Düzenli Evimiz & Hayatımız

sizi okudum dayanamadım mop aldım

inşallah çabuk gelir ben de memnun kalırım
Yaa yaşasın mop kardeşliği
ben hala yatak odasına başlayamadım. haftasonu ancak yatak odasını yaparım canım maalesef geriden geliyorum. ama maddeler yol gösterici oluyor. favorilere koyuyorum. çok sağol canım.
Tamam canım
Ay gelmiş, gözün aydın Negoo
Memnun kalmana sevindim canım, çok büyük kolaylık püsküllü moplardan daha verimli bence
Sağol canım, püsküllü aman uzak olsun benden
Mutfağı yaptım ya sanki bütün evi temizledim öyle rahatlıyorum ben farmasının çok amaçlı temizleyicisi ile siliyorum artık dolapları.

Hangisi o Bende almayı düşünüyorum Almadım henüz kargolar Karışık çok

Geçen bende sirkeli çok amaçlı sprey alacaktım yanlışlıkla banyo için sirkeli temizleyİci almışım
Kafalar leylaa
Eki Görüntüle 2643634

Şunlardan musluk köşesi falanda var mutfakta işimi görücek benim tezgahım çok küçük telefonu şarj aletimi koyacak bişey arıyodum
Aa güzelmiş gerçekten bende banyoda askılı saksılardan almışım çeyizde sonradan farkettim saksı olduğunu
Geçmiş olsun neyin vardı
Tansiyonum düştü sanırım sabah toparladım ama canım sen nasılsın
Gelem mi bende,donem mi aranıza? Söz verilen her işi yapacam? Tam söz olarak düşünmeyin arada kaçamak yapabilirim yazarım ama iş yapmayabilirim
Gel tabiii

Hoşbulduk :) kk da yeniyim zayıflamama yardımcı olsun diye üye oldum ama yeni evliyim ev işlerini eskiden yapardım ama evlenince çok zorlanmaya başladım çalışmıyorum ama kpss ye hazırlanıyorum hayat beni çok yoruyor :) tecrübelerinize ihtiyacım var ablalarım ve kardeşlerim :)

Eve geldim uzanıyom güldür güldür şeyediyom herifle limoniyiz ayrı çekyatlarda seyrediyoz
Ahahha trip atma kız adama
Sen iptal etmeden nasıl iptal edebiliyolarki
Bilmem bende anlamadım yanlışlık olmuş stoklarımızda yok demişler kaç gün bekledim. Resmen evren zayıflamamı istemiyor. Kıza bebek arabası aldım bahar girişi yürüyüş yapacaktık güya 2 kere kullandık korona çıktı acaba bir işaret mi diyorum artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…