Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tansiyonum mahvetti ya o gün iş yapayım belki açılırım dedim fenalaştım burnum kanadı durmadıŞimdi iyiyim çok şükür siz naptınız
Tansiyon da burun kanadığı zaman çok yüksek oluyor aman dikkat et ve doktora git. İçini karartmak istemem Ayşem ama sen kesin doktora git :/

Tansiyon da burun kanadığı zaman çok yüksek oluyor aman dikkat et ve doktora git. İçini karartmak istemem Ayşem ama sen kesin doktora git :/
Gitmem lazım ama korkuyorum ilaca bağlı olmaktan zaten babam da Yüksek tansiyon hastası genetik sanırım

Gitmem lazım ama korkuyorum ilaca bağlı olmaktan zaten babam da Yüksek tansiyon hastası genetik sanırım
Canım gerekliyse mecbur kullanmalısın ama :/. 10 seneye yakındır trioid ilacı kullanıyorum mesela kullanmazsam hareketlerim Bile yavaşlıyor. Sende bilirsin yüksek tansiyonun sonuçlarını anlatıp içini karartmak istemem. Benim çevremde de hep tansiyon hastası var :/ ihmal edecek gibi değil senin durum :/

Tamam canım

Hiç teraziye çamur atma bende teraziyim çatır çatır tek sefer de harcarım hiç de acımam
O senin kendi kişiliğin
Üzdü bu beni.
Ben yine yükselenime çamur atmayı düşünüyorum.

Tansiyonum mahvetti ya o gün iş yapayım belki açılırım dedim fenalaştım burnum kanadı durmadıŞimdi iyiyim çok şükür siz naptınız
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kendini iyi hissetmediğin zamanlarda ağır iş yapma bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…