Düzenli Evimiz & Hayatımız

tam yerine gelmişsin temizlik derleme toplama ben hariç burdakilerden sorulur

ben atmıyom kendi bana atıyo.dilimin ayarı kaçtı bugün ağır konuştum sanırım baya bozuk atıyo bana

stoğu biten şeyi niye ortalık yere koyuyolar,hadi koydun diyelim satışı kapat bari di mi

Hangisi o Bende almayı düşünüyorum Almadım henüz kargolar Karışık çok
Biz de günlerdir kargo bekliyoruz. Cuma masam kargoya verilmiş ama hala yola çıkmamış
Eğer alacaksan kendi spin mop sitesinden al kuzu, hepsiburadadaki veya trendyoldakiler orijinal değil.

ben atmıyom kendi bana atıyo.dilimin ayarı kaçtı bugün ağır konuştum sanırım baya bozuk atıyo bana

stoğu biten şeyi niye ortalık yere koyuyolar,hadi koydun diyelim satışı kapat bari di mi
Az sakşn ol kız. Adam alışık değil demek ağır konuşmana hafif hafif başla sonra zamanla giydir ne güzel tavsiye veriyorum ya neyse ben evlilik ile tavsiye vermeyeyim kendime hayrım yok

bu aldiginiz kullanisli mopu bana biri gosterebilir mi? mop diye 1milyoncudan 20 tl ye almistim gecen yil çöp yani bildiginiz acaba ondan mi ondansa nasil memnun kaldiginizi sorucam
Bundan canım

Eklentiler

• Screenshot_20200602_233226_com.opera.browser.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 21
Anlayış göster o da istemez böyle olsun. En çok onun zoruna gidiyordur:/
ya kötü niyetle söylemedim aslında.bizim marketin kasabı bikaç günlüğüne ekstracı arıyomuş, ben de eşim var dedim,adam gelsin görüşelim dedi.eşime dedim bugün git görüş,o da dedi şimdi boşa benzin yakmayalım çarşamba merkeze inicez zaten o zaman gideriz görüşürüm dedi.ben de dedim alıştın tabi kaç aydır yatmaya işine gelmiyo işten kaçıyon sen de haklısın dedim.bu

Kız epey giydirmişsin

bütün gün kafama takıldı bikaç kere aradım soğuk konuştu,kapıyı da soğuk açtı.şimdi uyudu.napcam ben nasıl alcam gönlünü.hiç de beceremem
Ay ben tavsiye veremem ki bu konularda ama yapmayacağım şeyi söyleyeyim. Yarın ara ya da evdeyken özür dile stresten söyledim falan de. Kızlar yetişin bende tavsiye bu var

Ay ben tavsiye veremem ki bu konularda ama yapmayacağım şeyi söyleyeyim. Yarın ara ya da evdeyken özür dile stresten söyledim falan de. Kızlar yetişin bende tavsiye bu var
malipina bence de özür dile direk kırıcı konuştuğumu farkedemedim diye en güzeli öyle olur

malipina bence de özür dile direk kırıcı konuştuğumu farkedemedim diye en güzeli öyle olur
işe giderken kapıdan geçiriyodu, çok ağır konuştun hatun çok gıcık kaptım senden kusura bakma dedi.yaa tamam özür dilerim diyip öptüm oda hadi işine hadi hadi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…