• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

babası da oradaydı evet, hatta memleketten misafirleri de var su an eşimin halası da orada.
Su an durumlar aynı gibi, yani oraya gittiğimizde görüşüyoruz, ya da o gelip kızımı görmeye devam ediyor. Halası da öğrenmiş durumu eşim orada kaldığı için dün bize gelmişlerdi kahvaltıya ağladı baya.

Az önce de zorla beraber fotoğrafımız çekildi masa süslemişler, pasta balon filan. Annesi babası yan yana dursun fotoğrafları olsun dediler.

Ay ben anlayamıyorum valla durumlar nedir. Fazla moderniz galiba ya da sacmaliyoruz. :)
Yok yok gayet güzel :) 2. Bir şansı hakeden bir baba kendisi bence

Yok yok gayet güzel :) 2. Bir şansı hakeden bir baba kendisi bence

yaa gülsem mi haline ağlasam mı bilemiyorum.
Kuzeni bebeğim icin diyor ki bu kız çok güzel, çok güzel gozleri var kime benziyor?
Ben de oradayım bana duyuracak ya, annesine benziyor, annesi gibi ceylan gözlü diyor. Normalde başkalarının yaninda asla iltifat etmezdi, öyle bir huyu yoktu. Sırf bana duyurmak için yapıyor. Sanki aaa bana iltifat etti diyip hemen boşanmaktan vazgececegim :)

Kizlar bi kac gun int olmayabilr giremezsem anlayin . Aksam aksam gene baya is yaptim camasir katladim, tezgah arasini sildim , ocak ocak istu dolaplari sildim , dusakabindeko derz aralarini sildim. Mutfak muslugumu ve caydanliklarimi poset ve cifle parlattim . Caydanligin icinde limon ve sirke kaynatip kirec cozdurdum gecen gun odevdi yapamamistim evde yoktm galba . Iste boyle kizlar kendinze iyj bakinn

Bugun evi supurdum ekmek dolabini sildim salondaki yemek masasini sildim yemek yaptim mutfağı toplamıştım tekrar dağıldı beni bekliyor evin icindeki kapilari ve dış kapiyi sildim bugünkü odev tamam dun kapilari silmeyi dusundum ama üşendim bugun odev oldu kaloriferleri silmeyi dusunuyorum ama hatta birinin ust kapagini çıkardım ama usendim acaba yarinki odev bu olur mu yarina biraksam mi 🤭
Eline sağlık canım, o ödevi de veririm bir gün 😊
Nekadar sessiz buralar eskiden katılan ve yazan çoktu artık baya azaldı. Temizlik usandırdı galiba :)
Bal ağrımı fırsat bilip kaytarıyor bu çekirgeler 😂
Nego Nego . Itiraf ediyorum ödevimi yapmadım. Üstümde bir ağırlık var.
Bir de kızım anne bugün çıkıp dolaşalım dedi. Saat 3 te çıktık 9 da eve geldik. 😊😊😊

Günlük işlerimi yaptım, yemekleri hallettim. O kadar yapabildim. 🤷‍♀️🤷‍♀️
Olsun canım arada kaçamak da olacak 😁
Şu an annemlerleyim onlar arkamda sen karar ver biz ne istersen onu kabul ederiz dediler
Ama eski kafa babannem o koca sen alttan alacaksın yarın seni babam geri götürsün hatta gerekirse ben senin elini kolunu bağlar götürürüm dedi😂
Boş ver sen babanneyi canım
çok tesekkur ederim canım benim, simdi doğum günü partisinden geldik. Babaannesi pasta filan almis davet etti :)
çok duygulandım yaaa. İyi ki doğmuş güzel bebeğim :KK68:
Yaaa nasıl mutlu oldum ❤️
babası da oradaydı evet, hatta memleketten misafirleri de var su an eşimin halası da orada.
Su an durumlar aynı gibi, yani oraya gittiğimizde görüşüyoruz, ya da o gelip kızımı görmeye devam ediyor. Halası da öğrenmiş durumu eşim orada kaldığı için dün bize gelmişlerdi kahvaltıya ağladı baya.

Az önce de zorla beraber fotoğrafımız çekildi masa süslemişler, pasta balon filan. Annesi babası yan yana dursun fotoğrafları olsun dediler.

Ay ben anlayamıyorum valla durumlar nedir. Fazla moderniz galiba ya da sacmaliyoruz. :)
Çok güzel oluyor bence 😊
Bugun yaptiklarimi yazayim psikolojinizi bozayim mi :KK70: :KK70:
Yaz tabi canım yaz ki gaza gelelim 😂
Kizlar bi kac gun int olmayabilr giremezsem anlayin . Aksam aksam gene baya is yaptim camasir katladim, tezgah arasini sildim , ocak ocak istu dolaplari sildim , dusakabindeko derz aralarini sildim. Mutfak muslugumu ve caydanliklarimi poset ve cifle parlattim . Caydanligin icinde limon ve sirke kaynatip kirec cozdurdum gecen gun odevdi yapamamistim evde yoktm galba . Iste boyle kizlar kendinze iyj bakinn
Eline sağlık canım, fırsat buldukça girmeye çalış 😘
Yupppiiii Ben daha yeni yapmıştım. Bir kac da elden çıkarmıştım hatta :😁
😍😍 Kurtuldun 😁

6.30 da kalktım bu saate kadar neler yaptım

Küçük kuzumla evi topladık
Yatakları düselltlö
Mskşnaya çamaşır attık, çalıştırdım
Banyo lavabosunu ovdum
Elde bulaşık yıkadım
Kahvaltıyı hazırladım
Bulaşık makinesini küçük kuzuyla boşalttık
Çöpü değiştirdim