Görüşmeyeli nbrHuhuuu nabersiniz? Üzerimdeki ölü toprağını attım geldim
Dedim ki aaa bugün ben evde yokmuşum siz yarın gelinGörüşmeyeli nbrgeldimi misafir yoksa gelecekmiiğğ
Niye kız aaaa sana gelirken Aklıma bu gelcek artıkDedim ki aaa bugün ben evde yokmuşum siz yarın gelin
Çok ağrım vardı ya bide kalabalık ve yaşlı kafa dengimde yok canım çekmedi sana yapmam öyleNiye kız aaaa sana gelirken Aklıma bu gelcek artık
Çok ağrım vardı ya bide kalabalık ve yaşlı kafa dengimde yok canım çekmedi sana yapmam öyle
Ben buna benzer bişi kullanıyorumBulaşık selesi kullanmayanlara sesleniyorum elinizde yıkadığınız bulaşıkları nereye koyuyorsunuzher şeyi makineye atamıyoruz yani ben bıçakları büyük plastik kapları falan atmıyorum da merak ettim
Gelenler oruçlu mu?Habersiz ani misafir durumu oldu gelemedim yemeğe iftara hazırlık yapıyorum...stop...
Dünün ödevi tamamNego annem geldi 3,5 ay sonra maşallah dedi kızımın evi tertemiz her yeri pırıl pırıl dedi kendisi aşırı titizdir de
Bende de var bundan ama hiç kullanmadımBen buna benzer bişi kullanıyorum
Ben de bu tarz kullanıyodum sonra dedim ki tabak bardak elimde yıkamıyorum boşa girinti temizlicem diye debeleniyorum bunu dümdüz yıkar geçerimBende de var bundan ama hiç kullanmadımbüyük bulaşıklık var bir de şundan ama ben 5 liraya almıştım
Evet girintiler çok can sıkıyor. Diş fırçasıyla anca temizleniyorBen de bu tarz kullanıyodum sonra dedim ki tabak bardak elimde yıkamıyorum boşa girinti temizlicem diye debeleniyorum bunu dümdüz yıkar geçerimöyle de oluyo bi köpüklüyorum oh mis
Tabak bardak yıkamıyosan öbürüne geçiş yapEvet girintiler çok can sıkıyor. Diş fırçasıyla anca temizleniyor
Doğru diyosun azıcıkta öbürünü kullanayımTabak bardak yıkamıyosan öbürüne geçiş yap
Oo işte bu yorum sana iyi gaz vermiştirHabersiz ani misafir durumu oldu gelemedim yemeğe iftara hazırlık yapıyorum...stop...
Dünün ödevi tamamNego annem geldi 3,5 ay sonra maşallah dedi kızımın evi tertemiz her yeri pırıl pırıl dedi kendisi aşırı titizdir de
Oh iyi etmişsin. Dışardaydık yeni girdik eve.Huhuuu nabersiniz? Üzerimdeki ölü toprağını attım geldim
İkisinden de var ama pek kullanmıyorum bazen bulaşık kurutma bezi seriyorum. Ama genelde mermerin oluklu kısmı var oraya koyuyorum. Mermeride sürekli çamaşır suyuyla yıkıyorum zaten orda kuruyunca kaldırıyom bulaşığıBulaşık selesi kullanmayanlara sesleniyorum elinizde yıkadığınız bulaşıkları nereye koyuyorsunuzher şeyi makineye atamıyoruz yani ben bıçakları büyük plastik kapları falan atmıyorum da merak ettim
Ooh iyi yapmışsınız hava almak iyi geliyo insanaOo işte bu yorum sana iyi gaz vermiştir
Bende yarın anneme gidicem inşaallah 4 aydan sonra
Oh iyi etmişsin. Dışardaydık yeni girdik eve.
Kızı uyuturken aklıma geldin kız nerelerdeydinBen geldim kızlar ay size ben kadar alışmışım özledim valla☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?