• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben diyete başladım 5 gün önce.
Yemek olarak geçen gün köfte yaptım fırında.
Tavsiye ederim.

kıymanın içine 1 soğan rendeledim. maydanoz, tuz, baharat, 1 yumurta ve azcık bayat ekmek koydum, yoğurdum.
köfteleri tepsiye dizdim üzerine azcık zeytinyağı gezdirip, fırında azıcık kızarttım önlü arkalı.

bir tavada yağ ile salçayı azıcık çevirdim, üzerine sıcak su ekleyip sosu açtım.

tepsideki köftelerin üzerine döktüm. yarım saat pişirdim.

gayet lezzetli oldu.
Afiyet olsun canım

kız geçen hafta toplantı yaptı seflerle. kendi odasına kimse girmesin diye müdür yardımcısınin odasına cagirtmis herkesi:KK70: :KK70:

sürekli yazıları geri gönderen adam imzalamaya başladı kimse gelmesin diye:KK70: yoksa 20 kere izaha cagirirdi. acayip korkuyo öyle böyle değil. kimse bana mükellef getirmesin diye haber gönderiyo:KK70: :KK70:

görsen komedi dizisi gibiyiz:KK70:
Uyuyakalmışım :KK45:

Döt korkusu adama neler yaptırıyo ya:D

sorma malim:KK70: :KK70:

ben de altıda kalktım ama senin kadar yorulmuyorum ki keşke kalkmayaydin😬🤦

demek yüzmeye gidecen😍😍 heyecandan mi uyuyamadin kız:KK70:
hee bu serin havada denizde nasıl üşünür diye heyecanla uyuyamadım:KK70:
İşe mi kalktın sen neye kalktın sabahın 6sında🤔

hee bu serin havada denizde nasıl üşünür diye heyecanla uyuyamadım:KK70:
İşe mi kalktın sen neye kalktın sabahın 6sında🤔

deniz daha isinmadi mi malim:)

bilmiyom ki bünye yaz saati uygulamasına geçti zaar kendiligimden erken kalkiyom:D :D
eşim if diyetine başladı. benim neyim eksik deyip ben de başladım:D açlıktan da uyanmış olabilirim bak

günaydın kizlar :KK68: :KK68:
Bugün kızımın 1bucuk aşısı var 3aydan sonra ilk defa minibüsle gidicem ve çokkk tırsıyorum vaka sayısı artmıs:KK51:
Neyseee kahvalti edip toparlarim bulasiklari ilk once geceden makinayı calistirmistim onu boşalticam gelince de eve girisirim artik gidip gelmem ögleni bulur çünkü ben köyde yasiyorum şehir merkezine gidicez :KK25:

Sabah 6.30 da kalktım

🌟 Yatağımı düzelttim, çocuklar kendi yataklarını düzeltti
🌟 Dün katladığım çamaşırları yerleştirdim
🌟 Çayı koydum
🌟 Krep yaptım
🌟 Blendere sildim
🌟 Çıkan bulaşıkları yıkadım, kurulayıp kaldırdım
🌟 İki tavanın altına sıcak sıcak yağ çöz ve cif sıktım mis gibi oldu (bu da püf noktası olsun 😁)
🌟 Eşimin beslenmesini verdim gönderdim 😂
🌟 Kahvaltı sofrasını hazırladım
🌟 Çocuklara nutuk çektim :confused:

Günaydın 🌸
günaydın kizlar :KK68: :KK68:
Bugün kızımın 1bucuk aşısı var 3aydan sonra ilk defa minibüsle gidicem ve çokkk tırsıyorum vaka sayısı artmıs:KK51:
Neyseee kahvalti edip toparlarim bulasiklari ilk once geceden makinayı calistirmistim onu boşalticam gelince de eve girisirim artik gidip gelmem ögleni bulur çünkü ben köyde yasiyorum şehir merkezine gidicez :KK25:
Kolay gelsin canım, virüssüz gidin gelin inşaallah 🌸
Günaydın kızlar 🙂
Günaydın 🌸
Onlar çok kirleniyor kız 🤦‍♀️
Evet her kullanma da silmek lazım 😁
Sen sildiysen bizde silmeliyiz elbette:KK74:
Dün içimden dedim ki Nego ya söylesem de buzdolabı görevi verse:KK57: hangimizin kalbi temiz anlayamadım😂
Bilemiyorum :KK53:

Back
X