundum bi de AÖF sınavlarıma çalıştım yine

Normale dönmesi iyi de çalışma saatleri çok uzun sanki, Allah yardımcın olsun canım.
Normalde 8 buçuk saat çalışıyoz kuzum.3 aydır 6buçuk saat çalışıyoduk viristen dolayı,alıştık tabi,şimdi son 2 saat geçmek bilmiyo sanki

Aynen bu belirsizlik mahfetti zaten adamı.şimdi bakalım ne diycekler,devam mı dicekler tamam mı.ikisi de kötü aslında.çalışmaya devam derlerse personeli dönüşümlü çalıştırıcaklarmış, 2 hafta çalışıcak 2 hafta boş.maaşı da asgari ücretin yarısını verceklermiş.her türlü sçtık yani,hiçbi şekilde geçinemeyiz burda

Buraya dönüş gözüküyor artık size. Çok zor böyle geçinmek

Neyse sabah sabah içinizi karartmiyim
Günaydın
Birazdan tartılıcam bakalım nerelere fırlamışım tartıda
He bir karardı ki böyle depresyona girdim sorma deli deli konuşma

Tartıl bakalım, ölçü de al ben aldım
Dünkü odeve daha çok ihtiyacım var ben kapıları komple silmeliyim hatta,çocuk hep elleriyle leke yapiyo
Kolay gelsin

Günaydın kızlar
Sabah 6 da şiddetli baş ağrısı ile uyandım. Gece hafif bi sersemlik vardı uyuyunca geçer dedim her zaman ki gibi geçmedi. Üstüne tam ilaç alıp uyumuştum kız gözüme telefonla vurdu böyle Bi tuhafım

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…