Hiç kıskanmadımÇok şanslıyım ödevde nego benim bütün koltuk ve diğer eşyalarım yüksek ayaklı zaten bu ödevi 2 günde bir yapıyorum sırf bu yüzden böyle aldım
benim koca prenses oldu galibapek yoruldu Dün Uyanmadı daha. Adam gün içinde bile uyudu. Dün yemek yaptı 2 öğün yedik o yemekten. Akşam diyor ki bu ne yaa yemek hemen bitti yarın yine yapacam oy oy dedim yaaa kadınlar hiç şikayet etmiyo sen 1 güne şikayet ettin.. ben sana yorulmuyosun mu dedim diyo
Yaamal tarafı da yok değil
tıpkı babası
Kusura bakmayin yukardaki yazim cok kotu yazilmis.heyecandan sanirim.Merhabalar.Bu konuyla teni tanistim.Cok daginik duzensiIm.toplyyorum diger gun daha beter dagitiyorum.Mecbur kalmadikca ev isi yapmaz oldum.iki yildir boyleyim.tabi bazi nedenler var.ama bu benim pis ve daginik olmama neden olmali ama olmuyo iste.duzelmem geerek.psikolaga bile gittimbaska yetde dehil.sadece evimde boyoeyim.mesela kayinvalidemdeyim.onlar koyde.yani yine ozgurum.ama burda hiv is birakmiyorum.superim.niyeyse evde de tam tersi.
Umarim iyi gelcek burasi.hepinIze sevgiler
.
Merhaba hoş geldin aramızaMerhabalar.Bu konuyla teni tanistim.Cok daginik duzensiIm.toplyyorum diger gun daha beter dagitiyorum.Mecbur kalmadikca ev isi yapmaz oldum.iki yildir boyleyim.tabi bazi nedenler var.ama bu benim pis ve daginik olmama neden olmali ama olmuyo iste.duzelmem geerek.psikolaga bile gittimbaska yetde dehil.sadece evimde boyoeyim.mesela kayinvalidemdeyim.onlar koyde.yani yine ozgurum.ama burda hiv is birakmiyorum.superim.niyeyse evde de tam tersi.
Umarim iyi gelcek burasi.hepinIze sevgiler
.
Hiç önemli değilKusura bakmayin yukardaki yazim cok kotu yazilmis.heyecandan sanirim.
Geçenki kişisel bakımı bugün yaptım maskelendim oh missBugün serbest gün hadi saat 14 e kadar maraton yapalım
11.30- 13.30 maratona gel hanım hu hu
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
74FRIDA
KeriminHilali
Bayan X diyeceksiniz
Bir garip dertli
Ganara
Canım mangal kömürü koyNego ya ben evde yokken buzdolabı kokmus biseyde yoktu cildircam süt koydum 1 gün durdu yok gitmemis sildim bir suru seyle hala var napcam ya farkli bir onerin var mi
tamamCanım mangal kömürü koy
Nego ya ben evde yokken buzdolabı kokmus biseyde yoktu cildircam süt koydum 1 gün durdu yok gitmemis sildim bir suru seyle hala var napcam ya farkli bir onerin var mi
Benim tek yaptığım kaş bıyık almak olduGeçenki kişisel bakımı bugün yaptım maskelendim oh miss
Canım benimde bişeyden dolayı kokmuştu memleketr gidince karbonat koydum bi kasede aldı kokuyu dene istersenNego ya ben evde yokken buzdolabı kokmus biseyde yoktu cildircam süt koydum 1 gün durdu yok gitmemis sildim bir suru seyle hala var napcam ya farkli bir onerin var mi
evet sirke aklima geldi de birde kokar diye silmedim tamam siliyim sonra komur koyayimİyice kontrol et kuzum ya kv de bi kere zencefil kokmuştu bulamıyoduk ne olduğunu.
Karbonatla sirkeyle silmeyi dene sirke kokar ama uçucu bi koku.
Bugün serbest gün hadi saat 14 e kadar maraton yapalım
11.30- 13.30 maratona gel hanım hu hu
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
L Lice_sss
CKbeautyandsheer
74FRIDA
KeriminHilali
Bayan X diyeceksiniz
Bir garip dertli
Ganara
evet sirke aklima geldi de birde kokar diye silmedim tamam siliyim sonra komur koyayim
Duygulandirdin beni.sagolasin.cok sagolasin kardesim.hosbulduk.Merhaba hoş geldin aramıza
Evde öyle olmanla ilgili mutlaka vardır bir neden, evini mi sevmiyorsun mesela, ya da kötü hatırlar mı var?
O ev senin ve sen o evin kraliçesi, devleti, yöneticisi her şeyisin öyle düşün her zaman
İstersen çiçekler açar evin, doğru yerdesin hep beraber yapmaya çalışıyoruz burda
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.Duygulandirdin beni.sagolasin.cok sagolasin kardesim.hosbulduk.
Bu sayfayi birakmiycam.ozellikle evimde.gercekten cok zor durumdayim.evimde yani.su an ankaradayim.boluda oturuyoruz.bi oglum var.cumartesi gunu ev kazasi gecirdi.cenesi acildi.ilcede olmayinca ankaraya geldik.estetik dikis atildi.sukur iyi.Allah hepimizin cocuguna aaglik guzellik omur versin.anlayacaginiz gece ankaraya haataneye gelece die evden apar topar ciktik.sukur nasil olduysa bulasik yoktu.yoksa dag kadar oluo tobe ya.utaniyorum soylemeye.bulasik cikiyo tezgahlar kaplaniyo diger gun oyle temizliyorum.rezalet.radyo koydum mutfaga.vb.hevesim gelsin diye.o da bi ise yaramadi.ancak biri gelcek o zaman evi dipli koseli temizleyip topluyorum.cok uzun ve zor oluyo stlresli bide.her zaman hazir temiz olmasi baska benim.bu rezil.halim baska.duzelmeye calisiyorum.
Neyse uzun hikaye.simdi buraya yapilacak.islerimizi mi yapcaz.cook tatli ya.bayildim.buraya.insallah faydasini gorurum.sagolun tekrar.
Duygulandirdin beni.sagolasin.cok sagolasin kardesim.hosbulduk.
Bu sayfayi birakmiycam.ozellikle evimde.gercekten cok zor durumdayim.evimde yani.su an ankaradayim.boluda oturuyoruz.bi oglum var.cumartesi gunu ev kazasi gecirdi.cenesi acildi.ilcede olmayinca ankaraya geldik.estetik dikis atildi.sukur iyi.Allah hepimizin cocuguna aaglik guzellik omur versin.anlayacaginiz gece ankaraya haataneye gelece die evden apar topar ciktik.sukur nasil olduysa bulasik yoktu.yoksa dag kadar oluo tobe ya.utaniyorum soylemeye.bulasik cikiyo tezgahlar kaplaniyo diger gun oyle temizliyorum.rezalet.radyo koydum mutfaga.vb.hevesim gelsin diye.o da bi ise yaramadi.ancak biri gelcek o zaman evi dipli koseli temizleyip topluyorum.cok uzun ve zor oluyo stlresli bide.her zaman hazir temiz olmasi baska benim.bu rezil.halim baska.duzelmeye calisiyorum.
Neyse uzun hikaye.simdi buraya yapilacak.islerimizi mi yapcaz.cook tatli ya.bayildim.buraya.insallah faydasini gorurum.sagolun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?