- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Kız adam uyuzluk yapmasa alırım. Tek seferde o kadar para vermeyi gözüm kesmiyor. Aylardır diyorum ki adama, sen kartla al taksite böl ben sana her ay taksitlerini ödeyeyim. Ne fark eder parayı yine ben vermiş oluyorum, diyor. Donlarını da ben yıkıyorum diyorum her seferinde. Yok ikna edemiyorum sırf almamak için. Az önce dikiş makinesi alıyorum dedim de güldü. Biliyor çünkü ben tek seferde o kadar para vermem.valla yok ben de görmedim
ben sırf ayakları için aldirdim anneme. param olsa kendimde alcam. kenar kıvırma ayağı var nervür ayağı var pili yapma ayağı var spor dikis ayağı var neler neler var
tabi bu ayakların hepsi de ayrı para
Kız adam uyuzluk yapmasa alırım. Tek seferde o kadar para vermeyi gözüm kesmiyor. Aylardır diyorum ki adama, sen kartla al taksite böl ben sana her ay taksitlerini ödeyeyim. Ne fark eder parayı yine ben vermiş oluyorum, diyor. Donlarını da ben yıkıyorum diyorum her seferinde. Yok ikna edemiyorum sırf almamak için. Az önce dikiş makinesi alıyorum dedim de güldü. Biliyor çünkü ben tek seferde o kadar para vermem.
Allah kahretmesin ki biliyoradam napsinsenin huyun böyle diye o da işine geldiği gibi davranıyo demekki
benim nakitim olsa şimdiye bir milyon kez almıştımsen adamla uğraşmayı birak da kendi huyunu aşmaya çalış. sorun onda değil sen de :F
Allah kahretmesin ki biliyor
Aşamıyorum ya
Hep annem yüzünden hep, aynı ona çekmişim.
Ben meraklıyım ama dikiş konusunda bilgim yok canım. Hani sen ilik açma diyorsun ben ondan bile anlamam. O yüzden başlangıç seviyesi istiyorum.Benimkini 500-600 civarı almıştık 2011 di unutmuşum tam hatırlamıyorum.
En büyük özelliği tek adımda ilik açması.
Bende sadece kıvırma ayağı var.
Sağlamlığına dikişine lafım yok çok iyi.
Ben meraklıyım ama dikiş konusunda bilgim yok canım. Hani sen ilik açma diyorsun ben ondan bile anlamam. O yüzden başlangıç seviyesi istiyorum.
Ya kendi kredi kartım olsa hiç durmam alırım, ay ay kesilir. Adamın kartıyla alamıyorum net alışverişlerinde onay kodu gidiyor tele gitmese alırım, aldım derim bir şey diyemez. Şimdi ben alıcam ya diyelim, hesap bakiyemden düşecek ya tek seferde o miktar... işte yürekten gideceğimadama bahane bulmayı bırak o zaman artık
hem isteyip hem para veremem demek de bi garip kız Allah sana kolaylık versin:)
Şamdanım karar verdim tam şuan. Virüs biter bitmez gidicem direk mağazadan falan alıcam. Bir araştırayım bakayım nerelerde hangi markalar satılıyor. Resmini de çekip göndericem herife. Aha bak yapmayan ne olsun.o zaman makine almak yerine önce bı dikiş kursuna gitdaha fazla tecrüben olursa karar vermen de kolay olur
Şamdanım karar verdim tam şuan. Virüs biter bitmez gidicem direk mağazadan falan alıcam. Bir araştırayım bakayım nerelerde hangi markalar satılıyor. Resmini de çekip göndericem herife. Aha bak yapmayan ne olsun.
Düzenleme: kendi kendimi gaza getirirken ben
En son yaptığımı bilsen zaten...ben mağazadan çıkarken insanlar aklını çıldırmis o kadar para veremem derken hayal ettim ama seni
En son yaptığımı bilsen zaten...manyak mısın, tutumlu musun, elin mi bol nesin belli değil dersin. Bunlar hep yükselenimden kaynaklanıyor. Teraziyim terazi Kredi kartıyla alırım ya, 3 taksit oluyor ama olsun ama başlangıç seviyesi bir şey alırım. Senin gösterdiğini ben rüyamda alsam giderim kalpten
Bak sevdiklerime alırım biliyor musun?
Gerçekten hiç acımam. Gözüm görmez de işte kendime cimriliğim
Bence de öyle yapamtam bir denge abidesisin
yok anam yok sen singerin başlangıç seviyesini geç iğne iplikli anam babam usulü dik
Bence de öyle yapam
Kızlar benim de camlara boynum yetişmiyor muhabbeti kaçırdım bu durumda neyle siliyoruz?ben de denemek isterim negom:) boynumun yetmediği cam balkon var. pimapenle kaptmislar tavana kadar pencere camıve köşeli köşeli ulasmak çok sıkıntı.
Kızlar benim de camlara boynum yetişmiyor muhabbeti kaçırdım bu durumda neyle siliyoruz?
Kızlar günaydın yaptığım işleri yazayım bu saate kadar mutfak tezgahını ve ocağı sildim, bulaşıklar makineydi gece çıkan bir kaç bardağı yerleştirdim. Salonu üstten topladım şimdi de kahvemi içiyorum işe gidicem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?