- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Tamam bu da eklendi favorilereSağlıkla büyüsünler,, iyi yapmışsın, senin hamilelik riskli oluyordu değil mi
Sadece lastiksiz beyaz çamaşırlar için diyeyim, bir defa 90 derece de yıka, kaynatma gibi düşün bunu, program süresini kısa tutabilirsin, makinenin içine beyaz kalıp sabun da koy birde aspirin iyi yapıyor deniyor, ilaç olan
Evet aynen bu da çok zorduSağlıkla büyüsünler,, iyi yapmışsın, senin hamilelik riskli oluyordu değil mi
Sadece lastiksiz beyaz çamaşırlar için diyeyim, bir defa 90 derece de yıka, kaynatma gibi düşün bunu, program süresini kısa tutabilirsin, makinenin içine beyaz kalıp sabun da koy birde aspirin iyi yapıyor deniyor, ilaç olan
Vakti zamanında dikiş makinesi almayan aklımı
800 liradan 1500 liraya uçmuş fiyatlar
Bugün hiçbir iş yapamadım :/ sadece sabah topladım öyle kaldı ev. İyi değilim başım ağrıyor. :/
800 liralıktı makine ama çok güzeldi. Singer billiance mıydı neydidün arkadaşım beğendiği ayakkabınin 450 den 600 e çıktığını görmüş. üzülmüş ama alayim dedi. 10 dk önce 600 olan ayakkabı tekrar girdi 670 olmuştu
beklemenin de bi alternatif fiyat olduğunu unutma minervamalmışken de başlangıç orta seviye arası bişey al 800 liralık makinedem verim alman çok zor
Öfffffff acısını burdan hissettim2 dk da alıcam ağrını dediklerimi tekrar et
800 liralıktı makine ama çok güzeldi. Singer billiance mıydı neydi
Kıyıp alamadım, şimdi de kıyıp alamıyorum ve bir ay sonra 1500 tlydi makine, 2500 olmuş almayan aklımı diye cümle kuracağım onu da iyi biliyorum
800 liralıktı makine ama çok güzeldi. Singer billiance mıydı neydi
Kıyıp alamadım, şimdi de kıyıp alamıyorum ve bir ay sonra 1500 tlydi makine, 2500 olmuş almayan aklımı diye cümle kuracağım onu da iyi biliyorum
ilk kez dinledimsizle de paylaşmak istedim
Bebeğim ben vakti zamanında 800 lira verip almaya kıyamamışım 2500 TL diyor o makineyepfaff 260 c tavsiye ederim:)
singer tarafından yedek parça servis imkani bulabilirsin:)
almışken uzun gidecek bişey al. bana başlangıç seviyesi makineler çok güvenilir gelmiyo
Çok güzelbonuş paylaşmıştı sanki
Fiyatları görünce ben
Bebeğim ben vakti zamanında 800 lira verip almaya kıyamamışım 2500 TL diyor o makineye
Özelliklerine bakıcam da ben o kadar para versem kendimi bir yerden aşağı falan atma eğilimlerine girerim şamdanımçok artmamis işte ne güzel o makine 1750 mi neydi bi iki sene önce
üstelik bı sürü farklı ayak takıp farklı şeyler yapabiliyorsun
bedava gibi seninkiyle kiyaslayincadüşünebiliyo musun hiç ugrasmadan bi ayakla farklı teknikleri yapabildiğini ple yapma ayağı bile var
Özelliklerine bakıcam da ben o kadar para versem kendimi bir yerden aşağı falan atma eğilimlerine girerim şamdanım
Ben tuhaf bir tipim. Benden başka bir model daha yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?