Tansiyonum mahvetti ya o gün iş yapayım belki açılırım dedim fenalaştım burnum kanadı durmadıKızı uyuturken aklıma geldin kız nerelerdeydin
Ayy geçmiş olsunTansiyonum mahvetti ya o gün iş yapayım belki açılırım dedim fenalaştım burnum kanadı durmadıŞimdi iyiyim çok şükür siz naptınız
Tesekkur ederim canım inşallahhAyy geçmiş olsunbida olmaz inşallah
Tansiyon da burun kanadığı zaman çok yüksek oluyor aman dikkat et ve doktora git. İçini karartmak istemem Ayşem ama sen kesin doktora git :/Tansiyonum mahvetti ya o gün iş yapayım belki açılırım dedim fenalaştım burnum kanadı durmadıŞimdi iyiyim çok şükür siz naptınız
Gitmem lazım ama korkuyorum ilaca bağlı olmaktan zaten babam da Yüksek tansiyon hastası genetik sanırımTansiyon da burun kanadığı zaman çok yüksek oluyor aman dikkat et ve doktora git. İçini karartmak istemem Ayşem ama sen kesin doktora git :/
Ne zaman oldu ya geçmiş olsun canım bidaha olmaz inşallah
Saat 9 civarıydı canım valla fena sallandık sağ olasınNe zaman oldu ya geçmiş olsun canım bidaha olmaz inşallah
Canım gerekliyse mecbur kullanmalısın ama :/. 10 seneye yakındır trioid ilacı kullanıyorum mesela kullanmazsam hareketlerim Bile yavaşlıyor. Sende bilirsin yüksek tansiyonun sonuçlarını anlatıp içini karartmak istemem. Benim çevremde de hep tansiyon hastası var :/ ihmal edecek gibi değil senin durum :/Gitmem lazım ama korkuyorum ilaca bağlı olmaktan zaten babam da Yüksek tansiyon hastası genetik sanırım
Geçmiş olsun canım
Çok sağ ol canımGeçmiş olsun canım
Tamam canımEki Görüntüle 2644715
Spin mopun varmışta ben başka bi yerden almıştım aynısı onu kullanıyorum.
Lastik yerini çıkardım iz bırakıyodu sadece bez tarafı var ama bezi yeterli değil küçük.
Islak bezi sarıp siliyorum. Sonrada kurulamak için bezimi sarıp siliyorum.
En temiz böyle oluyo.
Zor olmuyomu dersen o kadar alıştım ki 5-10 dk diyim.
Boyu ve ucunun küçük olması iş görüyor.
Cam beziyle tek seferde silim dersen camın çok pis olmaması lazım.
Geçmiş olsunTansiyonum mahvetti ya o gün iş yapayım belki açılırım dedim fenalaştım burnum kanadı durmadıŞimdi iyiyim çok şükür siz naptınız
Çok geçmiş olsun canımTansiyonum mahvetti ya o gün iş yapayım belki açılırım dedim fenalaştım burnum kanadı durmadıŞimdi iyiyim çok şükür siz naptınız
İnşallah canım ya gidicem Pazartesi günüGeçmiş olsun☹ Artık bi doktora gitsen artık hı?
Çok geçmiş olsun canımrabbim şifa versin
Üzdü bu beni.Hiç teraziye çamur atmabende teraziyim çatır çatır tek sefer de harcarım hiç de acımam
O senin kendi kişiliğin
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kendini iyi hissetmediğin zamanlarda ağır iş yapma bırak.Tansiyonum mahvetti ya o gün iş yapayım belki açılırım dedim fenalaştım burnum kanadı durmadıŞimdi iyiyim çok şükür siz naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?