Erkekler de çalışır o zaman git çalış al kovayı eline deA ha ha yapacaklar tabi babalarının uşağı yok
Zaten benim küçüğe kim dediyse bunu, bu ara ev işini kadınlar yapar yemeği kadınlar yapar diyor, çıldırıyorum
Hayır her işi yaptırıyorum, hangi kıt zekalı dediyse
İşin komiği ne, bayılıyor süpürmeye silmeye yemekle uğraşmayaErkekler de çalışır o zaman git çalış al kovayı eline de
Kolaylık vallahi, bez yıkama derdin yok. İyi yaptın şamdanım. Sadece duvarlar değil, yerler için de büyük rahatlıksırf duvarlar için aldım negombanyo ve mutfak boydan boya fayans. inşallah güzelce girisip hallederim
siz bana taktik verinM I N E R V A yla birlikte
Bütün videoları izledim ben önceKolaylık vallahi, bez yıkama derdin yok. İyi yaptın şamdanım. Sadece duvarlar değil, yerler için de büyük rahatlıkMopun geldiğinde instagram sayfasında muhakkak bez takımına bak csnım. Bazen yanlış takanlar oluyor kapağın sıkm aparatını kırabiliyorlar ya da ben sana bulur linki atarım.
Kaynana gibi hem yapıyo hem söyleniyo bi de bücürüğe bak senİşin komiği ne, bayılıyor süpürmeye silmeye yemekle uğraşmaya
Anne ben sileyim diye öldü dün yeni mopa
P
O çok pahalı vermem dedim
O aklı da kaynanam verdiyse onaKaynana gibi hem yapıyo hem söyleniyo bi de bücürüğe bak sen
Almadan önce ben de sürekli açıp açıp anlatımları izliyordum. Daha tablet mopum yoktu ama mopu olanlardan daha iyi kullanmayı biliyordumBütün videoları izledim ben önce
Benim de aklıma ilk o geldiO aklı da kaynanam verdiyse ona
Öyle öyle çok fena, çok dik başlı kime çektiyse
Sinirlendim bakBenim de aklıma ilk o geldikıskanç karı
Biz kahvaltı yapıcaz böreklerin pişmesini bekliyorumHadi kalkın hadi, iş zamanı
Sakin ol yigidim elini gaynanaya bulamaSinirlendim bak
Ben çay koymayı unuttum ya nasıl üzüldüm ilk kez unuttum, şimdiye demini almış olurduBiz kahvaltı yapıcaz böreklerin pişmesini bekliyorum
Görevi şimdiden olmuş bil kaptan
Sakin ol yigidim elini gaynanaya bulama
Assolist beni konuşturmaya başladı kız aaa çok heyecannılibido kokusu mu aldı acaba
Sen de dersin hanım hanıım ben çocuklarımı geleceğe hazırlıyorum az öte dur de
Alsa benimkileri alırdı
Ya öldürüyor senin oğlan beni
Uyanıklık iyidirhala ümit var diyorsun yanio zaman çalıştırmaya devam
çok uyanık kızbana cekti heralde
Günlük rutin içindeyse, insan o rutini unutunca kendine şaşıp bir üzülüyor. Mesela bizim evde çay demlenmez ama annemdeyken kalkar kalkmaz ilk iş çayı koyarımBen çay koymayı unuttum ya nasıl üzüldüm ilk kez unuttum, şimdiye demini almış olurdu
Kalkar kalkmaz koyarım canım, çaysız kahvaltı asla yapamam ben. Poşet çay hiç içmem mümkün değil o çiğ çiğ oluyorGünlük rutin içindeyse, insan o rutini unutunca kendine şaşıp bir üzülüyor. Mesela bizim evde çay demlenmez ama annemdeyken kalkar kalkmaz ilk iş çayı koyarımKendi evimde aramıyorum ama annemde ablamda ocakta çay olmayınca hep bir şey eksik geliyor.
Poşet çay alabilirsim böyle durumlar için canım, dursun bir kenarda unuttuğunda hemen demlersin. Normal çay gibi çökmesini beklemediğinden daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?