Mezuram yokki ölçü neyim alamıyom ama tartıldımHe bir karardı ki böyle depresyona girdim sormadeli deli konuşma
Tartıl bakalım, ölçü de al ben aldım
Kolay gelsin
Ay hala mı yok mezuraMezuram yokki ölçü neyim alamıyom ama tartıldım
Güncel kilom :103.9
İki gün önce +1dim
Kız evde çoluk çocuk yokki cetvel olsunAy hala mı yok mezurametre yok mu cetvel yok mu?
İple al ölçünü. Ben anlamam ölçü alınacak
Hadi gazamız mübarek olsun ben daha tartılmadım kaçıö acaba
Ula metre de mi yok böyle metal kıvrımlı falanKız evde çoluk çocuk yokki cetvel olsun
Ağam tartı neyine yetmiyi kabak gibi 103.9 işte
Neyse sabah sabah içinizi karartmiyim
Günaydın
Birazdan tartılıcam bakalım nerelere fırlamışım tartıda
Yoh ağam yohUla metre de mi yok böyle metal kıvrımlı falan
Yoh ağam yoh
Evde kalem bile yok desem
Teşvik primi gibisin yükseliyorum sanaYurduna dön artık o zaman içim açılır
Yok gayet dağınığım daha hiçbişeyi ellemedimIvır zıvır topladınmı sen neyi topluyon sen
Günaydın kızlar
Sabah 6 da şiddetli baş ağrısı ile uyandım. Gece hafif bi sersemlik vardı uyuyunca geçer dedim her zaman ki gibi geçmedi. Üstüne tam ilaç alıp uyumuştum kız gözüme telefonla vurduböyle Bi tuhafım
Teşvik primi gibisin yükseliyorum sana
İstanbul bizi aşar ağam biz sığ sularda yüzerik ancagöç et lan buraya ama burda hayat zor negonun o tarafa göç et orda sağlık hizmetleri falanda daha düzgün yürüyor nüfusla orantılı olarak
İstanbul bizi aşar ağam biz sığ sularda yüzerik anca
Minicik bi virüs bütün herşeyi nasıl altüst etti aklım almıyo hala.herkes perişan oldu anasını satimSorma bizimde uzaklaşma planlarımız var ileriye dönük.
Çok seviyorum burayı çocukluğum burdaydı zaten gitmek düşüncesi üzüyor biraz ama şartlar iyice ağırlaşıyor.
Ağrı kesici içtim iyiyim ya. Uyandığımda bir daha zor geri uyurum zati ondanmış demekEymisin şimdi? Uyanınca bi daha uyursan 2.uyku döngüsüne giriyormuş beyin ve ilki gibi uzun olamayacağı için tam adapte olamıyormuş diyollar.
Saol beybisiGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?