Düzenli Evimiz & Hayatımız

Erkekler de çalışır o zaman git çalış al kovayı eline de

sırf duvarlar için aldım negom banyo ve mutfak boydan boya fayans. inşallah güzelce girisip hallederim

siz bana taktik verin M I N E R V A yla birlikte
Kolaylık vallahi, bez yıkama derdin yok. İyi yaptın şamdanım. Sadece duvarlar değil, yerler için de büyük rahatlık Mopun geldiğinde instagram sayfasında muhakkak bez takımına bak csnım. Bazen yanlış takanlar oluyor kapağın sıkm aparatını kırabiliyorlar ya da ben sana bulur linki atarım.

Bütün videoları izledim ben önce

Ben çay koymayı unuttum ya nasıl üzüldüm ilk kez unuttum, şimdiye demini almış olurdu

Günlük rutin içindeyse, insan o rutini unutunca kendine şaşıp bir üzülüyor. Mesela bizim evde çay demlenmez ama annemdeyken kalkar kalkmaz ilk iş çayı koyarım Kendi evimde aramıyorum ama annemde ablamda ocakta çay olmayınca hep bir şey eksik geliyor.
Poşet çay alabilirsim böyle durumlar için canım, dursun bir kenarda unuttuğunda hemen demlersin. Normal çay gibi çökmesini beklemediğinden daha kolay oluyor

Kalkar kalkmaz koyarım canım, çaysız kahvaltı asla yapamam ben. Poşet çay hiç içmem mümkün değil o çiğ çiğ oluyor
Benim ki bol demli acı acı olacak
Dün mopu denerken semavere çayı demledim hemen, iş bitince içtim höpür höpür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…