Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar ,temizlik yapmayı özledim,yeni doğum yaptım 38 gün oldu sezeryan ile 2 yaşında bir de oğlum var büyükleri söylemiyorum bile,evin içi çöplük gibi döküntü ,2 yaşındaki oğlum sürekli evi döküyor,bebeğin sürekli gazı var doğru düzgün bişey yapamıyorum,sütüm az geliyor iyice daraldım ne yapacağım bilmiyorum,bana da bir el atın ne yapayım ben

Aa hadi bakalım, tayin işi dimi
Hoş geldin canım, 4.oldu demek
Ben eflalim

Kızlar selam bilen vardır sormak istedim.
Dün beyazları yıkadın asarken baktım hepsi ayrı bir alem olmuş beyaz atletler filan tam beyaz değil. Tekrar kar beyaz olmaları için napabilirim, hepsini bir kovada çamaşır sulu suda mı bekletsem sonra yıkasam. Tavsiye lütfen, deterjan önerisi de alabilirim

Anaaa kız sen miydin? evet 4. oldu ve son bağlattım bitti
Sağlıkla büyüsünler,, iyi yapmışsın, senin hamilelik riskli oluyordu değil mi
Sadece lastiksiz beyaz çamaşırlar için diyeyim, bir defa 90 derece de yıka, kaynatma gibi düşün bunu, program süresini kısa tutabilirsin, makinenin içine beyaz kalıp sabun da koy birde aspirin iyi yapıyor deniyor, ilaç olan

Denicem bunu, beyaz kalıp sabunu komple koyamam cesaret edemem ama rendeleyip biraz koyabilirim sağolasın.

Bugün çok işim vardı ama ben hiç-bir şey yapmadım çünkü eşim evdeydi şimdi işe gitti alışverişe gittik buzdolabını silip yerleştirdim
İki makine çamaşır attım astım
Balkon yıkadım yemek yapıp mutfağı topladım bu kadar
Birazdan banyo ve wc yıkarım
Yarın da tüm evi hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…