Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok şanslıyım ödevde nego benim bütün koltuk ve diğer eşyalarım yüksek ayaklı zaten bu ödevi 2 günde bir yapıyorum sırf bu yüzden böyle aldım
Hiç kıskanmadım

mal tarafı da yok değil

tıpkı babası
Yaa

Merhabalar.Bu konuyla teni tanistim.Cok daginik duzensiIm.toplyyorum diger gun daha beter dagitiyorum.Mecbur kalmadikca ev isi yapmaz oldum.iki yildir boyleyim.tabi bazi nedenler var.ama bu benim pis ve daginik olmama neden olmali ama olmuyo iste.duzelmem geerek.psikolaga bile gittimbaska yetde dehil.sadece evimde boyoeyim.mesela kayinvalidemdeyim.onlar koyde.yani yine ozgurum.ama burda hiv is birakmiyorum.superim.niyeyse evde de tam tersi.
Umarim iyi gelcek burasi.hepinIze sevgiler
.

Kusura bakmayin yukardaki yazim cok kotu yazilmis.heyecandan sanirim.

Merhaba hoş geldin aramıza
Evde öyle olmanla ilgili mutlaka vardır bir neden, evini mi sevmiyorsun mesela, ya da kötü hatıralar mı var?

O ev senin ve sen o evin kraliçesi, devleti, yöneticisi her şeyisin öyle düşün her zaman
İstersen çiçekler açar evin, doğru yerdesin hep beraber yapmaya çalışıyoruz burda

Nego ya ben evde yokken buzdolabı kokmus biseyde yoktu cildircam süt koydum 1 gün durdu yok gitmemis sildim bir suru seyle hala var napcam ya farkli bir onerin var mi

İyice kontrol et kuzum ya kv de bi kere zencefil kokmuştu bulamıyoduk ne olduğunu.
Karbonatla sirkeyle silmeyi dene sirke kokar ama uçucu bi koku.

Nego ya ben evde yokken buzdolabı kokmus biseyde yoktu cildircam süt koydum 1 gün durdu yok gitmemis sildim bir suru seyle hala var napcam ya farkli bir onerin var mi
Canım benimde bişeyden dolayı kokmuştu memleketr gidince karbonat koydum bi kasede aldı kokuyu dene istersen

İyice kontrol et kuzum ya kv de bi kere zencefil kokmuştu bulamıyoduk ne olduğunu.
Karbonatla sirkeyle silmeyi dene sirke kokar ama uçucu bi koku.
evet sirke aklima geldi de birde kokar diye silmedim tamam siliyim sonra komur koyayim

Duygulandirdin beni.sagolasin.cok sagolasin kardesim.hosbulduk.
Bu sayfayi birakmiycam.ozellikle evimde.gercekten cok zor durumdayim.evimde yani.su an ankaradayim.boluda oturuyoruz.bi oglum var.cumartesi gunu ev kazasi gecirdi.cenesi acildi.ilcede olmayinca ankaraya geldik.estetik dikis atildi.sukur iyi.Allah hepimizin cocuguna aaglik guzellik omur versin.anlayacaginiz gece ankaraya haataneye gelece die evden apar topar ciktik.sukur nasil olduysa bulasik yoktu.yoksa dag kadar oluo tobe ya.utaniyorum soylemeye.bulasik cikiyo tezgahlar kaplaniyo diger gun oyle temizliyorum.rezalet.radyo koydum mutfaga.vb.hevesim gelsin diye.o da bi ise yaramadi.ancak biri gelcek o zaman evi dipli koseli temizleyip topluyorum.cok uzun ve zor oluyo stlresli bide.her zaman hazir temiz olmasi baska benim.bu rezil.halim baska.duzelmeye calisiyorum.
Neyse uzun hikaye.simdi buraya yapilacak.islerimizi mi yapcaz.cook tatli ya.bayildim.buraya.insallah faydasini gorurum.sagolun tekrar.

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Hiç öyle rezil falan deme kendine, insanız ne yapalım her zaman dört dörtlük olamayız.

Yaptığın işleri yazabilirsin, yapacağın işleri yazabilirsin madde madde, hep beraber bazen maratona çıkıyoruz, yani aynı anda ev işi yapmaya başlıyoruz, bitince gelip buraya yazıyoruz.
Mesela şimdi 11.30 da başlıycaz 13.30 A kadar ev işi yapıcaz.

Sabah ödev veriyorum ben, o gün yapılacak bir işi yani. Bugün ki ödem kanepe altlarını süpürüp silmek mesela

Ne içten mesaj hoşgeldin bizde burdan ayrılamıyoruz birlikte iş yapıyoruz keyifle.

Rezil deme kendine hepimizin inişli çıkışlı zamanı oluyor insanız napalım sağlık olsun düzelir herşey.

Oğluna çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…