tam yerine gelmişsin temizlik derleme toplama ben hariç burdakilerden sorulurHoşbulduk :) kk da yeniyim zayıflamama yardımcı olsun diye üye oldum ama yeni evliyim ev işlerini eskiden yapardım ama evlenince çok zorlanmaya başladım çalışmıyorum ama kpss ye hazırlanıyorum hayat beni çok yoruyor :) tecrübelerinize ihtiyacım var ablalarım ve kardeşlerim :)
ben atmıyom kendi bana atıyo.dilimin ayarı kaçtı bugün ağır konuştum sanırım baya bozuk atıyo banaAhahha trip atma kız adama
Bilmem bende anlamadım yanlışlık olmuş stoklarımızda yok demişler kaç gün bekledim. Resmen evren zayıflamamı istemiyor.Kıza bebek arabası aldım bahar girişi yürüyüş yapacaktık güya 2 kere kullandık korona çıktı acaba bir işaret mi diyorum artık,
Biz de günlerdir kargo bekliyoruz. Cuma masam kargoya verilmiş ama hala yola çıkmamışHangisi o Bende almayı düşünüyorum Almadım henüz kargolar Karışık çok
Az sakşn ol kız. Adam alışık değil demek ağır konuşmana hafif hafif başla sonra zamanla giydirben atmıyom kendi bana atıyo.dilimin ayarı kaçtı bugün ağır konuştum sanırım baya bozuk atıyo bana
stoğu biten şeyi niye ortalık yere koyuyolar,hadi koydun diyelim satışı kapat bari di mi
Hoşbuldum :)Hoşgeldin
yok yok alışık da konu işsizlik olunca zoruna gittiAz sakşn ol kız. Adam alışık değil demek ağır konuşmana hafif hafif başla sonra zamanla giydirne güzel tavsiye veriyorum ya neyse ben evlilik ile tavsiye vermeyeyim kendime hayrım yok
Anlayış göster o da istemez böyle olsun. En çok onun zoruna gidiyordur:/ bak eşimi sevmem ama borç para işsizlik konusunda sonuna kadar sesimi çıkarmam malımm galibayok yok alışık da konu işsizlik olunca zoruna gitti
Bundan canımbu aldiginiz kullanisli mopu bana biri gosterebilir mi? mop diye 1milyoncudan 20 tl ye almistim gecen yilçöp yani bildiginiz acaba ondan mi ondansa nasil memnun kaldiginizi sorucam
ya kötü niyetle söylemedim aslında.bizim marketin kasabı bikaç günlüğüne ekstracı arıyomuş, ben de eşim var dedim,adam gelsin görüşelim dedi.eşime dedim bugün git görüş,o da dedi şimdi boşa benzin yakmayalım çarşamba merkeze inicez zaten o zaman gideriz görüşürüm dedi.ben de dedim alıştın tabi kaç aydır yatmaya işine gelmiyo işten kaçıyon sen de haklısın dedim.buAnlayış göster o da istemez böyle olsun. En çok onun zoruna gidiyordur:/
Yaptım1 haziran ödevi
Pormanto, ayakkabılık temizlemek
Kız epey giydirmişsinya kötü niyetle söylemedim aslında.bizim marketin kasabı bikaç günlüğüne ekstracı arıyomuş, ben de eşim var dedim,adam gelsin görüşelim dedi.eşime dedim bugün git görüş,o da dedi şimdi boşa benzin yakmayalım çarşamba merkeze inicez zaten o zaman gideriz görüşürüm dedi.ben de dedim alıştın tabi kaç aydır yatmaya işine gelmiyo işten kaçıyon sen de haklısın dedim.bu
deme beKız epey giydirmişsin
Haklısın ama direk böyle yüze söyleyince ağırına gitmiştir adamındeme beokuyunca çok ağır gelmediydi oysaki
bütün gün kafama takıldı bikaç kere aradım soğuk konuştu,kapıyı da soğuk açtı.şimdi uyudu.napcam ben nasıl alcam gönlünü.hiç de becerememHaklısın ama direk böyle yüze söyleyince ağırına gitmiştir adamın
Ay ben tavsiye veremem ki bu konulardabütün gün kafama takıldı bikaç kere aradım soğuk konuştu,kapıyı da soğuk açtı.şimdi uyudu.napcam ben nasıl alcam gönlünü.hiç de beceremem
Ay ben tavsiye veremem ki bu konulardaama yapmayacağım şeyi söyleyeyim. Yarın ara ya da evdeyken özür dile stresten söyledim falan de. Kızlar yetişin bende tavsiye bu var
işe giderken kapıdan geçiriyodu, çok ağır konuştun hatun çok gıcık kaptım senden kusura bakma dedi.yaa tamam özür dilerim diyip öptüm oda hadi işine hadi hadi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?