Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mesai saatlerimiz eskiye döndü dünden itibaren.sabahçıyken 4te çıkıcam.akşam kapanışı da 10 yaptılar.yarından itibaren hayat normale dönüyo burda artık.yarın herifin oteli açıklama yapar inşallah.çıkarıcaklarsa işten söylesinler, bitsin bu belirsizlik biz de yolumuza bakalım.

Günaydın hayırlı sabahlar. Mutfağı dip köşe temizledim yatak odasının dolaplarıni silmiştim tekrar bi toz aldım temizledim benim ufaklık telefonu vermiyor elimde her gördüğünde müzik açmak için istiyor izlemiyor ama istiyor büyük 1 saatten fazla bakmıyor onu halletim ama ufaklık daha anlamıyor napicam bilemedim

Ben hiçbir şey yapamıyorum, napıcaz böyle ya
Alt katı süpür sil, tuvalet yıka, toz al dışı incik boncuk bir şey yapamıyorum. Dün çamaşır atmaya çıktık bebeyke yukarı, merdivenin kapısını nasıl beveriyorsa açıyor. Merdiven boşluğuna bakan cama tırmanırken yakaladım Dün akşam çamaşırlıktaki çamaşırları döktü hep aşağı
Büyüğüm sanki böyle değildi ya

Hayırlısı neyse o olsun canım, belirsizliğin kalkması iyi olur en azından.

Sana da kolay gelsin, yoğun çalışma başlıyor demek yeniden
Kendini tehlikeye atınca çok zor oluyor ya, ben evin bütün kapılarını kilitleyerek büyüttüm küçük olanı, hala da işim varsa mutfağı kilitleyip anahtarı kaldırıyorum, kendine zarar vermesin diye.
Nego geldi mi senin mopun?
Yok canım kargoya verildi, pazartesi gelir belki

Ödevimi yarın yaparım Nego bugün koridorun mutfağın yatak odasının ve balkonun halılarını yıkıyorum balkonda biraz zor oluyor ama olsun
Sonrasında da evi süpürüp silerim
Mutfağın camını silmek zorundayım hali yıkarken şu geliyor zaten sonunda da pert çıkarım
Kendime kasko yaptırayım en yakın zamanda

Tatlım işi bırakıp kuzuyla ilgileneceksin
Aklı kesene kadar böyle. Ben bir dönem hiçbir şeye elimi sürmüyordum gündüz. Eşim gelince yapıyordum. Allah muhafaza bir anlık

Ben sevdiği müzikleri telefona indirdim. Video arkada oynuyor onlar da oynuyor. Hatta benimki eline istiyor ama ben vermiyorum.

Günaydın kızlar
Uyumak istiyorum gel uyumak istiyorum. Geç bile kalksam ilk iş Yatakları ve dağınıklığı toplamak olurdu şimdi sadece mutfağı topladım. Kafam sanki kazan
Uykusuzluk mahvediyor insanı, kuzuyu babasına bırak biraz uyu istersen.

Normale dönmesi iyi de çalışma saatleri çok uzun sanki, Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…