- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Canım camlar silindiMutfak maddeleri :
Perdesi yıkanarak ✔ (oturma odası ve yatak odasının kini de yıkayıp astım, değiş tokuş ettim tülleri)
O arada camı silinecek✔
Kapısı silinecek, balkon kapısı da✔(balkon kapısını sildim)
Avize silinecek( ikisini de sildim)
Kombi silinecek (kombi borusu da)✔
Petek silinecek✔(üstünü de söküp sildim)
Duvar da fayans varsa silinecek
Masa sandalye silinecek✔
Buzdolabı iç dış temizlenecek✔
Kiler dolabı vs varsa silinip, düzenlenecek✔
Dolap içleri ve dışı silinecek
Kırık, dökük fazlalıklar atılacak ✔(bir kısmını attım)
Fırın, bulaşık makinesi vs iç dış temizlenecek, çekilip altları sağı solu silinecek( fırının, dondurucunun, buzdolabının altı silindi yanları silindi)
Yerler silinecek✔(elimle sildim)
Halısı gerekirse silinecek veya yıkamaya verilecek
Mutfak da ki kanepenin altını düzenledim, kanepenin yönünü de değiştirdim.
Yorma kendinii
Normalde 8 buçuk saat çalışıyoz kuzum.3 aydır 6buçuk saat çalışıyoduk viristen dolayı,alıştık tabi,şimdi son 2 saat geçmek bilmiyo sankiNormale dönmesi iyi de çalışma saatleri çok uzun sanki, Allah yardımcın olsun canım.
Günayyydınnn
Hala eksiklerim var tamamlayınca yazıcam inşallah.
Gunaydın
Aynen bu belirsizlik mahfetti zaten adamı.şimdi bakalım ne diycekler,devam mı dicekler tamam mı.ikisi de kötü aslında.çalışmaya devam derlerse personeli dönüşümlü çalıştırıcaklarmış, 2 hafta çalışıcak 2 hafta boş.maaşı da asgari ücretin yarısını verceklermiş.her türlü sçtık yani,hiçbi şekilde geçinemeyiz burdaHayırlısı neyse o olsun canım, belirsizliğin kalkması iyi olur en azından.
Sana da kolay gelsin, yoğun çalışma başlıyor demek yeniden
Kendini tehlikeye atınca çok zor oluyor ya, ben evin bütün kapılarını kilitleyerek büyüttüm küçük olanı, hala da işim varsa mutfağı kilitleyip anahtarı kaldırıyorum, kendine zarar vermesin diye.
Yok canım kargoya verildi, pazartesi gelir belki
Dünkü odeve daha çok ihtiyacım var ben kapıları komple silmeliyim hatta,çocuk hep elleriyle leke yapiyo1 haziran ödevi
Pormanto, ayakkabılık temizlemek
Neyse sabah sabah içinizi karartmiyim
Günaydın
Birazdan tartılıcam bakalım nerelere fırlamışım tartıda
Buraya dönüş gözüküyor artık size. Çok zor böyle geçinmekAynen bu belirsizlik mahfetti zaten adamı.şimdi bakalım ne diycekler,devam mı dicekler tamam mı.ikisi de kötü aslında.çalışmaya devam derlerse personeli dönüşümlü çalıştırıcaklarmış, 2 hafta çalışıcak 2 hafta boş.maaşı da asgari ücretin yarısını verceklermiş.her türlü sçtık yani,hiçbi şekilde geçinemeyiz burda
Günaydın samdanımhayırlısı olsun hakkınızda malim içimizi de karartmadin
günaydın kasabın karısı
He bir karardı ki böyle depresyona girdim sormaNeyse sabah sabah içinizi karartmiyim
Günaydın
Birazdan tartılıcam bakalım nerelere fırlamışım tartıda
Kolay gelsinDünkü odeve daha çok ihtiyacım var ben kapıları komple silmeliyim hatta,çocuk hep elleriyle leke yapiyo
Aynen iki ay kenara para atmıştık nolur nolmaz diye,birikimden yiyoruz kuzum.benim maaş yetmiyo kiraydı krediydi bunlara gidiyo çünkü.Buraya dönüş gözüküyor artık size. Çok zor böyle geçinmek
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Sabah 6 da şiddetli baş ağrısı ile uyandım. Gece hafif bi sersemlik vardı uyuyunca geçer dedim her zaman ki gibi geçmedi. Üstüne tam ilaç alıp uyumuştum kız gözüme telefonla vurduböyle Bi tuhafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?