Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oo semaverler falan, sefan olsun kaptan

benim koca prenses oldu galiba pek yoruldu Dün Uyanmadı daha. Adam gün içinde bile uyudu. Dün yemek yaptı 2 öğün yedik o yemekten. Akşam diyor ki bu ne yaa yemek hemen bitti yarın yine yapacam oy oy dedim yaaa kadınlar hiç şikayet etmiyo sen 1 güne şikayet ettin.. ben sana yorulmuyosun mu dedim diyo

Pek tatlıdır canları hemen de yorulurlar bazen şaşırıyorum valla iyi işe gidiyorlar 12 saat nöbet falan

Pek tatlıdır canları hemen de yorulurlar bazen şaşırıyorum valla iyi işe gidiyorlar 12 saat nöbet falan
Benimkinde nöbet sistemi yok. Görev çıkarsa gidiyo veya baskın falan olursa gidiyo. Onun harici devriye belirli saatte. Bi noktada bekliyo falan ama çoğunluk beklemede otururlar hep adam oturmaktan yoruluyo Kız kıyafet yeter yorulmaya valla

onu dün biri tanıtım videosu koymuş YouTubea ordan gördüm:)
ama sen yine de at bakayim minervam:)

Burda da öyle ya napalım rahmet yağsında susuz kalmayalım.
Sen nassın kuzum yatıyon mu hep?
Evt bonusum yatıyom sadece wc yemek ihtiyacına kalkıyorum 3 gün böyle sonrasında oturuyom ara sıra işte yürüyorum biraz evde

Aman yat kuzum eşinden başka yanında durabilcek kimse var mı?
Yok cnm normalde annem geliyordu bu sefer gelemedi malum yasak var hem de köy evini tadilat yapıyorlar fayans laminant Dolap falan kırıp döktüler evin tümünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…