Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yanımda da rahat durmuyor ki dursa keşke çocuk odasını alt kata taşırım belki ya, gece kalkmış merdiven başında ağlıyordu. Tarzan gibi tırmanılacak bir yer bulmasın hiç affetmiyor

Tatlım işi bırakıp kuzuyla ilgileneceksin
Aklı kesene kadar böyle. Ben bir dönem hiçbir şeye elimi sürmüyordum gündüz. Eşim gelince yapıyordum. Allah muhafaza bir anlık
Büyüğüm böyle aksiyonlara girmezdi ya Bu masa tepesinde, tv sehpasının yan dolapları açıp tırmanmaya çalışıyor, tezgaha asılıp tırmanıyor. Top üzerine çıkıp balkon kapılarını açıyor... liste böyle uzar gider Ben de ondan korkuyorum Allah korusun bir saniye de neler olur neler

Ayy benimkide öyle bir saniye kaybolsa giripbakiyorum ve mutlaka bir şeyim üzerine çıkmış

Yanımda da rahat durmuyor ki dursa keşke çocuk odasını alt kata taşırım belki ya, gece kalkmış merdiven başında ağlıyordu. Tarzan gibi tırmanılacak bir yer bulmasın hiç affetmiyor
Allah korusun kız düşer müşer töbe

YiNe bol iş olan bi ev.temizle sende batıyor temizlemesen içimiz rahat etmiyor.
Bi banyo yapıyoz kızla yer gök saç oluyor çıldîracam. Saclarımiz çok dokulmeye başladı. Süpürge elimden duşmuyor
Evi süpürdüm ama bölük pÖrcük
Önce salonu süpürdüm ki dün süpürüp silmistim gıcır gıcırdıhep saç olmuş
Kah.sonra diğer odaları süpürdüm
Ebeveyn odasını detaylı ca temizledim fayanslarini falan cam.suyuyla mis gibi oldu
Ćamaşır astım
Bizim yatağı topladım
Bul. Mak boşalttım .kirliler i koydum
Bornozlari koydum mak.yıkayıp kurutup kaldıracam
Görünen bi Kaç yerin tozunu aldım
Azar azar cam siliyorum.camlarını hepsi boydan benim.salon bitti bu hafta hergün cam Silme yi planlıyorum.
Bİ günde mutfağa dalmam gerek

Gel biz kafa kafaya verip ağlayalım
Şaka bir yana her çocuk bir olmuyor. Allah kazasız belasız büyütebilmeyi nasip etsin

Yarın için yemekleri yaptım
Köfte yapıp dondurucuya attım
Mutfağı topladım
bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Çamaşır katladım kaldırdım
Çamaşır yıkanıyor asacam bitince
Nevresim değiştirdim
Koltuğa yatak açtım
Evi süpürcem

Güncelleme
Evi süpürdüm komple Banyo dahil
Komidin çekmecelerini düzenledim çorap çamaşır vs.
Küveti wcyi lavabosunu yıkadım
Ütü yaptım
giysi dolabını düzenledim hem kendimin hem eşimin dolabını yeter bi kadar iyi iş yaptım ölüyom ayaklarımın altına bişey batıyo sanki yoruldum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…