Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün iyiyim şükürler olsun sabah limonlu suya başladım ölçüm de yapmıcam sanki ölçtükçe panik yapıyorum

Tansiyonun düzensiz sadece. Panik olacak bişey yok öyle düşün. Asıl ölçmemekten bilmemekten kork.
Eşimin ölçünce tedirgin olması yüzünden hiç hoş anıları yok.
Beni dinleyip ölçseysi sorunu erken çözücekti.

Fazla tuzlu tatlı yağlı yeme bu ara dışardan bir müdehale olmasın tansiyonuna.
Çaya kahveye dikkat et.

Hacamat yaptırma şansın var mı bilmiyorum ama mutlaka yaptırmaya çalış.
Sakinlik, dinginlik, düzenli uyku çok önemli.
Kafana bişeyleri takma.
Şeker ve yüksek tansiyon hastası dolu ailem malesef hep aynı sıkıntılar aynı uyarılar

Geçicidir inşallah tez zamanda geçer normale döner. 1 haftalık ölçümün ciddi yüksekse hergün 15-9 görüyosan mesela o zaman gidicen mecbur.

Kızların yanında da durdu boş kalmadı yalayamadı o kadar unutmuşum bebekli hayatı Kirmizi pabuc un da dediği gibi elini sallasan çocuğa değiyor 4 kızı yedirme çabamız mikemmeldi.
Ahahahaha müthiş ya ben tekini zorlanırken siz 4 ünü mü yedirmeye çalıştınız

Sabahın nurunda aldı çocuğu anasına gitti. Güya dayııs hastalanmışmış. Bende yedim görümce yapıyor bunları hep neyse sabır.
Kız gitsin işte sen de kafanı dinle yat uzan pozitif tarafından bak olaya ooh sefam olsun dinlencem bugün de aç bi müzik kalk oyna

Kız gitsin işte sen de kafanı dinle yat uzan pozitif tarafından bak olaya ooh sefam olsun dinlencem bugün de aç bi müzik kalk oyna
Kız yok midem de kelebekler uçuyor zaten üzülmedim de. Yalan söylemeyi de beceremeyip yalan söylemesine sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…