- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Dün sabah bir ara girdim foruma görev yoktu, sonra kendimi camlara adadım zaten5 haziran ödevi
Tezgah üstünde ki bulaşık selesini temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@KeriminHilali
@Bayan X diyeceksiniz
@Bir garip dertli
@Ganara
@zambak86
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kendini iyi hissetmediğin zamanlarda ağır iş yapma bırak.
Bugün iyiyim şükürler olsun sabah limonlu suya başladım ölçüm de yapmıcam sanki ölçtükçe panik yapıyorumayseMsb nasıl oldun? Ölçüm yapıyomusun?
Bugün iyiyim şükürler olsun sabah limonlu suya başladım ölçüm de yapmıcam sanki ölçtükçe panik yapıyorum
Salya izi var mı salya iziEn küçük olan yiğenim elledi her yeri camlarda hoş desenler
Hala deyip öptüde neyse ki sakinim
Salya izi var mı salya izi
Bi sürü işim var geldiğim gibi temizliğe kaçıyoruumm
Ahahahaha müthiş yaKızların yanında da durdu boş kalmadı yalayamadı o kadarunutmuşum bebekli hayatı Kirmizi pabuc un da dediği gibi elini sallasan çocuğa değiyor 4 kızı yedirme çabamız mikemmeldi.
Misafir gelecek misafiir hadi kalk o zaman maraton yapakNey neyherkesten öncemi bitirecen
Kız gitsin işte sen de kafanı dinle yat uzan pozitif tarafından bak olaya ooh sefam olsun dinlencem bugün de aç bi müzik kalk oynaSabahın nurunda aldı çocuğu anasına gitti. Güya dayııs hastalanmışmış. Bende yedim görümce yapıyor bunları hep neyse sabır.
Kız yok midem de kelebekler uçuyor zaten üzülmedim de. Yalan söylemeyi de beceremeyip yalan söylemesine sinirlendim.Kız gitsin işte sen de kafanı dinle yat uzan pozitif tarafından bak olaya ooh sefam olsun dinlencem bugün de aç bi müzik kalk oyna
Amaan boşver sıkma tatlı canını o söyledim sansınKız yok midem de kelebekler uçuyor zaten üzülmedim de. Yalan söylemeyi de beceremeyip yalan söylemesine sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?