- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Evdeyiiiiim hemen yapıyorum komutanım31 mayıs ödevi
Kapı kuplarını silmek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@chentiq
@74FRIDA
@Gelincik78
@KeriminHilali
@mehlika nur
Uyuyamıyorum ki kalkınca bir daha :/Uykusuzluk mahvediyor insanı, kuzuyu babasına bırak biraz uyu istersen.
Yanımda da rahat durmuyor ki dursa keşkeHayırlısı neyse o olsun canım, belirsizliğin kalkması iyi olur en azından.
Sana da kolay gelsin, yoğun çalışma başlıyor demek yeniden
Kendini tehlikeye atınca çok zor oluyor ya, ben evin bütün kapılarını kilitleyerek büyüttüm küçük olanı, hala da işim varsa mutfağı kilitleyip anahtarı kaldırıyorum, kendine zarar vermesin diye.
Yok canım kargoya verildi, pazartesi gelir belki
Büyüğüm böyle aksiyonlara girmezdi yaTatlım işi bırakıp kuzuyla ilgileneceksin
Aklı kesene kadar böyle. Ben bir dönem hiçbir şeye elimi sürmüyordum gündüz. Eşim gelince yapıyordum. Allah muhafaza bir anlık
Ayy benimkide öyle bir saniye kaybolsa giripbakiyorum ve mutlaka bir şeyim üzerine çıkmışBüyüğüm böyle aksiyonlara girmezdi yaBu masa tepesinde, tv sehpasının yan dolapları açıp tırmanmaya çalışıyor, tezgaha asılıp tırmanıyor. Top üzerine çıkıp balkon kapılarını açıyor... liste böyle uzar gider Ben de ondan korkuyorum Allah korusun bir saniye de neler olur neler
Allah korusun kız düşer müşer töbeYanımda da rahat durmuyor ki dursa keşkeçocuk odasını alt kata taşırım belki ya, gece kalkmış merdiven başında ağlıyordu. Tarzan gibi tırmanılacak bir yer bulmasın hiç affetmiyor
Önceden ben de uyuyamazdım, şimdi kafayı koyduğum yerde gidiyorumUyuyamıyorum ki kalkınca bir daha :/
Gel biz kafa kafaya verip ağlayalımBüyüğüm böyle aksiyonlara girmezdi yaBu masa tepesinde, tv sehpasının yan dolapları açıp tırmanmaya çalışıyor, tezgaha asılıp tırmanıyor. Top üzerine çıkıp balkon kapılarını açıyor... liste böyle uzar gider Ben de ondan korkuyorum Allah korusun bir saniye de neler olur neler
Geçmiş olsun canımGünaydın. Bugün ben iptalim nedense başım dönüyo gözlerim kararıyo kalkınca. Yemek yapılacak mutfak toplanacak çamaşırlar bekliyor off
Amin, aminGel biz kafa kafaya verip ağlayalım
Şaka bir yana her çocuk bir olmuyor. Allah kazasız belasız büyütebilmeyi nasip etsin
Ben de ontan tırsıyorumAllah korusun kız düşer müşer töbe
Öyle büyüyorlardı az biraz dursalarAyy benimkide öyle bir saniye kaybolsa giripbakiyorum ve mutlaka bir şeyim üzerine çıkmış
Aynen öyle ben mümkün olduğunca tırmanmasına falan izin veriyorum ama ben görmeden yapınca korkuyorum ama dediğin gibi böyle böyle büyüyeceklerÖyle büyüyorlardı az biraz dursalar
Canım tek kat eve taşınma imkanın yok mu? 10 yıl dublekste oturdum temizliği çok zor çocuk için tehlikeli. Biz merdivene kapı yaptırmıştıkÖyle büyüyorlardı az biraz dursalar
İlaçlar düzenlendi29 mayıs ödevi
İlaçları düzenlemek
Deterjan koyulan yeri düzenlemek
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
@74FRIDA
@Gelincik78
@KeriminHilali
@mehlika nur
GüncellemeYarın için yemekleri yaptım
Köfte yapıp dondurucuya attım
Mutfağı topladım
bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Çamaşır katladım kaldırdım
Çamaşır yıkanıyor asacam bitince
Nevresim değiştirdim
Koltuğa yatak açtım
Evi süpürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?