- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Hayırlısı inşallah samdanımhadi inşallah güzel haberlerini de alalim tez zamanda patulim
Evet canım.Ben hep yıkıyorum bir şey olmuyor
Taşınıyor musun yoksa?
Evet canım.
Kız ben hergün maratondayım o saatte. İşyerinde amaMaraton isteyen gelsinnnnn
11-13 arası
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@KeriminHilali
@Bayan X diyeceksiniz
@Bir garip dertli
@Ganara
Aa hadi bakalım, tayin işi dimiEvet canım.
Hoş geldin canım, 4.oldu demekSelam kızlar ,temizlik yapmayı özledim,yeni doğum yaptım 38 gün oldu sezeryan ile 2 yaşında bir de oğlum var büyükleri söylemiyorum bile,evin içi çöplük gibi döküntü ,2 yaşındaki oğlum sürekli evi döküyor,bebeğin sürekli gazı var doğru düzgün bişey yapamıyorum,sütüm az geliyor iyice daraldım ne yapacağım bilmiyorum,bana da bir el atın ne yapayım ben
Tamam işte yaptıklarını yazKız ben hergün maratondayım o saatte. İşyerinde ama
Anaaa kız sen miydin?Aa hadi bakalım, tayin işi dimi
Hoş geldin canım, 4.oldu demek
Ben eflalim
Sağlıkla büyüsünler,, iyi yapmışsın, senin hamilelik riskli oluyordu değil miAnaaa kız sen miydin?evet 4. oldu ve son bağlattım bitti
Sadece lastiksiz beyaz çamaşırlar için diyeyim, bir defa 90 derece de yıka, kaynatma gibi düşün bunu, program süresini kısa tutabilirsin, makinenin içine beyaz kalıp sabun da koy birde aspirin iyi yapıyor deniyor, ilaç olanKızlar selam bilen vardır sormak istedim.
Dün beyazları yıkadın asarken baktım hepsi ayrı bir alem olmuş beyaz atletler filan tam beyaz değil. Tekrar kar beyaz olmaları için napabilirim, hepsini bir kovada çamaşır sulu suda mı bekletsem sonra yıkasam. Tavsiye lütfen, deterjan önerisi de alabilirim
Denicem bunu, beyaz kalıp sabunu komple koyamam cesaret edemem ama rendeleyip biraz koyabilirimSağlıkla büyüsünler,, iyi yapmışsın, senin hamilelik riskli oluyordu değil mi
Sadece lastiksiz beyaz çamaşırlar için diyeyim, bir defa 90 derece de yıka, kaynatma gibi düşün bunu, program süresini kısa tutabilirsin, makinenin içine beyaz kalıp sabun da koy birde aspirin iyi yapıyor deniyor, ilaç olan
Mutfak toplandı
Bulaşıklar makineye koyuldu
Ev süpürüldü koltuk altları da süpürüldü
Yemek yapıldı
Wc küvet ve lavabo yıkandı
Hiç birini ben yapmadım ki kocam yapıyoNiye süpürgeyle uğraşıyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?