Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ablam almıştı ya oda diyo al diye sonra a101 e gelmiş ordan almakta çok zor zaten.
Fayans parke farkediyomu beyaz burdaki fayanslar hep silerken bezin tüyü bile kalıyo

Ablam almıştı ya oda diyo al diye sonra a101 e gelmiş ordan almakta çok zor zaten.
Fayans parke farkediyomu beyaz burdaki fayanslar hep silerken bezin tüyü bile kalıyo
Tüy falan bırakmıyor, sitesinden al orijinal, kırılırsa yedek parça alabiliyorsun ordan.

Bakim hemen halılar gelicek yarın alayımda artık gelsin. Gerçekten hergün silmek istiyorum temiz kalsın diye.
Ben 4 yedek bez aldım ama bence fazla oldu sonra pişman oldum
2 yedek yeter uzun süre. Bezi kaliteli çünkü.

Merak ettim o neymiş gı

ben hala yatak odasına başlayamadım. haftasonu ancak yatak odasını yaparım canım maalesef geriden geliyorum. ama maddeler yol gösterici oluyor. favorilere koyuyorum. çok sağol canım.

Ay gelmiş, gözün aydın Negoo
Memnun kalmana sevindim canım, çok büyük kolaylık püsküllü moplardan daha verimli bence

Ben 4 yedek bez aldım ama bence fazla oldu sonra pişman oldum
2 yedek yeter uzun süre. Bezi kaliteli çünkü.
Bende de iki bez var, bence de yeter. Elimde beyaz sabunla veya makinede 30 derecede yıkıyorum mis gibi oluyor.

Ben mutfağı buharlı temizleyicü stoğa grip alana kadar temizlemeyeceğim. Performans ölçümü yapıp, memnun kalırsam kocama nispet yapıcam
Yatak odam da dolabım düzenli, bir haftaya dolaplar gelir takılırsa oradan kaldıracağım nevresimleri bir o var. Çekmecelerim de düzenli. Sadece silinip toz alınması gerekiyor, onu da küçüğe göre ayarlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…