Öğlen sıkı yersen akşama o kadar yemezsin belki. Gerçi kaçamak türü değilse çok da etki etmez akşam yediğinAkşam eşimle oturunca çok yiyorum ya sanki önümden kaçıracaklargeçen sene 10 kilo verdim 2 ayda nasıl yaptım diyorum şimdi zor :)
Negom tel suya dustu terlik benÖğlen sıkı yersen akşama o kadar yemezsin belki. Gerçi kaçamak türü değilse çok da etki etmez akşam yediğin
Çok istiyorum ama ben sizin hızınıza yetişememSen de buraya gel canım bak negoyla güzel adapte olup temizlik yapıyoruz valla :)
Nasıl becerdin kızNegom tel suya dustu terlik ben
Şifreni mi unuttun öbürsünün yönetime yazaydın ya şifre içinTam da zar zor guru olduydum gı tuh ya
Tel suya dustu hersey ondaydıŞifreni mi unuttun öbürsünün yönetime yazaydın ya şifre için
Tüh tüh çok kötü olmuşNe mail şifresi ne kk şifresi maloş gibi kaldım vallahi
Dökeceği şeyleri kaldırdım. Mutfak dolaplarının kulplarını kurdale ile bağladım. Çekmecelerinde kulplarını çıkarmıştım şimdi artık kulpsuz yerleri de açıyor. Her yer kepçe ıvır zıvır dolu Oraya bir şey bulmam lazım. Çocuk dolap kilidi de olmaz :/Alıp dökeceği şeyleri kaldır musluk kalkmıycak şeylerse dolap çekmecelere kilit takabilirsin
En kotusu de adamın . fazla yazamam haberiniz olsunTüh tüh çok kötü olmuş
Hoşgeldin sarı tel 06Tam da zar zor guru olduydum gı tuh ya
Sarıttellik yapacaktım sonra dedim kendi mailimden alırım deyi boyle kıcık bişey olduHoşgeldin sarı tel 06
Dikkat et kocaya yakalanma. Yönetime de mesaj atta ikinci üyelik diye ban yemeSarıttellik yapacaktım sonra dedim kendi mailimden alırım deyi boyle kıcık bişey oldu
Dua gurubu için acele geldim Aysem dua grubuna benım için yazsın her gece 12 den önce okumus olacam. Giremezsem. Ymnetim sifremi gerş bana verir miDikkat et kocaya yakalanma. Yönetime de mesaj atta ikinci üyelik diye ban yeme
Verir benceDua gurubu için acele geldim Aysem dua grubuna benım için yazsın her gece 12 den önce okumus olacam. Giremezsem. Ymnetim sifremi gerş bana verir mi
Cok kotu oldu ya ofVerir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?