Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşam eşimle oturunca çok yiyorum ya sanki önümden kaçıracaklar geçen sene 10 kilo verdim 2 ayda nasıl yaptım diyorum şimdi zor :)
Öğlen sıkı yersen akşama o kadar yemezsin belki. Gerçi kaçamak türü değilse çok da etki etmez akşam yediğin

Sen de buraya gel canım bak negoyla güzel adapte olup temizlik yapıyoruz valla :)
Çok istiyorum ama ben sizin hızınıza yetişemem sizi gördükçe ayy ben ne pisim diyorum.haftada iki kere ev süpürüp silen bir insanım. Ev çok nankör o kadar uğraşıyosun temizliyosun yine eski haline dönüyor sanırım ben bu döngüyü sevmiyorum

Alıp dökeceği şeyleri kaldır musluk kalkmıycak şeylerse dolap çekmecelere kilit takabilirsin
Dökeceği şeyleri kaldırdım. Mutfak dolaplarının kulplarını kurdale ile bağladım. Çekmecelerinde kulplarını çıkarmıştım şimdi artık kulpsuz yerleri de açıyor. Her yer kepçe ıvır zıvır dolu Oraya bir şey bulmam lazım. Çocuk dolap kilidi de olmaz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…