Kapıları dezenfekte edicem dokunduğum tüm kolları falan öyle bir şey olabilirÖdev düşünmedim henüz.
Kendi kaçıyo zatenEline sağlık canımban yemişsin yine
Adamdan uzak dur bari yapınca
Eline sağlık canım
Bence yeterli böyle
Hayırlısı neyse o olsun canım, belirsizliğin kalkması iyi olur en azından.Mesai saatlerimiz eskiye döndü dünden itibaren.sabahçıyken 4te çıkıcam.akşam kapanışı da 10 yaptılar.yarından itibaren hayat normale dönüyo burda artık.yarın herifin oteli açıklama yapar inşallah.çıkarıcaklarsa işten söylesinler, bitsin bu belirsizlik biz de yolumuza bakalım.
Kendini tehlikeye atınca çok zor oluyor ya, ben evin bütün kapılarını kilitleyerek büyüttüm küçük olanı, hala da işim varsa mutfağı kilitleyip anahtarı kaldırıyorum, kendine zarar vermesin diye.Ben hiçbir şey yapamıyorum, napıcaz böyle ya
Alt katı süpür sil, tuvalet yıka, toz al dışı incik boncuk bir şey yapamıyorum. Dün çamaşır atmaya çıktık bebeyke yukarı, merdivenin kapısını nasıl beveriyorsa açıyor. Merdiven boşluğuna bakan cama tırmanırken yakaladımDün akşam çamaşırlıktaki çamaşırları döktü hep aşağı
Büyüğüm sanki böyle değildi ya
Yok canım kargoya verildi, pazartesi gelir belkiNego geldi mi senin mopun?
Tatlım işi bırakıp kuzuyla ilgileneceksinBen hiçbir şey yapamıyorum, napıcaz böyle ya
Alt katı süpür sil, tuvalet yıka, toz al dışı incik boncuk bir şey yapamıyorum. Dün çamaşır atmaya çıktık bebeyke yukarı, merdivenin kapısını nasıl beveriyorsa açıyor. Merdiven boşluğuna bakan cama tırmanırken yakaladımDün akşam çamaşırlıktaki çamaşırları döktü hep aşağı
Büyüğüm sanki böyle değildi ya
Ben sevdiği müzikleri telefona indirdim. Video arkada oynuyor onlar da oynuyor. Hatta benimki eline istiyor ama ben vermiyorum.Günaydın hayırlı sabahlar. Mutfağı dip köşe temizledim yatak odasının dolaplarıni silmiştim tekrar bi toz aldım temizledimbenim ufaklık telefonu vermiyor elimde her gördüğünde müzik açmak için istiyor izlemiyor ama istiyor büyük 1 saatten fazla bakmıyor onu halletim ama ufaklık daha anlamıyor napicam bilemedim
Uykusuzluk mahvediyor insanı, kuzuyu babasına bırak biraz uyu istersen.Günaydın kızlar
Uyumak istiyorum gel uyumak istiyorum. Geç bile kalksam ilk iş Yatakları ve dağınıklığı toplamak olurdu şimdi sadece mutfağı topladım. Kafam sanki kazan
Camları da kapıları da silecektim31 mayıs ödevi
Kapı kuplarını silmek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
Saricivcivcikcik
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
chentiq
74FRIDA
Gelincik78
KeriminHilali
M mehlika nur
Normale dönmesi iyi de çalışma saatleri çok uzun sanki, Allah yardımcın olsun canım.Mesai saatlerimiz eskiye döndü dünden itibaren.sabahçıyken 4te çıkıcam.akşam kapanışı da 10 yaptılar.yarından itibaren hayat normale dönüyo burda artık.yarın herifin oteli açıklama yapar inşallah.çıkarıcaklarsa işten söylesinler, bitsin bu belirsizlik biz de yolumuza bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?