Sıkma canını pirinç içine koysana telefonunuCok kotu oldu ya of
Actı orasını burasını kurutuyor bakalım. Akşam acacakmış. Belki ınşallah calısır gıSıkma canını pirinç içine koysana telefonunu
Piriçte emiyodu kız keşke pirince ataydınızActı orasını burasını kurutuyor bakalım. Akşam acacakmış. Belki ınşallah calısır gı
Mal gı. Dedim ona. Heycanlandı.Piriçte emiyodu kız keşke pirince ataydınız
canim benim anlamadim simdi girdim tamam ben gruba yazarim hergün okudu diyeayseMsb canım her gexe 12 den önce okumus olacam benim içşn yazar mısın guruba
Ah canım ya çok üzüldümNegom tel suya dustu terlik ben
Transfer oldun mu pazartesiden sonra iş yapamam demiştin aklımda kalmış :)Nasıl becerdin kız
Evet canım oldumTransfer oldun mu pazartesiden sonra iş yapamam demiştin aklımda kalmış :)
E sen açmadın hiç kiracı ödesinBonus yalan olduk sankim tam başladım elti aradı. Tam başladım annem aradı aha artık salındım derken doğalgaz faturası geldi onları aradım neyin güvencesi 3 aydır 150 150 giydiriyonuz diye şimcik yemek yapmaya gidiyom daha
Ne kiracısı kız bizim oturduğumuz eve fatura hariç güvence bedeli diye 150 daha ekliyolarE sen açmadın hiç kiracı ödesin
Hayırlı olsun canım inş hepsi tutunurEvet canım oldum
Telefonu suya düşmüş şifresini unutmuş haber vermek için açmışterliksuu adini mi degistirdi
Hi anladim canim bnde dedim bu kadar tesaduf olamazTelefonu suya düşmüş şifresini unutmuş haber vermek için açmış
Ortak sayaç değilmiydi. Kiracı yanlış söylemilşm kız. Gıcık komşu dicektimNe kiracısı kız bizim oturduğumuz eve fatura hariç güvence bedeli diye 150 daha ekliyolar
1 taneHayırlı olsun canım inş hepsi tutunur
Aminn negom inşallahYaa sıkı sıkı tutunsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?