Yalnız değilsin ayşooooboynum agridi okurken bide ani duygu degisimleri oluyo hepsini okurken
Oo semaverler falan, sefan olsun kaptanKalkar kalkmaz koyarım canım, çaysız kahvaltı asla yapamam ben. Poşet çay hiç içmem mümkün değil o çiğ çiğ oluyor
Benim ki bol demli acı acı olacak
Dün mopu denerken semavere çayı demledim hemen, iş bitince içtim höpür höpür
Çok şanslıyım ödevde nego benim bütün koltuk ve diğer eşyalarım yüksek ayaklı zaten bu ödevi 2 günde bir yapıyorum sırf bu yüzden böyle aldım3 haziran ödevi
Kanepe altlarını süpürüp, silmek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@KeriminHilali
@Bayan X diyeceksiniz
@Bir garip dertli
Pek tatlıdır canları hemen de yorulurlar bazen şaşırıyorum valla iyi işe gidiyorlar 12 saat nöbet falanbenim koca prenses oldu galibapek yoruldu Dün Uyanmadı daha. Adam gün içinde bile uyudu. Dün yemek yaptı 2 öğün yedik o yemekten. Akşam diyor ki bu ne yaa yemek hemen bitti yarın yine yapacam oy oy dedim yaaa kadınlar hiç şikayet etmiyo sen 1 güne şikayet ettin.. ben sana yorulmuyosun mu dedim diyo
Benimkinde nöbet sistemi yok. Görev çıkarsa gidiyo veya baskın falan olursa gidiyo. Onun harici devriye belirli saatte. Bi noktada bekliyo falan ama çoğunluk beklemede otururlar hep adam oturmaktan yoruluyoPek tatlıdır canları hemen de yorulurlar bazen şaşırıyorum valla iyi işe gidiyorlar 12 saat nöbet falan
Kolaylık vallahi, bez yıkama derdin yok. İyi yaptın şamdanım. Sadece duvarlar değil, yerler için de büyük rahatlıkMopun geldiğinde instagram sayfasında muhakkak bez takımına bak csnım. Bazen yanlış takanlar oluyor kapağın sıkm aparatını kırabiliyorlar ya da ben sana bulur linki atarım.
Günaydınn hava kötü burda soğuk hiç hazirana benzemiyoGünayyyydınnnsss ❤❤
Haziranda geldi
3 haziran ödevi
Kanepe altlarını süpürüp, silmek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@KeriminHilali
@Bayan X diyeceksiniz
@Bir garip dertli
Günaydınn hava kötü burda soğuk hiç hazirana benzemiyo
Evt bonusum yatıyom sadece wc yemek ihtiyacına kalkıyorum 3 gün böyle sonrasında oturuyom ara sıra işte yürüyorum biraz evdeBurda da öyle ya napalım rahmet yağsında susuz kalmayalım.
Sen nassın kuzum yatıyon mu hep?
Evt bonusum yatıyom sadece wc yemek ihtiyacına kalkıyorum 3 gün böyle sonrasında oturuyom ara sıra işte yürüyorum biraz evde
çok yoğun bonuskk birinci noteri Nasıl geçiyor ilk iş günlerin?
Yok cnm normalde annem geliyordu bu sefer gelemedi malum yasak var hem de köy evini tadilat yapıyorlar fayans laminant Dolap falan kırıp döktüler evin tümünüAman yat kuzum eşinden başka yanında durabilcek kimse var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?