KolaylıklaaarEyvallah gardaşım kolay gele
Ben oturuyorum sen napıyorsunNe yapıyorsunuz becerikli hanımlar
Napim cnm pazartesi yoğunluğu.. oğlanın dersleri..Ben oturuyorum sen napıyorsun
Senin ki orta öğretim yoğun olur. Sabah bir canlı dersi vardı benimkininNapim cnm pazartesi yoğunluğu.. oğlanın dersleri..
Öğretmenlerin verdiği program var..Senin ki orta öğretim yoğun olur. Sabah bir canlı dersi vardı benimkinin
Ödevimi yaptım
Evi topladım sildim süpürdüm toz aldım. Kahve içicem şimdi ama kız yine dağıttı evi :/
Şimdi senin yazını görene kadar unutmuştum canlı dersiTüm evi süpürdüm sildim
Kapı kollarını ve kapıları sildim
Balkonu yıkadım
Dün yıkadığım halılarımı serdim
Bulaşık makinesini boşalttım
Çamaşır topladım katladım
Wc ve lababoları cifledim
14.30 da canlı dersim var sonra kişisel bakım
Sonra da yemek yaparım
Akşam da biraz manevi bakım yapmak istiyorum ruhuma kendime
Akşam yemeklerini biraz daha hafif tutsam iyi olacak da :) 3 litre su içiyorum günde nego kahvaltı ve ara öğün faslı iyi de zor olan akşam:)Ben diyete başladım, ev işi de kim
Evet 1 haziran da başlayacak olanlar, nasıl gidiyor diyet
Ah canım sorma hep iki üç kişi en fazla 4Şimdi senin yazını görene kadar unutmuştum canlı dersiöğrenci katılımı var mı canım sende
Yok canım.benim geçen haftada dersime katılan olmadı bu haftada.şimdi 4te vardı açtım bekliyorum gelen yok.zaten endüstri ve erkek olduğu için gelmezler okula zor geliyorlar çünkü.bu arada ben de bugün if diyetine başladım seni de beklerimAh canım sorma hep iki üç kişi en fazla 4çocuklar okul yok diye çok gevşedi valla senin oluyor mi katılım:)
Gelmezler canım erkekler pek isteksiz:) kız o da ne dur bakayım sana ilk defa duydum geliyom:)Yok canım.benim geçen haftada dersime katılan olmadı bu haftada.şimdi 4te vardı açtım bekliyorum gelen yok.zaten endüstri ve erkek olduğu için gelmezler okula zor geliyorlar çünkü.bu arada ben de bugün if diyetine başladım seni de beklerim
Aralıklı oruç diyeti inşallah güzel kilolar veririz.Gelmezler canım erkekler pek isteksiz:) kız o da ne dur bakayım sana ilk defa duydum geliyom:)
Sadece akşamsa kolay canım, yaparsınAkşam yemeklerini biraz daha hafif tutsam iyi olacak da :) 3 litre su içiyorum günde nego kahvaltı ve ara öğün faslı iyi de zor olan akşam:)
Sen de buraya gel canım bak negoyla güzel adapte olup temizlik yapıyoruz valla :)Aralıklı oruç diyeti inşallah güzel kilolar veririz.
Akşam eşimle oturunca çok yiyorum ya sanki önümden kaçıracaklarSadece akşamsa kolay canım, yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?